Szerezd be most a Tantaki oktatóprogramokat
őrült kedvezményekkel ITT!>>


 Már csak
van hátra az akció végéig!

Klikk ide az akciós termékekhez
 
Mit jelent a "Fekete Péntek" a Tantakinál?

Az idei évben hatalmas akcióval készültünk:

A matematika oktatóprogramok -37% kedvezménnyel vásárolhatóak meg, vagyis most a Játék a számokkal és a Matekból Ötös oktatóprogram sorozat, továbbá az ezer feladatos Matekozz ezerrel gyakorlók is -37% kedvezménnyel a Tiéd lehet. Ez azt jelenti, hogy 18 különböző matek tananyagunk közül tudsz most választani.

 
  

6 letölthető tananyagunkat: A négy alapművelet a Biológiából Ötös oktatóanyagot, a Szövegértés fejlesztése online tanfolyamot, a Mértékegység gyakorlópro Tanulási kisokos szülőknek e-könyvet és a Történelem évszámok kisokost -70% kedvezménnyel vásárolhatod meg csak a mai napon. Minden gyakrlóprogram -10% kedvezménnyel lehet a tiéd! Szerezd meg a kedvenceidet most! 13 termékünket tudod megszerezni most kedvezményes áron!
 

Angol oktatóprogramok, Német oktatóprogram és a Történelemből Ötös sorozat most -20% kedvezménnyel!
A Black Friday akció keretén belül most az Angol kezdőknek és a Tanulj velünk újra angolul oktatóprogramot, továbbá a Történelem oktatóprogramokat szerezheted meg most -20% kedvezménnyel!
 

-20%-os akció angol, német és történelem oktatóprogramokra itt
 

 

 
Számoljunk együtt!

Vegyük például a Matekból Ötös sorozat felső tagozatosoknak készült programjait, amelyek eredeti ára (egy darabra számítva) 11.990 Ft, de a mai napon, 2018. november 23-án pénteken, csak 7554 Ft-ot kell érte fizetned! Vagy az Érettségire fel! matek érettségire felkészítő tananyagunk 17.450 Ft helyett, most csak 10 994 Ft-ba kerül. Ilyen hatalmas kedvezménnyel csak a mai napon tudsz élni! Már egy tananyag vásárlásakor is több ezer forintot spórolsz!

Adj egy esélyt gyermekednek, hogy megszeresse a matematikát! Adj egy esélyt nekünk, hogy megszerettessük gyermekeddel a matekot! Ne hagyd ki ezt a rendkívüli akciót!


Mit jelent a számok nyelvén a -70% kedvezmény?


6 termékünket tudsz kiemelt -70%-os kedvezménnyel megvásárolni a mai napon, vagyis 2018.11.23-án egészen éjfélig. Azokat a termékeket választottuk ki, amelyek a legkedveltebbek a vásárlóink körében.

Ára: 3.750 Ft helyett
most csak 1.125 FtÁra: 11.990Ft helyett
ma csak 3.595 Ft
 
 
Ára:
11.500 Ft helyett

most csak 3.450 Ft

Ára: 3.750 Ft helyett
most csak 1.125 Ft


 
Ára: 3.750 Ft helyett
most csak 1.125 Ft

Ára: 33.750 Ft helyett
most csak 10.125 Ft


 
Ezt a hihetetlenül nagy kedvezményt nem érdemes kihagyni! Add le a rendelésed most!
 
 

Miért használd ki a Black Friday nap nyújtotta fantasztikus kedvezményeket?  • ...mert évente egyszer, ezen a napon vásárolhatsz 37%-os kedvezménnyel matek tananyagokat. Ha késlekedsz, akkor legközelebb 365 nap múlva lesz újra alkalmad ezzel a lehetőséggel élni! A -70%-os kedvezményről nem is beszélve!
  •  

  • ... mert oktatóanyagaink alacsonyabb áron elérhetőek, így megkönnyítheted Gyermeked számára a tanulást. Ugye Te is szeretnéd, hogy csemetédnek játék legyen a tanulás?
  •  

  • ...mert, ha már csak az ezévi matek tananyag hiányzik a sorból, akkor most, a Tiéd lehet elképesztően alacsony áron! Sőt a Történelem évszámok kisokost és a Mértékegységek gyakorlóprogramokat reklámáron veheted meg, szinte fillérekért.
  •  

  • ...mert a történelem tananyagaink valóban érthetően magyarázzák el gyermekednek a tananyagot, az idegen szavakat is beleértve, így teszik élvezetessé a tanulást. Végre a te Gyermeked is sikerekre tehet szert töriből!
  •  

  • ...mert az oktatóprogramok sok-sok példával teszik lehetővé a tananyag gyors elsajátítását. Ráadásul minden tananyagot hangalámodással készítünk.  
 
Bomba akciónk kizárólag a megjelölt termékekre érvényesek és csak a mai napon, 2018.11.23-án vehetőek igénybe!
A Black Friday akció más akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze!


 

Mi lesz, ha mégsem válna be?

Nézd, nem mondom azt, hogy minden gyereknek jó a Tantaki. 1000-ből egy gyerek nem élvezi a Tantakival történő tanulást. Ha a Te gyermeked nem a többi 999-hez tartozik, vagy Te nem találod megfelelőnek az oktatóanyagot, ne aggódj! Termékeinkre 30 napos teljes körű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Ez azt jelenti, hogy ha vásárlást követően 30 napon belül e-mailben jelzed felénk, hogy valamilyen oknál fogva a termék nem volt számodra megfelelő, akkor visszautaljuk a termék vételárát.
 

 

Mi a véleménye a Tantakit használó szülőknek?Kedves Erika!

"Szeretném, hogy több segítségre szoruló anyuka is tudja, hogy a Tantaki feladatai mekkora nagy segítség gyermekeink számára! Kislányomnak, Lindának a kedvenc tantárgya a matek lett. Nagyon elégedett vagyok a Tantakival. Remélem több anyuka is kipróbálja majd, ezt a csodás segítséget. Ezért a véleményemet felrakhatják weboldalukra, hogy más anyukák is kipróbálják az önök feladatait. Mégegyszer köszönöm szépen segítségüket!"

Üdvözlettel:
Tamási Tamara

 

"Matek dvd-t vásároltam,mert nem érek rá tanulni a gyerekkel.

Végre látom örömmel tanulni a fiamat, és még jó jegyeket is hoz haza."

Horváth Anita

 

Kedves Erika,
 
"Én bevásároltam elég sok terméketeket, megnézve alaposan, demot lejátszva. Gyermekem, aki most lett 7. osztályos és tavaly sajnos matematikából korrepetálás mellett 2-es lett év végén, most augusztus végén gyakorolva a Tőletek vásárolt DVD-ből az órán brillírozik. Jó kedvvel jön haza, hogy ő volt a legjobb ma is matematika órán. Mire hazaértem a házi feladatát megcsinálta hibátlanul. Igaz nemrég kezdődött az iskola, de nagyon bízom töretlen kitartásában, és ezúton szeretném megköszönni, hogy elkészítettétek ezeket a szuper cd, dvd-ket!"
 
Üdvözlettel,
 Ágnes

 


 "Kedves Anyukák!
Szeretnék megosztani veletek egy csodálatos élményt! Kislányom ősszel kis gimnazista lett. Sajnos problémáink voltak a helyesírással. Azt hittem, vége a világnak, semmi érzéke a helyesíráshoz. Nagyon elkeseredtem a kettes témazáró láttán. A Tanulj meg Te is helyesen írni! program óriási segítség volt számunkra. Gréti egy négyes, majd egy ötös témazárót is írt. Szárnyakat kapott, és amennyire félt a nyelvtantól, most oly boldogan készül használja az oktatóprogramot dicsekszik az eredményeivel.

Bátran, és szívből ajánlom mindenkinek ezt az anyagot!!! Nem fogtok csalódni. Érthető, érdekes, szórakoztató!

Simonné Visnyei Anett
  


 

Mire vársz még? 

Ragadd meg ezt a vissza nem térő alkalmat, spórolj most tízezreket, biztosítsd gyermeked iskolai sikereit, magadnak pedig a nyugalmat. Csak egy kattintás választ el attól, hogy gyeremekednek végre legyen önbizalma a  tanórákon, és ne azon izguljon, hogy felszólítja a tanár. Játékos tanulással könnyebb a megértés!
 
 
Kérdésed van? Elakadtál?


Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8-16-ig készséggel áll a rendelkezésedre a 06 70 940 6326-os telefonszámon. De írhatsz e-mailt is az info@tantaki.hu e-mail címre. Extra gyors az ügyfélszolgálatunk, és biztosan megtaláljuk a megoldást kérdésedre.

Várjuk kérdéseidet! Üdv, a Tantaki csapata


 
 
Kapcsolat        Felhasználási feltételek     ÁSZF