Az első millió pénzügyi társasjáték a család minden tagjának

Hogy biztos jövője legyen gyermekednek

"Gyermekeink semmilyen pénzügyi képzést nem kapnak az iskolában. Ez így nincs jól és nem is mehet így tovább."  Alkér Orsolya


Hogyan tanítsd meg Gyermekednek a pénz kezelését, hogy ne legyenek anyagi gondjai a jövőben?

A megoldás: Az első millió társasjáték!
TOVÁBBI BÓNUSZOK:
1) oktatóvideók +
2) Piaci helyzetjelentés füzet online (most először) 10 000 forint értékben


Ha szeretnéd, hogy gyermeked jövője pénzügyileg stabil legyen, és szeretnéd, hogy olyan szemléletmódot alakítson ki, amelyben biztos tudása van a pénzügyi világ működésével kapcsolatban, akkor Az első millió pénzügyi társasjáték az, ami segíteni fog nektek ebben!
 
Ez a befektetés az ezerszeresét is hozhatja gyermekednek és talán Neked is – ha alkalmazod az itt megszerezhető tudást a való életben.
Hiszen az iskola nem tanítja meg gyermekednek a pénz kezelését, azt a szemléletmódot, amely biztosítja a jövőjét. Ezért Neked kell tenni valamit, ami segít ennek a személetmódnak az elérésében.

Sok szülőnek stresszes és kellemetlen olyan dolgot tanítani gyermekének, amit valójában ő maga sem tud.
De ez nem a Te hibád, hiszen hol tanultad volna meg? Ezt még az egyetemen sem tanítják!

De most itt van végre “Az első millió” társasjáték oktatóvideókkal, ami pár óra leforgása alatt teljesen új alapokra helyezi gyermeked pénzügyi gondolkodását – sőt a Tiedet is!
 

 Amikor majd felbontod Az első millió társasjátékot először, olyan érzésed lesz,
mintha egy kincsesládát nyitottál volna ki.

 


Mit tanulhat meg gyermeked a társasjáték használatával?


 1.     Megérti, mi a pénz, és annak működési szabályait, mindezt a mai világra vetítve.
 2.     A befektetési szemléletmódot is megismerheti, és realitást szerezhet róla.
 3.     Megérti a vagyonépítés szabályait, annak működését.
 4.     A tőzsde mellett megismeri a DEVIZAPIAC működését is.
 5.     Megismerkedik az arannyal, mint fizetőeszközzel.
 6.     Képes lesz helyes pénzügyi döntéseket hozni, és meg fogja tanulni kielemezni az egyes pénzügyi helyzeteket.
 7.     Meg fogja érteni, hogy hogyan tudja értékesen felhasználni az első millióját.
 8.     Izgalmas és élvezetes játékban vehet részt az egsz családdal.
 9.     Megismeri és megérti az összes befektetési lehetőség működését és előnyeit.
 10.     Pontosan tudni fogja, hogy hogyan kerülje el a mókuskerék effektust, és tudni fogja, mit kell tennie.
 11.     Sokkal okosabban fog bánni a pénzel, mint valaha, és megérti, miért érdemes takarékoskodni, és miért nem célszerű elkölteni az összes pénzünket.


Ete ennek a társasjátéknak köszönheti az első millióját!
Néd, milyen szuperül csinálta:
Sarmasági Bátor Ete kilenc hónap alatt, 2011. április elsején érte el az egymilliós bevételt, egészen pontosan az 1 170 000 forintot. A nagycsaládban élő, 18 éves fiatalember saját erejéből teremtette meg az első millióját. Ez fantasztikus! Hogyan csinálta?
Ete pénzügyi gondolkodása „Az első millió” gyerekpénzügyi oktató társasjátékkal való találkozás után változott meg: 2010 nyarán ötezer forint kezdőtőkével kezdte, többek között a játék hatására megteremteni a saját vagyonát. Elsősorban a szabadidejét fektette be. Első milliójának egy részét úgy teremtette meg, hogy indult pénzügyi versenyeken, ahol díjakat nyert, melyet pénzzé tett.

Mit üzen az ifjú milliomos? Nézd csak!

„Arra figyeljenek oda, hogy a kicsi pénzzel is okosan bánjanak. Rossz az a hozzáállás, hogy „jaj ez csak ezer forint” , inkább elköltöm. Inkább úgy álljanak hozzá, hogy a teljes vagyonukat tekintsék, és ahhoz képest határozzák meg, hogy mennyit költhetnek el jóléti dolgokra. Én mindig a vagyonomhoz mérten nézem, hogy mennyi az amennyibe kerül valami”


Teremtsd meg gyermekednek a lehetőséget, hogy Ő is megszerezhesse első millióját, és sikeres lehessen az életben a pénzügyeit illetően!


Mit mondanak azok a szülők, akiknek gyermekük már használják a társasjátékot?


Íme néhány közülük:

   
"A 17 éves rajongott érte, úgy történt ahogy Orsolya mondta, átfordult a gondolkodása. Először a bankba rakta a pénzt, majd rájött máshol többre megy vele.  A 11 éves néha segítséget kért a szülőktől, de nem mindig fogadta meg a tanácsot és előfordult, hogy jobban járt.  Felnőttek is már más szemlélettel állnak hozzá a pénzügyekhez. A 17 éves élvezi, hogy jobban eligazodik a részvények világában. Összességében más lett a gondolkodásuk, olyan dolgokra jöttek rá maguktól, amiről eddig én hiába papoltam."

    Gyibákné Kaczur Zita
 "Nagyon szeretjük a társasjátékot. Kettesben játszunk a párommal, kitágította a látásmódunkat, mint amikor a lovakról leveszik a szemellenzőt, sokkal nyitottabbak lettünk a világ felé."

    Palágyi Rita“A gyerekek gyorsan megértették a szabályokat, rájöttek arra, mibe érdemes fektetni. Már játék után különböző befektetési stratégiákról beszélgettek, hogy mit fognak kipróbálni következő alkalommal. Rájöttek, hogy a devizapiac sokkal kockázatosabb.”
    Marton Imelda


"Mi minden korban végigjátszottuk a megfelelő játékot, Gazdálkodj okosan, Takarékoskodj okosan, Monopoly. Mindegyiknél volt valami hiányérzetem, illetve olyan dolog ami nem tetszett benne, de nem tudtam pontosan mi az. Csak a játék befejezése után valamelyik gyerekem, vagy teljesen csődbe ment, vagy megsértődve távozott, vagy szerencsekártyával sok mindent nyert.Itt nem érzek ilyet, akárhányszor játszunk mindig élvezzük a játékot. Három gyermekünk van 9-12-16 évesek, és mindegyik tud vele játszani.Számomra már ez is meglepő. De az, hogy végre nem kell izgulnom, mint a régi pénzügyi játékoknál, hogy a kicsi nehogy a nagyok mezőjére lépjen, mert akkor oda az összes pénze, fizethet nekik. Hanem mindenki dönthet, önállóan mérlegelhet és csak saját maga tehet róla, hogy alakulnak a pénzügyei."
    Krivan Mária


“Iszonyúan jól kitalált játék, egész izgalmas, 11 éves fiam van, teljesen bele van zúgva a játékba, és érti is. 1-2 dolgot megállapított a játék során, hogy mi a kockázatos, és mi nem, de még nem kezel pénzt az életben. Olyan alapot ad neki, amelyet később alkalmazni tud a való életben is.”
    Gaálné Kerekes Tímea

 
 
Miért érdemes ezzel a társasjátékkal belevágnotok a pénzügyi képzésetekbe?
 • Nem kell egy csomó könyvet elolvasni, és folyamatosan bújni a jegyzeteket.
 • Oktatóvideókat nézhetsz meg a témával kapcsolatban, így még könnyebb a tanulás.
 • A legjobb, hogy nagyon fogod élvezni a játékot, és ezáltal észrevétlenül tanítod gyermeked a sikeres pénzkezelésre, amit imádni fogsz!
 Mennyibe kerül Az első millió társasjáték?


Gondolj bele! Gyermeked egész életét meghatározza pénzügyi neveltetése, és az ehhez kapcsolódó tudása. Ezzel a társasjátékkal egy olyan komplett pénzügyi tudást tartalmazó csomagot kapsz, amellyel sok százezer vagy millió forintot takaríthatsz meg, ami egyébként kifolyt volna a kezéből.

Ezért most az az összeg, amit befektetésként szánsz erre a csomagra, szinte jelképes. Ráadásként pedig AJÁNDÉKBA kapsz egy 4950 Ft értékű letölthető oktatóprogramot is. 
Így most 34 940 Ft helyett csupán 29 990 Ft + postaköltséget kell fizetned.

További bónuszként megkapod az interneten elérhető oktatóvideókat is, és a piaci helyzetjelentés online változatát, amelyek együttes értéke 10 000 Ft.

Ne halogasd gyermeked pénzügyi tanítását, mert minél előbb kezded el tudatosan és jól csinálni, annál kevesebb ostobaságot tanul meg és annál előbb fordíthatja a saját hasznára.
 


  Kapcsolat         ÁSZF        Felhasználási feltételek