A Te gyermeked valóban érti, amit olvas?

 

 A statisztikák alapján a magyar gyerekek nagy részének szövegértési problémái vannak! Ha Te is tapasztaltad már gyermekednél, hogy nem érti a szöveget, hogy nehezebben tanulja meg a leckét, akkor most itt az alkalom, hogy véget vess minden kínszenvedésnek! Mi megtanítjuk gyermekednek valóban megérteni azt, amit olvas, egy egyedülálló, 10 hetes online szövegértés fejlesztése tanfolyam keretein belül. Az új tanévet úgy kezdheti gyermeked, hogy csökkennek tanulási nehézségei, örömmel fog tanulni, és a suliban sikerélményei lesznek!

 

 
10 hetes online tanfolyam kisiskolásoknak, hogy a nyáron, otthonod kényelméből fejleszd gyermeked szövegértését.

Segíts most gyermekednek, hogy javuljon a
SZÖVEGÉRTÉSI KÉPESSÉGE!


 • 10 héten át segítünk gyermekednek
 • változatos, színes feladatok és videók segítenek a fejlődésben
 • hetente újabb és újabb leckéket kaptok
 • gyermeked végre megtanulja a szöveg értelmezésének menetét

Vajon mi az oka annak, hogy a gyerekek többségének nehezen megy az írott szöveg megértése?

 Sokan azt gondolják, hogy az ok a tanulók képességében rejlik... Ez azonban nem teljesen igaz, hiszen a legtöbben képesek lennének megérteni azt, amit olvasnak, sokszor csak az a probléma, hogy a gyerekek nem megfelelő módon kezdenek neki a szöveg értelmezésének. Csak olvasgatják a szöveget, és sokszor az összefüggéseket sem látják át.A szövegértést vizsgáló nemzetközi felmérések (Pl.: PISA, PIRLS) minden egyes vizsgálata egyre borúsabb képet fest a magyar diákok helyzetéről. A helyzet nemhogy javulna, hanem egyre több gyereknek fogalma sincs arról, hogy mit olvas. Ez a helyzet tarthatatlan. Úgy vélem, hogy a szövegértési készségek talán a legfontosabbak, amelyeket egy diáknak tudnia kell. Az értő olvasás minden gyermek fejlődésének elengedhetetlen feltétele. Hiszen ha nem érti, hogy mit olvas, akkor hogyan érthetné meg, hogy mi a tanulnivaló? Hogyan lehetne élmény a tanulás, amikor zűrzavaros számára a szöveg?

A munkaerőpiaci boldogulás szempontjából az egyik leglényegesebb, és úgy alapból az élethez is nagyon fontos, hogy valóban megértsük, amit olvasunk. Hiszen néha szerződéseket kell aláírnunk, hivatalos ügyeket kell intéznünk, vagy a bankban kell pénzügyeinket intézni. Bármilyen munkája is lesz gyermekednek, tudnia kell értelmeznie az írott és hallott szöveget.


Ne aggódj, ezeket a problémákat megoldottuk egy egyedülálló online tanfolyammal. A tanfolyam keretein belül otthonod kényelméből, szakértő segítséggel tudod Te magad megtanítani, hogy hogyan is kell(ene) értelmezni az írott szöveget. Ehhez minden segítséget megadok. A tanfolyamot lépésről lépésre építjük fel, teljesen a mélyére ásunk, és az alapokkal kezdjük.
 
A Tantakitól megszokott interaktív és vidám formában sajátíthatja el gyermeked a szövegértés minden csínját-bínját. Mindezt saját tempójában haladva, segítő és támogató formában. 


Ha gyermeked végigcsinálja a szövegértés fejlesztése tanfolyamot, akkor végre megérti, hogy miről olvas: nő az önbizalma, és sikerélménye lesz a tanulásban.

 
 
 
Milyen is pontosan a tanfolyam? 
Itt a tanfolyam anyagából készített képernyőfelvételeket látod. Nálunk ilyen az érthető elmélet és ilyen változatos feladatokkal tanulhat gyermeked:


Hogyan zajlik a tanfolyam?


A tanfolyam 10 hetes,  2017.06.12-én kezdődik, ekkor kapod meg a legelső leckét. Előtte pedig néhány hasznos infomációt fogok neked küldeni a tanfolyammal kapcsolatban, de a tanulás ekkor fogja a kezdetét venni. A leckéket e-mailben kapod majd meg.  Minden héten egyszer érkezik a lecke, így 7 napotok van egy leckét megcsinálni. Így gyermeked tempójának megfelelően tudtok haladni. Mivel egy lecke több részből áll, ezért fontos, hogy időben kezdjétek el a gyakorlást, és ne hagyjátok az utolsó pillanatra. Mivel a feladatok egy-egy mesét dolgoznak fel, így gyermeked biztosan nem tanulásnak fogja érezni a tanfolyamot. Ezért is fontos, hogy a tanfolyamot ne úgy mutasd be, mint egy szövegértés fejlesztő tanfolyamot, sokkal inkább érdemesebb úgy bevezetni, mint egy nyári játékot, aminek a keretein belül 10 héten át egy-egy érdekes mesét fogtok elolvasni, és azzal kapcsolatosan feladványokat fogtok megoldani.

A tanfolyam anyagának egy része PDF formátumú, ezeket akár ki is tudod nyomtatani, vagy mobilon esetleg tableten is el tudjátok olvasni. Egy rövid részt pedig számítógépen tudtok használni, akárcsak más Tantaki oktatóanyagokat (windows alapú számítógépen vagy laptopon működik). A tanfolyam anyagában még videók is vannak, ezeket bármilyen platformon keresztül meg tudjátok nézni.


 

Mikor csatlakozhatok a tanfolyamhoz?

A megjelenési időszakban, vagyis 2017.06.12-ig bármikor be tudsz csatlakozni. A tanfolyamot 12.-én indítjuk el!
Ezért érdemes június 11. éjfélig leadnod a jelentkezésedet, hiszen a kedvezményes árakat is csak addig tudod kihasználni!

 

Kinek való a Szövegértés fejlesztése tanfolyam?

 • azoknak a diákoknak, akik nem értik meg, amit olvasnak
 • akik sok időt töltenek a tanulással
 • akik utálnak olvasni
 • akik nehéznek és fárasztónak érzik a tanulást
 • alsó tagozatos diákoknak


 

Mit mondanak mások a Tantaki módszeréről?

 

 

Egy anyuka véleménye, akinek a gyermeke a Tantakival szerette meg a tanulást:

"Több oktatóanyagot is vásároltam már, hiszen gyermekemnek nagyon tetszettek a feladatok. Főként az olvasással van probléma, így azzal foglalkozunk nagyon sokat. Együtt és külön is szoktuk a feladatokat megoldani – azért ott ülök mellette és ha látom, hogy valamivel probléma adódik, akkor segítek neki. Még küzdünk a j-s és ly-os szavakkal, így a gyakorló kifejezetten jól jön. Ami a legjobb, hogy bár eddig utált olvasni, most már akar! Még mindig küzdünk vele, de leül és akarja!"

Kotsis Krisztina Dóra

 

 
Egy olyan szülő véleménye, aki már több Tantaki tananyagot is kipróbált:

"A kisfiam aktívan használja a megvásárolt anyagokat, nagyon szereti őket, sokat segítenek neki. Sőt! Még a felsős tesó is örömmel ül le ismételni!
Az a jó az Önök anyagaiban, hogy öröm őket használni. Nagyon képesek, nagyon logikusak, nagyon lényegre törőek, sok sikerélményt biztosítanak,  vagyis  "egyszerűen nagyszerűek"! :-)

Ezen kívül nincsen " időkényszer". Akármikor megszakítható a gyakorlás, ha éppen csak kis idő van rá, és kicsit később ugyanonnan továbbfolytatható minden.

Köszönünk még egyszer minden segítséget!"

Üdvözlettel:

Baukó Krisztina
 
 
 

Mit tud a Szövegértés fejlesztése tanfolyam?


 
 
 • 10 mese egyedi grafikával, videóval - hogy még jobban segítsük a megértést, ezen felül plusz 10 mese kérdésekkel és válaszokkal
 • 2-5. osztályos gyermekek való a tanfolyam
 • egyszerűen fogalmaztunk meg minden fontos fogalmat, hogy az előforduló idegen szavak se tegyék nehézkessé a megértést.
 • Minden kérdés megoldása is benne van a tanfolyam anyagában.
 • Képekkel, játékos gyakorlatokkal segítjük  a megértést, és ez valódi tudást eredményez.
 • A tananyag és a feladatok is többször átnézhetőek, újra és újra megoldhattok egy-egy meséhez kapcsolódó feladatsort.
 • A tanfolyam által sikerélményeket ér el gyermeked a tanulásban, tanulási nehézségei csökkennek.
 

 

 
 
 
 
 
 

 

 
Mire vársz még? 

Ragadd meg ezt a vissza nem térő alkalmat, spórolj most rengeteg pénzt a korrepetálásokon, és biztosítsd gyermeked iskolai sikereit, tanulmányi előmenetelét. 
Ha gyermekednek megszűnnek szövegértéssel kapcsolatos nehézségei, nem igencsak megkönnyíted, hogy bármit is tanulhasson, és azzal foglalkozzon felnőtt korában, amivel csak akar.


Válassz az alábbi csomagok közül!
 


 
 

 

 
Ára: 33.750 Ft helyett
14.990 Ft

Tartalma:
 • 10 hetes online szövegértés tanfolyam
 • csak letölthető változatban érhető el (fizetés kizárólag bankkártyával vagy átutalással), így nincs szállítási költség


 

Ára: 54.750 Ft helyett
24.990 Ft

Tartalma:

 • 10 hetes online szövegértés tanfolyam 33.750 Ft helyett 14.990 Ft
 • + 3 bónusz lecke 9.000 Ft helyett 5.000 Ft
 • Szófajok gyakorló CD 5.750 Ft helyett 4.000 Ft
 • Tudáskulcs sorozat Tanulási szavak munkafüzet 2500 Ft helyett AJÁNDÉK
 • Szókártya 1.700 Ft helyett 1.000 Ft
 • Memóriakártya 950 Ft helyett AJÁNDÉK
 • Füzetcimke 200 Ft helyett AJÁNDÉK
 • Tantakis mappa 500 Ft helyett AJÁNDÉK
 • Tantaki toll 400 Ft helyett AJÁNDÉK
 • Szállítási díj 990 Ft helyett AJÁNDÉK

 

 

Ára: 93.750 Ft helyett
63.990 Ft

Tartalma:


 • 10 hetes online szövegértés tanfolyam 33.750 Ft helyett 14.990 Ft
 • + 5 bónusz lecke 15.000 Ft helyett 10.000 Ft
 • Nagyszótár tanulóknak 18.000 Ft helyett 16.000 Ft
 • Tudáskulcs sorozat Tanulási szavak munkafüzet 2500 Ft helyett 2000 Ft
 • 1 órás skype konzultáció, személyesen Nagy Erikával 15.000 Ft
 • Szófajok gyakorló CD 5.750 Ft helyett 5.000 Ft
 • Szókártya 1.700 Ft helyett 1.000 Ft
 • Memóriakártya 950 Ft helyett AJÁNDÉK
 • Füzetcimke 200 Ft helyett AJÁNDÉK
 • Tantakis mappa 500 Ft helyett AJÁNDÉK
 • Tantaki toll 400 Ft helyett AJÁNDÉK
 • Szállítási díj 990 Ft helyett AJÁNDÉK
 
Mi lesz, ha mégsem válna be?
 
100 %-os MEGÉRTÉS garanciát adunk!
Ha megveszed valamelyik csomagunkat, majd gyermeked szövegértésében mégsem éreznél javulást, akkor mi visszafizetjük a tanfolyam árát,
30 napos teljes körű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.


Ez azt jelenti, hogy ha vásárlást követően 30 napon belül e-mailben jelzed felénk, hogy valamilyen oknál fogva a tanfolyam nem volt számodra megfelelő, vagy gyermeked nem fejlődött, akkor vendégünk voltált, és visszautaljuk a tanfolyam árát.
 

Kérdésed van? Elakadtál? Segítsünk?


Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8-16-ig készséggel áll a rendelkezésedre a 06 70 940 6326-os telefonszámon.
De írhatsz e-mailt is az info@tantaki.hu e-mail címre. Ügyfélszolgálatunk rendkívül segítőkész, biztosan megtaláljuk a megoldást kérdésedre.
   
Kapcsolat        Felhasználási feltételek     ÁSZF    Adatkezelési nyilatkozat
 
 
 
 


Várj még!


Tudom, hogy számodra is fontos gyermeked tanulmányi előmenetele!

Rendeld meg most az egyedülálló szövegértés fejlesztése online tanfolyamot, hogy végre gyermeked is megértse azt, amit olvas!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő lehetőséget!
Én is segítek gyermekemnek!