Hogyan fizethet?

 


Fizetés utánvéttelMiután leadta a megrendelését 4-6 munkanapon belül utánvéttel küldjük a megrendelt termékeket. A rendelés elkészítéséről, a futárszolgálatnak történő átadásról e-mailben értesítjük. Ebben az esetben a GLS futára fogja kézbesíteni a csomagot, és csak akkor kell fizetnie, amikor átveszi azt. Utánvét esetén szállítási díjat számolunk fel, ami 990 Ft. A csomag kézbesítésének napján a délelőtti órákban a futárszolgálat sms-ben küld tájékoztatást a csomag kézbesítésének várható időpontjáról.


 

Fizetés átutalással


Ha Ön átutalással szeretne fizetni, akkor válassza az átutalást a fizetési módok közül. Ebben az esetben a következő számlaszámra utalja el a megrendelése végösszegét:

Tantaki Kft.
Számlaszám:
11705998-21286959
OTP BankMiután megérkezett a számlánkra a pénz, mi postázzuk Önnek a termékeket.


Ha Ön külföldről rendel


Ha Ön külföldről adja le a megrendelését, akkor csak banki átutalással tud fizetni, mivel nincs lehetőségünk postai utánvéttel elküldeni a csomagot külföldre.
Ekkor két lehetőség közül választhat:
  1. Megkaphatja a DVD-ket letölthető formátumban, ami azt jelenti, hogy mi nem postázzuk a DVD-t, csak a letölthető linket küldjük el e-mailben, és így Ön le tudja menteni a számítógépére az anyagot. Ez a formátum semmiben nem különbözik a fizikai értelemben vett DVD-től, csak annyiban, hogy nem lesz egy kézzel fogható lemeze, amit a számítógépbe kell beraknia.
  2. A másik lehetőség, hogy miután elküldte a számlánkra a megrendelése árát és a szállítási költséget, akkor mi elküldjük Önnek a csomagot.

A következő számlaszámra küldheti a megrendelt termékek árát:

Tantaki Kft.
IBAN szám: HU63 1070 0024 4894 5208 5110 0005
SWIFT kód: CIBH HU HB
CIB Bank

H-1027 Budapest, Medve utca 4-14.


100%-os pénzvisszafizetési garancia!


Ha úgy érzi, hogy a megvásárolt oktatóanyag egyáltalán nem segített Gyermekének a tanulásban, akkor visszafizetjük az árát, amennyiben a kézhezvételtől számított 30 napon belül visszaküldi a terméket címünkre.


Tovább a rendeléshez>>
 Jelenleg itt vagyok:
Fizetési módok

Kapcsolat
Cím: 1015 Bp. Donáti utca 67. 3/13
Tel.: 06/70 940 6326
E-mail: info@tantaki.hu


TANTAKI BLOG


Facebook 
 

 
 
 
© Tantaki Kft.