Legyen a Te Gyermeked számára is
gyerekjáték az otthoni tanulás!


Szeretnéd, ha Gyermeked....

  • önállóan képes lenne leülni tanulni?

  • motiváltabb lenne a tanulásban?
  • sikeres magántanulóvá válna?
  • jól sikerülne a felvételije?
Itt a megoldás!

Változtass most!

A Tantakival biztosan nem fog gondot okozni a 8. évfolyamos tananyag megértése és megtanulása!
Nézd meg a magántanulói csomagunkat, amit kifejezetten magántanulók számára hoztunk létre!

 
Magántanulói csomag 8. osztályosoknak

A csomag ára: 139 840 Ft helyett, csak 109 860 Ft

 

Szülők és gyermekek, akiknek már segített a Tantaki!
 
A Tantanki oktatóanyagai már több ezer gyermeknek segítettek visszanyerni a tanulás iránti lelkesedésüket!
Íme néhány sikertörténet:

Kedves Erika!
 
"Legnagyobb fiam (8. osztályos, nagyon jó képességű tanuló) a fizika programot elvégezte a nyáron.
"Nagyon jól meg lehet mindent tanulni vele. A fizika vizsgám a mongol iskolában 93%-os lett. Az iskolában mintha direkt bonyolulttá tennék a fizikát, ez a program meg egyszerűen elmondja a lényeget, és kész." - Szelenge Anar Máté
Ehhez tudni kell, hogy a gyerekek ugyan itthon tanulnak magántanulóként, de Mongólia egyik legkeményebb iskolájában, a Szant 12 osztályos Iskolában vizsgáznak. Olyasmi, mint Budapesten a Fazekas Gimnázium lehet."

Szeretettel,
Szelenge Judit
Mongólia

Kedves Tantaki csapata!

"Eddigi tapasztalataim nagyon pozitívak a DVD- vel kapcsolatban. A tananyag színes és jól érthető módón tanít. Jó hasznát veszem a nyári szünetben a gyakorláshoz. (év közben is jó haszna volt) Nekem sajnos, mint dolgozó anyának nem marad elég időm, hogy leüljek a gyerekem mellé tanulni.
Ez a DVD lehetőséget ad arra, hogy a gyermekem önállóan tanuljon úgy, hogy meg is értse az anyagot.
Kimondottan tetszett, hogy a tanrenddel egyezett a DVD-n található tananyag. (még a sorrend is!)
Tényleg hasznos ez a tanulási módszer.
Szeretnék a továbbiakban is vásárolni Tantaki DVD- ket."

Hálás köszönettel:
Fleischer Andrea


Nézd meg, milyen oktatóprogramokkal lehetsz gazdagabb!

Felvételire fel! oktatóprogram

Közeleg a matematika felvételi napja és Gyermekednek még hiányosságai vannak? Nincs okod a pánikra! A Felvételire fel! oktatóprogramunk segítségével gyerekjáték lesz a matek felvételire való felkészülés. Az oktatóprogram 5-8. osztályig átismételteti a matek legfontosabb témaköreit, valamint olyan feladatokat tartalmaz, amelyek a felvételi feladatokban is rendszerint előfordulnak. A több száz változatos feladat mellett bónuszként még Gyermeked komplett felvételi feladatsort is megoldhat, amihez természetesen megoldókulcsot is mellékelünk. Ennél egyszerűbben nem is készülhetnétek a matek felvételire!

A magyar nyelvtan alapjai
oktatóprogram

Az oktatóprogram egyszerű nyelvezetének köszönhetően Gyermeked könnyedén megtanulhatja a magyar nyelvtan szabályait. Az oktatóprogram több mint 1000 feladatot tartalmaz, amely amellett, hogy játékossá teszi a tanulást, segít, hogy Gyermeked megfelelő alapokra tegyen szert további tanulmányaihoz.


Tanulj meg Te is helyesen írni!
oktatóprogram

Az oktatóprogramban található 770 játékos feladat segít a szavak helyes írásának memorizálásában. Így egyetlen évfolyam helyesírási témakörének elsajátítása sem okozhat többé gondot, sőt a követelményeknek is egyszerűbb lesz megfelelni.


Kémiából Ötös oktatóprogram 8. osztályosoknak


Ezzel a kémia oktatóprogrammal Gyermeked az egész 8. osztályos kémia tananyagot a buksijában tudhatja. Nyelvezete egyszerű, ezáltal bárki megértheti. Az elmélet mellett itt is több 100 gyakorlófeladattal találkozhattok, amellyel garantáltan hosszú távon is megmaradnak a tanultak.

 

Fizikából Ötös
oktatóprogram 8. osztályosoknak

8. osztályban egyre nehezebbek a tananyagok, a fizika pedig amúgy sem tartozik az "1 perc alatt megtanulom" tárgyak közé. Ezzel az oktatóprogrammal azonban gyermeked minden akadályt könnyedén leküzdhet, amivel a fizikaórákon találkozik.


Matekból Ötös
oktatóprogram 8. osztályosoknak

Ez az oktatóprogram teljes egészében feldolgozza a matematika 8. osztályos tananyagát! Az elmélet rendkívül egyszerű nyelvezetű, hogy minden diák könnyedén megérthesse a bonyolultnak tűnő matekszabályokat. Minden témakör végén gyakorlófeladatok találhatóak, amelyek által Gyermeked letesztelheti és elmélyítheti a tudását. 


Matekozz Ezerrel! gyakorlóprogram 8. osztályosoknak


Segíts ezzel a szórakoztató és interaktív oktatóanyaggal gyermekednek a matematika gyakorlásában! A 8. osztályos Matekozz Ezerrel! című gyakorlóban 1000 matek feladat található, amellyel az összes 8. osztályos matek témakört begyakorolhatja csemetéd.


Valószínűségszámítás oktatóprogram


Az oktatóanyag több, mint 100 oldal elméletet tartalmaz. Az elméletet külön bontottuk általános iskolás és a középiskolás részre. Az elméleti részekben a tanyanyagon felül típusfeladatok megoldását és részletes levezetését is megtanulhatja gyermeked. Az oktatóanyagban helyet kaptak a gyakorlófeladatok is, általános iskolások 100 feladatot oldhatnak meg, valamint a középiskolások 200 feladattal tesztelhetik az elméletben megtanultakat. 


Kombinatorika gyakorlóprogram


A Kombinatorika oktatóanyagunk célja, hogy segítséget nyújtsunk azonak a diákoknak, akik nehezen bírkóznak meg a kombinatorika feladatok megoldásával A gyakorlóprogram feladatait szakértő, matek tanárok állították össze, a feladatok készítésekor törekedtek arra, hogy izgalmas, változatos matek feladatokat írjanak az unalmas tankönyvi példák helyett. 


Mértékegység gyakorlóprogram felsősöknek

Az interaktív feladatok előtti rövid elméleti összefoglalók segítségével Gyermeked játékosan és egyszerűen tanulhatja meg az átváltásokat. A mértékegység gyakorlóprogram 200 játékos feladaton keresztül gyakoroltatja az átváltásokat, amelynek segítségével a Te gyerkőcöd is maradandó és hasznos tudásra tehet szert.


J-s és ly-os szavak gyakorlóprogram


A j-s és ly-os szavaknak a helyesírására nincsenek konkrét helyesírási szabályok, ezért ezeket csak sok gyakorlással lehet megtanulni. A Tantaki J-s és ly-os szavak gyakorlója 200 feladaton keresztül gyakoroltatja gyermekeddel ezeknek a szavaknak a helyes leírását.

Demó elindítása


Sz
öveges feladatok gyakorlóprogram 7-8. osztályosoknak

Nehezen megy a szövegértés? A Szöveges feladatok gyakorlóval 200 izgalmas feladattal és azok magyarázatával biztos, hogy nem lesz többé szövegértési problémája Gyermekednek. Mivel az oktatóprogram számítógépen futtatható Gyermeked könnyebben rá tudja majd venni magát a tanulásra. A gyakorlóprogram érdekes és változatos feladatainak köszönhetően, nem lankad majd a figyelme, és több tudás befogadására lesz képes.
 
Most, hogy már tudod mi a recept a sikeres vizsgákhoz, nincs más dolgod, mint, hogy élsz ezzel a lehetőséggel!
A 8.osztályos jegyek már beleszámítanak a felvételi pontszámokba!
Ne foszd meg Gyermekedet attól, hogy a kiszemelt középiskolába bekerüljön!


Gondoskodom róla, hogy Gyermekem előnnyel induljon a felvételin!

 
 
100%-os pénzvisszafizetési garancia!

Ha úgy gondolod, hogy  egyáltalán nem segített oktatócsomagunk gyermekednek a tanulásban, akkor visszafizetjük az árát, amennyiben a vásárlástól számított 30 napon belül jelzed ezt felénk.
 
Vissza az évfolyamokhoz >>
© Tantaki Kft.