Hogyan könnyítheted meg gyermeked számára a matekot?

 


Úgy, hogy végre valaki érthetően magyarázza el neki, és olyan feladatokon keresztül gyakorolhat, amelyek érdekesek és érthetőek. Velünk ez egyszerű, próbáld ki most!

 
600 oldal elmélet és 690 játékos feladat megoldások levezetésével, hangalámondással, hogy hatékonyan tanuljon gyermeked!

Segíts most gyermekednek, és meglátod, sokkal könnyebb lesz számára a matek!

Most 15 700 Ft helyett csak 9990 Ft-ba kerül 600 oldal elmélet és 690 játékos feladat megoldások levezetésével, hangalámondással! Ha gyermeked középiskolás, akkor semmiképpen se hagyd ki ezt a lehetőséget!
A középiskolás matematika  igencsak nehéz egy átlagos diáknak. Nézz csak bele gyereked matek könyvébe: kombinatorika, logaritmus függvények, és a gráfok. Te még emlékszel a számításokra, tudsz egyeltalán segíteni neki? Vagy kér-e egyáltalán szívességet egy kamasz, aki mindenkinél jobban tud mindent.

Gondolom Te is, mint minden tudatos szülő, azt szeretnéd, hogy gyermeked ne szenvedjen a matektól, hanem gyorsan és hatékonyan tudjon tanulni, és végre megértse a fránya matematikát.

Pedig a matematikának nem kell feltétlenül nehéznek lennie, hiszen egy roppant logikus tudomány, csak sokszor túl bonyolultan magyarázzák el.  A másik probléma a gyakorlással van. Hiszen annyira túlterheltek a diákok, hogy se idejük, se kedvük nincs még suli után matek feladatokat megoldani.

Ez azért gond, mert a matematikatudás csak gyakorlás által tud beépülni, ezzel szemben a humán tantárgyaknál jóval egyszerűbb tanulási módszerek is hatékonyak tudnak lenni, hiszen például a törit nem kell feladatokon keresztül gyakorolni.

Ezért alkottuk meg a Matekból Ötös sorozatot, hogy a Te gyermeked is úgy matekozhasson a számítógépen, hogy ő csak egy játéknak fogja fel. Örömmel jelentem be, hogy elkészítettük a LEGÚJABB, 11. osztályosoknak való szuperhatékony matek tananyagunkat.


Kinek való ez az oktatóanyag?

 •  Azoknak a tanulóknak, akik nem értik a matekot, vagy akiknek hiányoznak a stabil alapok.
 • Olyan gyerekeknek, aki szívesebben ülnek a számítógép előtt, mintsem a tankönyvek felett görnyedjenek.
 • Azoknak a diákoknak, akik nem mernek felszólalni a matek órán, mert félnek, hogy rosszul válaszolnak.
 • Azoknak a tanulóknak, akik korrepetálásra járnak, de szeretnének ezen időt és nem kevés pénzt spórolni.
 • Azoknak a gyerekeknek, akik bár nem kérnek segítséget a matekhoz, mégis nagy szükségük lenne rá.


Ha a Te gyermekedre is jellemző legalább egy a felsoroltak közül, akkor mindenképpen próbáljátok ki a gyakorlatban is a Tantakit.
Kattints a gombra most!


Ha gyermeked ezt a programot használja a tanulás során, magabiztos tudásra tesz szert, és
sikerélménnyel gazdagon, örömmel fog matekozni.

 


Mai információs világunkban már nem az a nehézség, hogy megtaláljuk az információt, hanem sokkal inkább az, hogy valóban releváns információt találjuk meg. A neten is találsz számtalan matekot tanító programot, megtalálhatod az összes témakört, feladatokat is, viszont olyat, ami rendszerezve is van, összegyűjtve megtalálsz mindent, és még élveztes is a használata, csak keveset, vagy egyet sem.

Én büszke vagyok arra, hogy megalkottuk Neked és gyermekednek azt az oktatóprogramot, amellyel tényleg könnyen és gyorsan megértheti csemetéd a középiskolai matekot.
 

 

Mit mondanak mások a Tantaki módszeréről?

 

 
Egy anyuka véleménye, aki sikeresen érettségizett matekból a Tantaki segítségével:

Én, vagyis mi azért döntöttünk a Tantaki mellett, mert nagy fiamnak a Középiskolában évről évre másik matematika tanárja volt, aki mind egytől egyig leírta a gyerekeket. A  fiam mindig arról panaszkodott, hogy anya sietünk az anyaggal, meg, hogy nem ér rá a tanárnéni magyarázni, s amivel lemaradt az úgy is maradt! Szeretném a hiányosságokat pótolni egy jó matematika tanárral( Tantaki), és sikeres érettségit tenni. És egy másik fontos dolog amiért így döntöttem, én későn érettségiző lévén ezzel a programmal érettségiztem le. Egyik osztálytársammal vettük meg ezt a programot...és nagyon meg voltam elégedve a magyarázatokkal, és ha valamit nem értettünk visszanézve megbeszélve biztos volt az örömteli siker! Azóta is nyomon követem önöket, elolvasom az emailokat. Nekem segített, és a bízok a fiam sikerében is az önök segítségével!
 
Köszönettel: Horváth Edit
 

Nagy Erika oktatási szakértő
Egy olyan szülő véleménye, akinek gyermeke eddig is jó volt matekból:

"Én csupa jó dolgokat tudok csak írni a dvd-vel kapcsolatban. Mónika jó matekos, de nála is előfordult, hogy nem értett meg valamit az órán. Nagy örömmel ült le a számítógép elé és gyakorolta a feladatokat, ami nagyon nagy segítség volt neki és nekünk is. Nem lett lemaradás, hiányosság a matektudásában. Hatalmas segítség volt, amit tiszta szívből köszönünk. Én csak mindenkinek ajánlani tudom, akár, ha nehezen megy a matek, vagy jó matekos a gyermek, mert vannak és lesznek olyan időszakok, amikor bizony elkél a segítség. És az bizony nem mindegy, hogy mindig kéznél van-e.

További munkájához nagyon sok örömet, egészséget kívánok!"

Üdvözlettel: Papp Istvánné
 
 
 

Mit tud a Matekból Ötös 11. osztályosoknak DVD?


 
 • 600 oldal érthető magyarázatot találtok az oktatóanyagban, amely minden mondata tanulóbarát.
 • 690 játékos feladatot tartalmaz, amelyek sokkal változatosabbak és érdekesebbek, mint a tankönyvi példák.
 • Minden feladat megoldása sőt megoldásának menete is benne van az oktatóprogramban.
 • Az oktatóanyag leellenőrzi gyermeked megoldásait, és a feladatsorok után egy oklevelet is kap, ami motivál.
 • Hangalámondással készült a program, így még gyorsabb és hatékonyabb általa a tanulás. 
 • A tananyag és a feladatok is többször meghallgathatóak, így addig gyakorolhat gyermeked, amíg 100%-os tesztet nem ír.


 

Az oktatóanyagot kifejezetten gyerekeknek készítettük, mindent egyszerűen és érthetően fogalmaztunk meg. Ez azt jelenti, hogy  minden új fogalom - amivel eddig nem találkozhatott - jelentését elmagyarázza az anyag, így biztosan nem lesznek meg nem értett részek. A tananyagot hangalámondással készítettük el, ezáltal olyan mintha egy érdekes sztorit hallgatna, csak közben a matek alapjait tanulja meg gyermeked. A feladatokat pedig olyan színesre és változatosra szabtuk, hogy addig játsszon vele gyermeked, amíg a tesztjei 100%-osra nem sikerülnek. 
Megmutatom, hogy miről is beszélek!
Most Te is láthatod, milyen színes és érthető az elmélet az oktatóanyagban, és a képekkel illusztrált feladatok azonnal gyakorlásra ösztönzik gyermeked!

 
   
   


 
 
 
 
Mindez mennyibe kerül? 

Az oktatóprogram árát extrán kedvezményesre szabtuk, azért, hogy a pénz végképp ne álljon az útjába a matek megtanulásának. A tananyag ára 15 700 Ft helyett csupán 9990 Ft + postaköltség. Ez nem több 3-4 magánóra áránál. Itt viszont egy teljes tanév anyagát kapod, és annyit gyakorolhat vele gyermeked, amennyit csak akar. 
Add meg Te is a maximális segítséget gyermekednek, hogy a matekkal már ne legyen gondja!

Figyelem! Az oktatóprogram Windows 7, 8, 10 operációs rendszeren, valamint windows alapú tableten működik. Android, Linux és IOS operációs rendszeren nem működik a program! Amennyiben más operációs rendszert használsz, kérlek, megrendelés előtt jelezd felénk.

 

  Válaszd a legjobbat!

Ahhoz, hogy gyermeked a lehető legnagyobb tudásra tegyen szert, összeállítottunk 3 csomagot. Válaszd a nektek megfelelőt, vagy a legjobbat!

 Matekból Ötös DVD 11. osztály

 A csomag tartalma:

Matekból Ötös dupla lemezes DVD 11. osztályosoknak
600 oldal elmélet
690 játékos feladat
minden feladat levezetése

Ára: 15 700 Ft  helyett most 9 950 Ft + postak.
 Matekból Ötös DVD 11. osztály +  Kombinatorika gyakorló CD
 


A csomag tartalma:


Matekból Ötös dupla lemezes DVD 11. osztályosoknak
600 oldal elmélet
690 játékos feladat
minden feladat levezetése

Kombinatorika gyakorló CD,
mely további 200 feladatot és
60 oldal elméleti magyarázatot tartalmaz

Ára: 21 450 Ft helyett most 17 950 Ft + postak.

megtakarításod: 3500 Ft


Matekból Ötös DVD 11. osztály +
Érettségire fel! DVDA csomag tartalma:

Matekból Ötös dupla lemezes DVD 11. osztályosoknak
600 oldal elmélet
690 játékos feladat
minden feladat levezetése

Érettségire fel! DVD
Több száz oldal elmélet
Közel 700 gyakorlófeladat 
a feladatok megoldásának levezetése

Ára: 33 150 Ft helyett most 27 950 Ft + postak.
megtakarításod: 5200 Ft
(ez éri meg a legjobban! :-))
 


 
 


 
Mi lesz, ha mégsem válna be?

Nézd, nem mondom azt, hogy minden gyereknek jó a Tantaki. 1000-ből egy gyerek nem élvezi a Tantakival történő tanulást. Ha a Te gyermeked nem a többi 999-hez tartozik, vagy Te nem találod megfelelőnek az oktatóanyagot, ne aggódj! Termékünkre 30 napos teljes körű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Ez azt jelenti, hogy ha vásárlást követően 30 napon belül e-mailben jelzed felénk, hogy valamilyen oknál fogva a termék nem volt számodra megfelelő, és visszaküldöd címünkre a sérülésmentes oktatóanyagot, akkor visszautaljuk a termék vételárát. 
Mire vársz még? 

Ragadd meg ezt a vissza nem térő alkalmat, spórolj most rengeteg pénzt a matek korrepetálásokon, biztosítsd gyermeked iskolai sikereit, tanulmányi előmenetelét. Ez az összeg pont egy hétvégi bevásárlás ára. Pont ezen spórolnál most? Ha még nem használtatok Tantakit, akkor adj egy esélyt neki, és figyeld meg, milyen gyorsan átalakítja majd a tanulásról alkotott elképzeléseid. A tanulás egy játékos élménnyé változik, gyermeked sikereket ér el a matek órákon, megnő az önbizalma, és kiegyensúlyozottabb, boldogabb lesz. Mi más kellhetne egy kamasznak?

 


 

Kérdésed van? Elakadtál? Segítsünk?


Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8-16-ig készséggel áll a rendelkezésedre a 06 70 940 6326-os telefonszámon.
De írhatsz e-mailt is az info@tantaki.hu e-mail címre. Ügyfélszolgálatunk rendkívül segítőkész, biztosan megtaláljuk a megoldást kérdésedre.
   
Kapcsolat        Felhasználási feltételek     ÁSZF
 

Várj még!


Tudom, hogy számodra is fontos gyermeked jövője! Segítsd Te is a tanulmányi előmenetelét!

Rendeld meg most a vadonatúj Matekból Ötös 11. osztályosoknak DVD-t most  36%-kal olcsóbban, mindössze 9 990 Ft-ért!

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget!

Én is segítek gyermekemnek!


A részletekért KATTINTS IDE!>>