Ingyenes Fizika Gyakorlófeladatok – 7. Osztályosoknak

Szeretné, ha gyermeke könnyen és rutinosan tudná megoldani a fizika feladatokat?
Tantaki fizika 7 oktatóprogram

 Sok gyakorlással garantált az ötös 7-es fizikából is!

Próbálja ki a 7. osztályos fizika DVD demóját, amelyben néhány témakört és az azokhoz tartozó feladatokat is megtalálja! Ráadásul nem is unalmas, mert számítógépen kell használni, ezért gyermeke figyelmét is sokkal jobban leköti, mint egy hagyományos tankönyv vagy munkafüzet!

 

 

httpvh://www.youtube.com/watch?v=vqYP8wfM8Q8

 

Mivel a rendszeres gyakorlással gyermeke több jegyet is javíthat az előző eredményéhez képest, ezért most adunk Önnek egy INGYENES 60 feladatos fizika gyakorlóprogramot, amely 7. osztályosok számára készült, tehát a 7. évfolyam fizika tananyagának témaköreit gyakorolhatja vele gyermeke!

 

Kérem az ingyenes feladatokat>>

 

Ha mindig értesülni szeretne a legújabb ingyenes programokról, akciókról, nyereményjátékokról, akkor lájkolja a facebook oldalunkat, mert ott mindennap újabb és újabb hírek várják!

Lájkoljon minket most>>

 

 

Cikk megosztása

4 thoughts to “Ingyenes Fizika Gyakorlófeladatok – 7. Osztályosoknak”

  1. Valaki segítsen.. Most írom a házimat és elakadtam.. A kérdés az, hogyan lehet megmérni egy háromszög alakú vonalzóval egy golyó kerületét.. És egyáltalán nem megy.. :O

    1. a golyó egy pontját ráállítod a 10 cm jelzésre és egyszer körbe gurítod a vonalzón. Ha az adott pont pl. a 17 cm-re jutott, akkor a kerület 17-10 =7 cm.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .