Tanulj otthon egyszerűen és hatékonyan!

Hogy a Te Gyermekednek is öröm legyen a tanulás!

Magántanulói oktatócsomag 1-2. osztályosoknakNehezen veszed rá Gyermeked a tanulásra?

Itt a megoldás!

Oktatócsomagunk segítségével játszva tanulhat.
Sokszínű képek, példák teszik még izgalmassabbá a tananyag elsajátítását.

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, mivel ...
ezt a csomagot a Te gyermekednek állítottuk össze!


A csomag ára: 
64.920 Ft helyett
   59.970 Ft
Megrendelem!

A csomag tartalma:
  • Játék a szavakkal 1. és 2. osztályosoknak oktatóprogram
  • Játék a számokkal 1. és 2. osztályosoknak oktatóprogram
  • Mókás Matek 1.-2.osztály gyakorlóprogram
  • ABC gyakorlóprogram
  • Szöveges feladatok alsósoknak gyakorlóprogram
  • Szorzótábla gyakorlóprogram
  • Mértékegység gyakorlóprogram alsósoknak
  • Osztás gyakorlóprogram 
 
Miért éri meg a  magántanulói oktatócsomagot választanod?
A játékos feladatok élvezetessé teszik gyermeked számára a tanulást.
Gyermeked, bármikor elkezdheti, befejezheti, újra indíthatja az oktatóanyagokat, ezáltal a tanulási idő rugalmassabbá tehető.
Érthető magyarázatok segítik a hatékony tanulást.
Képek, ábrák megkönnyítik a tananyag elsajátítását.
 
Próbáld ki most!


 
Játék a szavakkal 1. és 2. osztályosoknak oktatóprogram

Ez az oktatóprogram egyszerűen magyarázza el gyermekednek az 1. és a 2. osztályos nyelvtan tananyagot! A képek és példák egyszerűvé teszik csemetéd számára a tanulnivaló elsajátítását. A játékos gyakorlófeladatok segítségével játszva tanulhat.

 
ABC gyakorlóprogram


A gyakorlóprogram 200 feladaton keresztül gyakoroltatja Gyermekeddel a magyar ABC összes betűjét. Ahhoz, hogy a csemetéd hamar megbarátkozzon az olvasással, el kell mélyíteni az alapokat, amely sok sok gyakorlással érhető el.

 
Játék a számokkal 1. és 2. osztályosoknak oktatóprogram

A Játék a számokkal 1-2. osztályosoknak oktatóprogram játékos példákkal, képpekkel, gyakorlófeladatokkal teszi élvezetessé gyermeked számára a tanulást. Az  oktatócsomag az egész éves tananyagot lefedi.
 

Mókás Matek 1.-2.osztály gyakorlóprogram

A Mókás Matek 1-2. osztályosoknak gyakorlóprogram játékos példákkal, képpekkel, gyakorlófeladatokkal teszi élvezetessé gyermeked számára a tanulást. A gyakorlóprogram 1000 feladatot tartalmaz.
 
Szorzótábla gyakorlóprogram

A gyakorlóprogrma 200 feladaton keresztül gyakoroltatja a szorzás műveletét. A szorzótábla elmélyítése többszöri gyakorlással lehetséges.
 
 
 

Szöveges feladatok alsósoknak gyakorlóprorgram


A szöveges feladatok gyakorló 100-100-100 játékos feladatot tartalmaz az általános iskola 2., 3., és 4. osztályosainak.Mértékegység gyakorlóprogram alsósoknak


Segít eligazodni a mértékegységek világában. A gyakorló feladatsorok előtti rövid elméleti összefoglaló segítségével Gyermeked felfrissítheti a váltószámokkal kapcsolatos tudását.
 


Osztás gyakorlóprogram

A gyakorló program kizárólag az osztás témakörével foglalkozik. Rövid, érhető elmélettel (30 oldal) megalapozza a tananyagrész megtanulását, majd  elmagyarázza a típusfeladatokat. Ezután jöhetnek a játékos interaktív feladatok.
 
 
 Sikersztorik, szülőktől, akiknek már segített a Tantaki!

"Kedves, hogy így nyomon kísérik a gyermekek tanulását. Bizony sokat jelent nekünk szülőknek, hogy a gyermek már kéri, hogy "mikor matekozunk a számítógépen"? Eddig meg mindent akkor kellett csinálni, amikor matekozni hívtam.
Sok sikerélmény éri, hiszen a törteket már 92 %-ra töltötte ki, és erre nagyon büszke volt. Úgy érzem, egyre jobban megy neki, és Önöknek köszönhetően már kezdi megszeretni ezt a tantárgyat is (mert egyébként jó tanuló)."

Köszönettel: Egy Hálás Anyuka

Üdvözlöm Erika!

"Három gyermekem van, s mindhárom általános iskolás. Nagyon könnyű leültetni őket a J-s és ly-os szavak gyakorlóprogramhoz, mert szívesen tesztelik magukat. S ha nem sikerül valamelyik feladat, akkor újra megcsinálják.
Ráadásul, amíg az egyik a gépnél tanul, addig tudok a másik kettővel tanulni. Úgyhogy szeretjük a programjaikat, köszönjük!
Amit még hozzátennék: én magam is leülök a gép mellé, tesztelni magam, hogy a ritkábban használt szavakból mennyire emlékszem az általános iskolás éveimből. Tehát mindenki csak profitál az anyagból."

Köszönöm,
Baranyiné Balog Tünde
 
 

Én is élek ezzel a lehetőséggel!

 

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

Ha úgy gondolja, hogy a Magántanulói oktatócsomag
1-2. osztályosoknak nem segített gyermekének a tanulásban, akkor mi visszafizetjük a csomag árát (57 970 Ft-ot), amennyiben a vásárlástól számított 30 napon belül jelzi ezt számunkra.


Vissza az évfolyamokhoz >>


© Tantaki Kft.