Hogyan lehet a Te gyermeked a legjobb matekos az osztályban?

 


Ha alaposan megérti és begyakorolja a 4 alapműveletet, akkor semmi sem állíthatja meg a
sikerhez vezető úton!

Most 3 750 Ft helyett csak 990 Ft! 90 oldal elmélet és 80 játékos feladat megoldások levezetésével, hangalámondással!

Gondolom Te is, mint minden tudatos szülő, azt szeretnéd, hogy gyermeked ne szenvedjen a matektól, mert nem érti az alapokat. Sok gyereknél tapasztalható, hogy már felsős, de még mindig gondjai vannak a szorzótáblával, vagy nem tud könnyedén összeadni két vagy három számot.

Ez azért gond, mert a matematika tényleg az erős alapokra tud építkezni, és ha kimarad gyermeked életéből a négy alapművelet, és nem lesz magabiztos a tudása, akkor egészen biztos, hogy gondjai lesznek a későbbi matematika tanulás során.

Ezt a problémát megelőzheted, vagy ha már nálatok ez jelentkezett, akkor orvosolhatod a LEGÚJABB, szuperhatékony oktatóprogramunkkal, A négy alapművelettel.

 Neked való ez az oktatóanyag, ha

 • Gyermeked még alsós, de már most is nehezen mennek az alapműveletek
 • Gyermeked már felsős, de nem boldogul a matekkal, mert hiányoznak a stabil alapok
 • Te tanulsz együtt a gyerekkel, és unod már, hogy matekpéldákat találj ki
 • Gyereked nem is érti a Te magyarázatod, hiszen a tanárnéni máshogy magyaráz
 • Gyermeked nem mer felszólalni a matek órákon, már ideges, ha a táblához szólítják


Ha rád is jellemző legalább egy a felsoroltak közül, akkor kattints a demó elindítása gombra, és nézd meg, hogyan működik a Tantaki módszer a gyakorlatban!


Ha gyermeked ezt a programot használja a tanulás során, magabiztos tudásra tesz szert, és
sikerélménnyel gazdagon, örömmel fog matekozni.

 Gyermeked tanulmányai során először az összeadással és a kivonással, majd a szorzással és az osztással találkozik. Ezzel be is fejezte az alapműveletekkel való megismerkedést már az alsó tagozatban. Ahhoz, hogy ezeket a műveleteket készségszinten tudja használni gyermeked, nagyon sokat kell gyakorolni. Sajnos erre az iskolában manapság már nincs lehetőség, mert rohanni kell a tananyaggal, és nincs idő a tudás elmélyítésére. Ezért nekünk, szülőknek kell gondoskodnunk arról, hogy a gyermekünk biztos tudásra tegyen szert.

Tehát a négy alapműveletet alaposan be kell gyakorolni, ha nem szeretné gyermeked, hogy meglepetések érjék felső tagozatban. Készségszinten kell tudnia, annyira, hogy a kisujjában legyen gyermekednek. Alsóban kell megszerettetni a matekot, mert ha ekkor nem tanulja meg magabiztosan használni az alapműveleteket, éveken keresztül szenvedni fog a tanulással. Így a gyermeked megutálja az egész matekot, mert úgy érzi, hogy ő ehhez nem ért. Elveszíti a fonalat, és talán sosem találja meg újra...

Pont ennek a kivédésére készítettük el A négy alapművelet című gyakorlót!
 

 

Mit mondanak mások a Tantaki módszeréről?

 

 
Egy hozzád hasonló anyuka, Bíró Melinda véleménye:

"Kislányom, Dorka 2. osztályos. Nincs különösebb gondja a matekkal, csak több fejtörést okoz neki egy-egy feladat megoldása.
Kipróbáltuk a demo programot és mivel tetszett neki, így megrendeltük a teljes verziót a Szorzótábla gyakorlóprogramból.
Minden nap megcsinált egy-egy feladatcsoportot és a szorzás-osztás felmérőjét  hibátlanul oldotta meg (a padtársának is segített, pedig ő jobb matekos) és még a szorgalmi feladatra is volt ideje."

Üdvözlettel,
Bíró Melinda
És mit gondolnak róla a pedagógus szakemberek?

"A feladatok elsősorban a logikus gondolkodást, a matematikai készséget, kompetenciát fejlesztik a gyakorlati életből vett feladatok segítségével. A tesztek szórakoztatóak, így a matematikát szerető gyerekeknek akár tartalmas és egyben élvezetes időtöltésül is szolgálhat,
nekünk nevelőknek ötleteket nyújt a tantárgy tanításához és megszerettetéséhez. Nagyon fontos, hogy a tanuló egyéni tempóban haladhat.
További sikereket kívánok."
 
 
 

Mit tud A négy alapművelet gyakorló?


 
 • 90 oldal érthető magyarázatot találtok az oktatóanyagon, így könnyen megérthető a tananyag.
 • 80 játékos feladatot tartalmaz, amelyek sokkal változatosabbak és érdekesebbek, mint a tankönyvi példák.
 • Minden feladat megoldása és a megoldásának menete is benne van a gyakorlóban.
 • Az oktatóanyag leellenőrzi gyermeked megoldásait, és a feladatsorok után egy oklevelet is kap, amit imádnak a tanulók.
 • Hangalámondással készült a program, így kisiskolás gyermekek is önállóan tudnak vele tanulni.
 • A tananyag és a feladatok is többször meghallgathatóak, így addig gyakorolhat gyermeked, amíg 100%-os tesztet nem ír.
 • 1-4. osztályos tanulóknak készült az interaktív tananyag,  így több éven keresztül tudja használni gyermeked. Sőt, ha felső tagozatos gyermekednek hiányoznak a matematika alapjai, akkor neki is tökéletes lesz. Sajnos nagyon gyakori még 8. osztályos korban is a megfelelő, stabil alapok hiánya.


 

Az oktatóanyagot kifejezetten gyerekeknek készítettük, mindent egyszerűen és érthetően fogalmaztunk meg. Ez azt jelenti, hogy  minden új fogalom - amivel eddig nem találkozhatott - jelentését elmagyarázza az anyag, így biztosan nem lesznek meg nem értett részek. A tananyagot hangalámondással készítettük el, olyan mintha egy érdekes mesét hallgatna, csak közben a matek alapjait tanulja meg gyermeked. A feladatokat pedig olyan színesre és változatosra szabtuk, hogy addig játsszon vele gyermeked, amíg a tesztjei 100%-osra nem sikerülnek. Így olyan alaposan megtanulja az alapműveleteket, hogy még ha álmából is felkeltik, akkor is tud majd velük számolni.
 
Megmutatom, hogy miről is beszélek!
Most Te is láthatod, milyen színes és érthető az elmélet az oktatóanyagban, és a képekkel illusztrált feladatok azonnal gyakorlásra ösztönzik gyermeked!

 
   
   


 
 
 
 
Mindez mennyibe kerül? 

A gyakorló árát extrán kedvezményesre szabtuk, azért, hogy a pénz végképp ne álljon az útjába a matek alapok megtanulásának. A letölthető tananyag eredeti ára 3750 Ft, de most,  a megjelenési akció keretein belül (2016.11.14. éjfélig) egy jelképes összeget kérünk érte, mindössze 990 Ft-ot. Tehát csak egy ebéd menü ára.
Ami azt jelenti, hogy jóval kevesebb, mint egy 1 órás matek korrepetálás. Ráadásul a Tantaki tananyag hosszú évekre szól,
még a tesó is tudja használni. Így rengeteg pénz marad a zsebedben. Ilyen megjelenési akcióval eddig biztosan nem találkoztál nálunk, és valószínűleg a későbbiekben sem fogsz, tehát most ragadd meg ezt a vissza nem térő alkalmat. 
Add meg Te is a maximális segítséget gyermekednek, hogy stabil matek alapokat építhessen!

 
A négy alapművelet kizárólag letölthető verzióban tudod megvásárolni, tehát CD-s változatban nem elérhető. A terméket bankkártyával fizetve azonnal letöltheted felhasználói fiókodból. Ha átutalással fizetsz, akkor pedig az összeg beérkezését követően e-mailben küldjük el neked a gyakorlót. Letölthető verziónál pedig még szállítási költség sincs. Tehát tényleg csak 990 Ft-ot kell fizetned!


Figyelem! Az oktatóprogram Windows 7, 8, 10 operációs rendszeren, valamint windows alapú tableten működik. Android, Linux és IOS operációs rendszeren nem működik a program! Amennyiben más operációs rendszert használsz, kérlek, megrendelés előtt jelezd felénk. 
Mi lesz, ha mégsem válna be?

Nézd, nem mondom azt, hogy minden gyereknek jó a Tantaki. 1000-ből egy gyerek nem élvezi a Tantakival történő tanulást. Ha a Te gyermeked nem a többi 999-hez tartozik, vagy Te nem találod megfelelőnek az oktatóanyagot, ne aggódj! Termékünkre 30 napos teljes körű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Ez azt jelenti, hogy ha vásárlást követően 30 napon belül e-mailben jelzed felénk, hogy valamilyen oknál fogva a termék nem volt számodra megfelelő, és visszaküldöd címünkre a sérülésmentes oktatóanyagot, akkor visszautaljuk a termék vételárát.Mire vársz még? 

Ragadd meg ezt a vissza nem térő alkalmat, spórolj most rengeteg pénzt a matek korrepetálásokon, biztosítsd gyermeked iskolai sikereit, tanulmányi előmenetelét. 1000 forintot az ember olyan könnyen elkölt még kevésbé fontos dolgokra is. Pont ezen spórolnál most? Ha még nem használtatok Tantakit, akkor adj egy esélyt neki, és figyeld meg, milyen gyorsan átalakítja majd a tanulásról alkotott elképzeléseid. A tanulás egy játékos élménnyé változik, gyermeked sikereket ér el a matek órákon, megnő az önbizalma, és kiegyensúlyozottabb, boldogabb lesz. Ez a hatás pedig a felsőbb évfolyamokon is elkíséri majd, mert a matek alapjaival maximálisan tisztában lesz.

 


 

Kérdésed van? Elakadtál? Segítsünk?


Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8-16-ig készséggel áll a rendelkezésedre a 06 70 940 6326-os telefonszámon.
De írhatsz e-mailt is az info@tantaki.hu e-mail címre. Extra gyors az ügyfélszolgálatunk, és biztosan megtaláljuk a megoldást kérdésedre.
   
Kapcsolat        Felhasználási feltételek     ÁSZF
 

[rovid_leiras]

Hogyan értheti meg gyermeked a mértékegységek átváltását
egyszerűen és játszva?

Ha Te is tapasztaltad már, hogy Gyermeked...
 ...összekeveri a mértékegységek közötti váltószámokat és sehogysem tudja megérteni,
...rossz jegyeket kap és elveszíti motivációját a tanulás iránt,
 ...nem tudod rávenni, hogy gyakorolja a mértékegységeket,

akkor ne csüggedj, mert
megérkezett a megoldás!
 
 
A Mértékekegységek gyakorló CD-k segítségével a te Gyermeked számára is öröm lehet a matek tanulása!
Az alsósoknak és felsősöknek szóló CD 200-200 db feladatot tartalmaz, a megoldások levezetésével együtt,
továbbá egy átfogó elméleti részt, amely segít a megértésben.
Gyermeked nagyon egyszerű magyarázatokon keresztül megérti az elméletet, majd a feladatok segítségével alaposan begyakorolhatja a mértékegységek átváltását.
Miközben gyakorol, észre sem veszi, hogy tanul, hiszen játszik és sikerélményhez jut.
VÁLASSZ!Mértékegységek gyakorló CD alsósoknak

Ára: 5 750 Ft + postakltség

Megrendelem a CD-t

Ha nincs szükséged a CD-re, akkor megvásárolhatod a programot letölthető változatban is.
A letölthető program ára: 4 950 Ft

Megrendelem a letölthető változatot

Mértékegységek gyakorló CD felsősöknek

Ára: 5 750 Ft + postaköltség

Megrendelem a CD-t

Ha nincs szükséged a CD-re, akkor megvásárolhatod a programot letölthető változatban is.
A letölthető program ára: 4 950 Ft

Megrendelem a letölthető változatot
 

Szerezd meg mindkettőt egyszerre és spórolj 1 510 Ft-ot!

Ha előre gondolkodsz, és szeretnéd bebiztosítani gyermeked tudását egészen 8. osztályig, vagy át akarod ismételtetni csemetéddel a mértékegységek teljes tárházát, akkor most megszerezheted 20% kedvezménnyel!

 
  

Mértékegységek gyakorló alsósoknak és felsősöknek CD

A két CD -20% kedvezménnyel lehet most a Tiéd!

Ha most megrendeled mindkét CD-t egyszerre, akkor 11 500 Ft helyett mindössze 9990 Ft-ot kell fizetned + a postaköltséget!
A letölthető oktatóprogramok ára csupán 7 990 Ft (nincs postaköltség)

A mértékegységek gyakorló alsósoknak


200 db feladat + rövid elméleti összefoglaló

Tartalomjegyzék:
 • Mérték + egység?
 • Mit jelent az, hogy mérték?
 • Egység
 • Hogyan mérjük a dolgokat?
 • Hosszúság
 • Tömeg
 • Idő
 • Űrtartalom
 • Kerület
 • Terület
 • + 10 feladatsor összesen 200 feladattal
A mértékegységek gyakorló felsősöknek


200 db feladat + rövid elméleti összefoglaló

Tartalomjegyzék:
 • Mérték + egység?
 • Mit jelent az, hogy mérték?
 • Egység
 • Hogyan mérjük a dolgokat?
 • Hosszúság
 • Tömeg
 • Idő
 • űrtartalom
 • Kerület
 • Terület
 • Felszín
 • Térfogat
 • Szög, szögperc, szögmásodperc
 • 10 feladatsor összesen 200 feladattal
  
Téged is kíváncsivá tettünk? Nézz meg néhány képet a gyakorlóprogramból!Mértékegység gyakorló alsósoknak:
 


Mértékegységek gyakorló felsősöknek:
 


  Miért válaszd a Mértékegység gyakorló CD-t?

  A mindennapi életből vett  feladatok segítségével a te Gyermeked számára is lehetővé válik  a tananyag vizuális elképzelése, a gyakorlatban való alkalmazhatósága, így gyorsabban elsajátítja a szükséges tudást.
 
  Az elméleti összefoglaló segítségével egyszerűen megértheti gyermeked a váltószámokkal kapcsolatos ismereteket.
  A játékos feladatok izgalmassá varázsolják Gyermeked számára tanulást.
   
A mértékegységek közötti átváltásokat nem csak az adott órára, dolgozatra kell megtanulni, hanem ennek egy életre szóló tudássá kell válnia. Mi segítünk benne, hogy egyszerűen és érthetően ragadjon meg Gyermeked fejében az információ és valóban megértse a mértékegységeket.
Próbáld ki most a demó verziókat!

Mértékegységek gyakorló alsósoknak Mértékegységek gyakorló felsősöknek

Demo elindítása

Demo elindítása


A Mértékegységek alsósoknak és felsősöknek gyakorló segítségével Gyermeked valódi tudásra tehet szert, alaposan begyaakorolva a mértékegységek átváltását. Így a mindennapi életben is könnyűszerrel fogja tudni hasznosítani a megszerzett tudást!
 

Mi a különbség a letölthető változat és a CD között?

A letölthető oktatóprogram és a CD-n lévő oktatóprogram anyaga mindenben megegyezik. Az egyetlen különbség az, hogy a letölthető anyagnál nem küldünk CD-t. A programott egy e-mailben küldött link segítségével tudod lementeni a számítógépedre, amit bármikor használhat gyermeked.
Tehát ha nincs szükséged a CD-re, akkor nyugodtan válaszd a letölthető változatot, hiszen ugyanazt kapod, mint a CD-s formátum esetében.
Viszont ha szereted a kézzel fogható dolgokat, akkor rendeld meg a CD-t és pár munkanapon belül már használhatjátok is a programot.
 

Én is segítek Gyermekemnek életre szóló tudást szerezni!
 
 
 
100%-os pénzvisszafizetési garancia!

Ha úgy gondolod, hogy a Mértékegységek gyakorló nem segített Gyermekednek a matek begyakorlásában, akkor visszafizetjük az árát, amennyiben a kézhezvételtől számított 30 napon belül visszaküldöd a CD-t címünkre.