Tedd örömteljessé Gyermeked számára
az otthoni tanulást!

Szeretnéd, ha Gyermeked...

nem kerülne hátrányba a tananyag elsajátításában, csupán azért, mert magántanuló?
örömét lelné a tanulásban?
önállóan, noszogatás és könyörgés nélkül is hajlandó lenne leülni tanulni?
jobbnál-jobb eredményeket érne el, ezáltal sikerélménye lenne a tanulásban, és még büszkébb lehetnél rá?

Itt a megoldás!

Magántanulói csomagunk segítségével gyerekjáték lesz a 7. évfolyamos tananyag megtanulása!

Magántanulói csomag 7. osztályosoknak
Ára: 131 340 Ft helyett, csak 99 750 Ft
 
A csomag tartalma:
 • A magyar nyelvtan alapjai oktatóprogram
 • Tanulj meg Te is helyesen írni! oktatóprogram
 • Matekból Ötös 7. osztályos oktatóprogram
 • Matekozz Ezerrel! 7. osztályos gyakorlóprogram
 • Valószínűségszámítás oktatóprogram
 • Kémiából Ötös 7. osztályos oktatóprogram
 • Fizikából Ötös 7. osztályos oktatóprogram
 • Történelemből Ötös 7. osztályos oktatóprogram
 • J-s és ly-os szavak gyakorlóprogram
 • Mértékegységek gyakorlóprogram felsősöknek
 • Szöveges feladatok gyakorlóprogram 7-8. osztályosoknak

 
A Tantanki oktatóanyagai már több ezer gyermeknek segítettek visszanyerni a tanulás iránti lelkesedését.
 
Szülők és gyermekek, akiknek már segített a Tantaki!
 
"Gyermekem az előző évben 3-as volt matekból, de szeretnénk, ha gimnáziumban tudna továbbtanulni, mert szerintünk több van benne.
Ezért megvettük az év elején a matek DVD-t, és most 5-ösre áll belőle. A tananyagot is ezzel együtt tanuljuk. "

Apáthy Ferenc

 Tisztelt Tantaki Csapat!

"A KÉMIÁBÓL ÖTÖS 7. OSZTÁLY c. oktatóprogram az én gyermekemnek nagyon sokat segített. A 7. osztály év elején kicsit megijedtünk, mert az addig kitűnő lányom 3-ast, 4-est hozott kémiából. Nem értettük a problémát. Külön tanárt kerestünk Neki, de ez sem segített, félévkor 4-es lett.
Ekkor találkoztam az interneten ezzel a kiadvánnyal, megrendeltem, a külön tanárt lemondtam. Azt vettem észre, hogy az oktatóprogram nagyon lekötötte a gyermekem figyelmét. Minden alkalommal használta a felkészülés során. Ha valamit elsőre nem értett meg, újrakezdte, amíg meg nem értette. A feladatokat is többször végigcsinálta, amíg hibátlan nem lett. Az eredmény fantasztikus volt. Az első felismerések ('Ja, most már értem!') után jöttek az ötösök. A második félévben 6 vagy 7 ötöst produkált, majd a Hevesy György kémia versenyen bejutott a megyei döntőbe, ahol a középmezőnyben végzett. Óriási sikerélménye lett és visszatért az önbizalma is. Köszönjük szépen. Szeretnénk majd megrendelni a nyolcadikos programot is. "

Üdvözlettel: Daróczi Erzsébet
 
Én is segítek a Gyermekemnek!
 

Nézd meg milyen oktatóanyagok lesznek a segítségetekre!

A magyar nyelvtan alapjai oktatóprogram
 
A nyelvtan oktatóprogram egyszerű nyelvezetének köszönhetően Gyermeked könnyedén megtanulhatja a magyar nyelvtan szabályait. Az oktatóprogram több mint 1000 feladatot tartalmaz, amely amellett, hogy játékossá teszi a tanulást, segít, hogy Gyermeked megfelelő alapokra tegyen szert további tanulmányaihoz.


Tanulj meg Te is helyesen írni! oktatóprogram

Az oktatóprogramban található 770 játékos feladat segít a szavak helyesen írásának memorizálásában. Így egyetlen évfolyam helyesírási témakörének elsajátítása sem okozhat többé gondot, sőt a követelményeknek is egyszerűbb lesz megfelelni.

 

Kémiából Ötös 7. osztályos oktatóprogram


A kémia meglehetősen nehéz tárgy, azonban nem csak bemagolással lehet megtanulni. A kémia oktatóprogramunk segítségével Gyermeked könnyedén megértheti a 7. évfolyam teljes tananyagát, függetlenül attól, hogy reálbeállítottságú-e.


Fizikából Ötös
7. osztályos oktatóprogram

A fizika megtanulása nagyon macerás lehet, bármely diák számára. A Fizikából Ötös oktatóprogram azonban rengeteg színes képet és magyarázó ábrát tartalmaz. Ezenkívül a témakörök végén található játékos gyakorlófeladatok segítenek, hogy az elméletben tanultak a gyakorlatban is memorizálásra kerüljenek.


Történelemből Ötös
7. osztályos oktatóprogram

Ezzel a oktatóprogrammal biztosan élvezni fogja gyermeked a 7. osztályos történelem tananyagot! Ha eddig unalmasnak tartotta a tankönyvet, és emiatt csak nehezen lehetett rávenni, hogy megtanulja a történelem leckét, akkor most itt az esély, hogy ez megváltozzon! Ebből a oktatóprogramból a teljes 7. osztályos történelem tananyagot megtanulhatja, 2 lemezen, összesen 460 oldalon és több mint 660 gyakorlófeladaton keresztül.

 

Matekból Ötös
7. osztályos oktatóprogram

A Matekból Ötös 7. osztályos oktatóanyag segítségével gyermeked könnyen és szórakozva tanulhatja meg a matekleckét, és többé nem lesz számára nehéz eligazodni a számok világában! Az elméleti rész teljes egészében feldolgozza a 7. évfolyamos matematika tanyagot, egyszerű és érthető magyarázatokkal. Az elméleti témakörökön kívül rengeteg gyakorlófeladatot is tartalmaz az oktatóprogram.

 

Matekozz Ezerrel! 7. osztályos gyakorlóprogram


Bízd ránk a feladatok kitalálását! A Matekozz Ezerrel! című gyakorlóprogramunk kereken 1000 feladatot tartalmaz így nem kell többé plusz feladatokon törnöd a fejedet. Ezzel a szórakoztató és interaktív oktatóanyaggal gyermeked sok-sok változatos feladaton keresztül begyakorolhatja az összes 7. osztályos matek témakört.
 
 

Valószínűségszámítás oktatóprogram


Az oktatóanyag több, mint 100 oldal elméletet tartalmaz. Az elméletet külön bontottuk általános iskolás és a középiskolás részre. Az oktatóprogramból a tanyanyagon felül típusfeladatok megoldását és részletes levezetését is megtanulhatja gyermeked. Az oktatóanyagban helyet kaptak a gyakorlófeladatok is, általános iskolások 100 feladatot oldhatnak meg, valamint a középiskolások 200 feladattal tesztelhetik az elméletben megtanultakat. 

 

Mértékegység gyakorlóprogram felsősöknek

Az interaktív feladatok előtti rövid elméleti összefoglalók segítségével Gyermeked játékosan és egyszerűen tanulhatja meg az átváltásokat. A mértékegység gyakorlóprogram 200 játékos feladaton keresztül gyakoroltatja az átváltásokat, amelynek segítségével a Te gyerkőcöd is maradandó és hasznos tudásra tehet szert.
 

J-s és ly-os szavak gyakorlóprogram


A j-s és ly-os szavaknak a helyesírására nincsenek konkrét helyesírási szabályok, ezért ezeket csak sok gyakorlással lehet megtanulni.A Tantaki J-s és ly-os szavak gyakorlója 200 feladaton keresztül gyakoroltatja gyermekeddel ezeknek a szavaknak a helyes leírását.

Demó elindítása


S
zöveges feladatok gyakorlóprogram 7-8. osztály

A matematika feladatok megoldásában a diákok számára a szövegértési feladatok okoznak a legnagyobb gondot. Ezzel az oktatóprogrammal Gyermeked a lehető legegyszerűbben megtanulhatja a feladatok értelmezési menetét, és megfelelő rutint szerezhet a feladatok begyakorlásában, valamint megoldásában.


Mire vársz még? A féléves vizsgák egyre csak közelednek, itt a lehetőség, a stresszmentes és eredményes felkészüléshez!

Változtass most!

Szeretném, ha Gyermekem sikeres vizsgát tenne!


 
100%-os pénzvisszafizetési garancia!

Ha úgy gondolod, hogy  egyáltalán nem segített oktatócsomagunk gyermekednek a tanulásban, akkor visszafizetjük az árát, amennyiben a vásárlástól számított 30 napon belül jelzed ezt felénk.
 
Vissza az évfolyamokhoz >>

© Tantaki Kft.