Legyen a Te Gyermekednek is sikerélménye az otthoni tanulásban!

6. osztályba lépett Gyermeked, és nem tudjátok hogyan tarthatnátok a lépést, az egyre nehezedő tananyaggal?
Szeretnéd, ha jobb eredménnyel zárná Gyermeked a következő tanévet?
Félsz, hogy az otthoni tanulás következtében Gyermeked hiányos ismeretekre tesz szert?
Túl sokat, és sokszor kell könyörögnöd Gyermekednek, hogy végre hozzá kezdjen a tanuláshoz?

Ha a válaszod Igen...

Biztosítunk róla, hogy nem kell tovább aggódnod! Válaszd a Tantaki magántanulói csomag összeállítását, így semmi nem állhat a tanulás útjába!
 
Magántanulói csomag 6. osztályosoknak

 A csomag ára: 99 540 Ft helyett, csupán 79 750 Ft

A csomag tartalma:
  • A magyar nyelvtan alapjai oktatóprogram
  • Tanulj meg Te is helyesen írni! oktatóprogram
  • Matekból Ötös 6. osztályos oktatóprogram
  • Matekozz Ezerrel! 6. osztályos gyakorlóprogram
  • A fizika alapjai oktatóprogram
  • Történelemből Ötös 6. osztályos oktatóprogram
  • J-s és ly-os szavak gyakorlóprogram
  • Mértékegységek gyakorlóprogram felsősöknek
  • Szöveges feladatok gyakorlóprogram 5-6. osztály
  • Törtek gyakorlóprogram

 
A Tantanki oktatóanyagai már több ezer gyermeknek segítettek visszanyerni a tanulás iránti lelkesedését.
 
Íme néhányuk sikertörténete:
 
"Hétköznapi dolgozó anyukaként sokszor nincs már este energiám arra, hogy részletesen elmagyarázzam a nyelvtani szabályokat és gyakoroltassam a helyesírást. Nem beszélve arról, egy csomó dologra már nem is emlékszem. Pláne nem pont úgy, ahogy manapság tanítják.
A nyelvtani gyakorló olyan, mintha egy kis házitanítónk lenne, aki türelmesen elmagyarázza a szabályokat és mindent be is gyakoroltat. Olyan jól sikerült beépíteni a tanulásba időnként egy-egy félórás "számítógépezést", hogy idén a nyelvtan versenyen is elindult a kisfiam. És nemcsak ez segít bennünket a Tantaki anyagaiból, hanem matekot és az angolt is folyamatosan használjuk :)"

Dr. Tóth-Berényi Rita

Sziasztok!

"Nekem nagyon bejött a Tantaki DVD, főleg azért, mert nagyon jól követi a mi tananyagunkat és jól kitisztázza azokat a részeket, amit esetleg az órákon nem sikerült követni.Lehet olvasni is, de hanggal elmagyarázza a szabályokat is példákkal együtt.
Van benne egy csomó játékos teszt ( helyesírás is, matek is külön külön lemezen), ami végén százalékos eredményt ad, és lehetőséget ad az újrázásra, vagy csak megnézegeti újra a helyes megoldásokat.
Végre úgy tudok gyakorolni Somival, hogy nem szenved tőle :-)…"

Üdv, Rita

Nézd meg mit tartalmaz a Magántanulói csomagunk 6. osztályosoknak!
 
A magyar nyelvtan alapjai oktatóprogram
 
Az oktatóprogram egyszerű nyelvezetének köszönhetően Gyermeked könnyedén megtanulhatja a magyar nyelvtan szabályait. Az oktatóprogram több mint 1000 feladatot tartalmaz, amely amellett, hogy játékossá teszi a tanulást, segít, hogy Gyermeked megfelelő alapokra tegyen szert további tanulmányaihoz.


Tanulj meg Te is helyesen írni!
oktatóprogram

Az oktatóprogramban található 770 játékos feladat segít a szavak helyesen írásának memorizálásában. Így egyetlen évfolyam helyesírási témakörének elsajátítása nem okozhat többé gondot, sőt a követelményeknek is egyszerűbb lesz megfelelni.

 

Történelemből Ötös 6. osztályos oktatóprogram

Az oktatóprogram segítségével Gyermeked egy olyan időutazásnak lehet részese, amelyet nem csak, hogy élvezni fog, de közben óriási tudásra tehet szert történelemből. Oktatóprogramunkkal több mint 600 feladat áll a rendelkezésetekre, a tananyag megfelelő mértékű memorizálásához.


Matekból Ötös 6. osztályos
oktatóprogram

A Matekból Ötös oktatóanyag nagyon lényegretörően és világosan fogalmaz, így Gyermeked biztosan nem fog elveszni a számítások útvesztőiben. Az elméleti anyag átfogja az egész 6. osztályos tananyagot.  Az elméletben képek vannak, valamint szemléletes ábrák segítenek a tananyag mélyebb és könnyebb megértésében. Ráadásul a témakörök végén gyakorlófeladatok is találhatók, amelyekkel Gyermeked azonnal le tudja mérni, hogy milyen szintű tudással rendelkezik matekból!

Matekozz Ezerrel! gyakorlóprogram 6. osztály

Ez a gyakorlóprogram 1000 darab változatos feladatot tartalmaz a 6. osztályos matematika témaköreiből. Gyermeked számára ezzel az oktatóanyaggal izgalmasabbá és szórakoztatóbbá teheti a matek gyakorlását, hiszen a feladatokat a számítógépen kell megoldania, önállóan gyakorolhat, és a feladatsor végén megtekintheti az elért eredményét, valamint a helyes megoldásokat is megnézheti. 


A fizika alapjai
oktatóprogram
 
A fizika alapjai című oktatóprogrammal gyermeked már az alapokat egyszerűen és játékosan elsajátíthatja ebből a tantárgyból, megértheti az összefüggéseket, és a későbbiekben nem lesz nehézsége a fizika tanulással. Ez az oktatóprogram egyszerű nyelvezettel íródott, és az elméleti témakörökön kívül rengeteg gyakorlófeladatot is tartalmaz, amelyek segítségével gyermeked játszva tanulhatja meg a fizika alapjait!
 

Sz
öveges feladatok gyakorlóprogram 5-6. osztály

A matematika feladatok megoldásában a diákok számára a szövegértési feladatok okoznak a legnagyobb gondot. Ezzel az gyakorlóprogrammal Gyermeked a lehető legegyszerűbben megtanulhatja, a feladatok értelmezési menetét és megfelelő rutint szerezhet a feladatok begyakorlásában, valamint megoldásában.


Törtek gyakorlóprogram

A gyakorlóprogram 200 feladatot tartalmaz, amellyel Gyermeked villámgyorsan elsajátíthatja a törtekkel való műveletek megoldási menetét. Azonban a 10 feladatosorból álló gyakorlóprogram a feladatok mellett rövid elméleti összegzéseket is tartalmaznak, a garantált siker eléréséhez.


J-s és ly-os szavak gyakorlóprogram

A j-s és ly-os szavaknak a helyesírására nincsenek konkrét helyesírási szabályok, ezért ezeket csak sok gyakorlással lehet megtanulni. A Tantaki J-s és ly-os szavak gyakorlója 200 feladaton keresztül gyakoroltatja gyermekeddel ezeknek a szavaknak a helyes leírását.

Demó elindítása


Mértékegység gyakorlóprogram felsősöknek

Az interaktív feladatok előtti rövid elméleti összefoglalók segítségével Gyermeked játékosan és egyszerűen tanulhatja meg az átváltásokat. A mértékegység gyakorlóprogram 200 játékos feladaton keresztül gyakoroltatja az átváltásokat, amelynek segítségével a Te gyerkőcöd is maradandó és hasznos tudásra tehet szert.
 
Ne szalaszd el ezt a hihetetlen lehetőséget!
Rendeld meg most a Magántanulói csomagunkat, hogy ne kelljen többé se Neked, se Gyermekednek a vizsgákra való felkészülés miatt aggódnotok!

Élek a lehetőséggel!
 
100%-os pénzvisszafizetési garancia!

Ha úgy gondolod, hogy  egyáltalán nem segített oktatócsomagunk gyermekednek a tanulásban, akkor visszafizetjük az árát, amennyiben vásárlástól számított 30 napon belül jelzed ezt felénk.
 
 Vissza az évfolyamokhoz >>

© Tantaki Kft.