Gyerekvilág Kiállítás 2012 a Papp László Sportarénában

gyerekvilág kiállítás logo2012. november 16-18. között ismét megrendezésre kerül a Gyerekvilág Kiállítás, új nevén: Gyerekvilág Élményhétvége a Papp László Sportarénában (régi nevén a BS-ben). Ez az egyik, ha nem a legnagyobb gyerekekkel kapcsolatos kiállítás az év folyamán. Ebben az évben mi is kinn leszünk kiállítóként a Tantaki oktatóprogramokkal.

 

Aki eddig még nem találkozott velünk személyesen, még nem látta az oktatóanyagainkat élőben, most nagyszerű alkalom, hogy kijöjjön gyermekével, gyermekeivel együtt. Rengeteg egyéb gyerekprogram lesz és sok érdekesség. Mi különleges, csak a Gyerekvilág Kiállításon érvényes (péntek-vasárnap) ajánlatokkal kedveskedünk mindenkinek a helyszínen.

A Gyerekvilág Kiállítás belépője felnőtteknek 1.900 forintba kerül, a 12 év alatti gyerekek számára pedig teljesen ingyenes.

 

Ha tervezi, hogy kijön, írja meg itt a blogon egy hozzászólásként!

Cikk megosztása

One thought to “Gyerekvilág Kiállítás 2012 a Papp László Sportarénában”

  1. Szerintem nagyon jóók a programjaitok ,nekem tetszik jó lenne ha kis nyeremény játékall kedveskednétek a megjelenmteknek bizti értékelnék:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .