BIZONYÍTVÁNY TUDRBÓ!

 


Ezzel a módszerrel PÁR HÉT ALATT az egész éves tananyagot átismételhetitek, miközben gyermeked élvezni fogja a tanulást.

maradt, hogy kihasználd a kedveznényed
Az akció vége 2019.05.22. éjfél


Vészesen közeleg az év vége, és gyermekednek most az egész éves tananyagot kell minél gyorsabban és hatékonyabban átismételnie, felkészülni a dolgozatokra, felelésekre.

Ha nem a megfelelő tanulási módszert használjátok a felkészülés során, valószínű, hogy gyermeked nem éri el azt a teljesítményt, amit szeretnétek.
Erre a leghatékonyabb módszert ajánlom, mellyel nagyon gyorsan és könnyedén fel tudtok készülni a vizsgákra, és akár több jegyet is javíthat.
 


Neked való ez a módszer, ha


 • Gyermeked szeretne javítani az év végi jegyein
 • Gyermekednek nincs ideje a könyvből bepótolni a lemaradásokat
 • Gyorsan és könnyen szeretne tanulni
 • Gyereked élvezni szeretné a tanulást
 • Gyermeked biztos tudásra szeretne szert tenni


Ha gyermeked ezt a programot használja a tanulás során, magabiztos tudásra tesz szert, és
sikerélménnyel gazdagon, örömmel fog tanulni.

 Játékos tanulással könnyebb a megértés! Ha gyermeked nem kényszeríted a tanulásra, hanem segíted és biztatod, akkor sokkal nagyobb eredményeket fogtok elérni. Ha olyan módszerrel tanulhat, ami bizonyítottan hatékony, és valódi ssegítséget és megértést nyújt a tanulásban, ráadásul még élvezik is vele  atanulást, akkor nyert ügyed van!

  Próbáld ki Te is gyermekeddel együtt a Tantaki oktatóprogramokat, most szuper kedvezményes áron!

Ha eddig csak nézegetted a Tantakit, ha nem mertél belevágni, akkor most érdemes kipróbálnod, hiszen
a vásárlásod végösszegéből
3.000 Ft-ot jóváírok!
Neked csak annyi a dolgod, hogy IDE KATTINTS, majd tedd a kosaradba a kiszemelt terméket vagy termékeket, legalább 10.000 Ft értékben, és a rendelés leadásánál írd be a majus31 kuponkódot.
Ekkor a rendszer automatikusan levonja a fizetendő összegből a 3.000 Ft-ot.
Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Segíts gyermekednek könnyebbé tenni a tanulást most!

 

Mit mondanak mások a Tantaki módszeréről?

 

 
Egy hozzád hasonló anyuka, Bíró Melinda véleménye:

"Kislányom, Dorka 2. osztályos. Nincs különösebb gondja a matekkal, csak több fejtörést okoz neki egy-egy feladat megoldása.
Kipróbáltuk a demo programot és mivel tetszett neki, így megrendeltük a teljes verziót a Szorzótábla gyakorlóprogramból.
Minden nap megcsinált egy-egy feladatcsoportot és a szorzás-osztás felmérőjét  hibátlanul oldotta meg (a padtársának is segített, pedig ő jobb matekos) és még a szorgalmi feladatra is volt ideje."

Üdvözlettel,
Bíró Melinda
"Kedves Erika,

A kisfiam -10éves- utálta a nyelvtant és alig érte el a 3-as osztályzatot, leginkább azért mert nem értette. tavaly a második félévben a Tantakival gyakorolt és minden alkalommal ujjongva ült le tanulni és örült mikor sikerélménye volt, év végére 4-es lett, és most a 4. osztályban a félévi jegye is 4-es nyelvtanból. Már szereti a nyelvtant."

Üdvözlettel:
Pocsai Tímea

 
 
 

Miért pont most, év végén segíts gyermekednek a tanulásban?


 
 • mert még akár egy teljes jegyet is javíthat az év végéig, ha a Tantakit használjátok
 • mert az egész éves tananyagot átismételheti pár hét alatt, így magabiztos lesz a tudása
 • mert élmény lesz számára a tanulás, és végre örömmel fog gyakorolni
 • mert ezzel megalapozod a következő évet, és az ismétlés is sokkal könnyebb lesz
 • mert most 3.000 Ft-ot spórolhatsz egy teljes éves tananyagon
 • mert ezzel a jövőjét alapozod meg, hogy még sikeresebb legyen


 

Az oktatóanyagot kifejezetten gyerekeknek készítettük, mindent egyszerűen és érthetően fogalmaztunk meg. Ez azt jelenti, hogy  minden új fogalom - amivel eddig nem találkozhatott - jelentését elmagyarázza az anyag, így biztosan nem lesznek meg nem értett részek. A tananyagokat hangalámondással készítettük el, a feladatokat pedig olyan színesre és változatosra szabtuk, hogy addig játsszon vele gyermeked, amíg a tesztjei 100%-osra nem sikerülnek. Így olyan alaposan megtanulja az egyes tantárgyakat, hogy a tanárok csak ámulni és bámulni fognak!
 
Megmutatom, hogy miről is beszélek!
Most Te is láthatod, milyen színes és érthető az elmélet az oktatóanyagban, és a képekkel illusztrált feladatok azonnal gyakorlásra ösztönzik gyermeked!

 
   
   


 
 
 
 

KÉRD A 3.000 FT-OS KEDVEZMÉNYT MÉG MA!
KUPONKÓD: MAJUS31
 
Add meg Te is a maximális segítséget gyermekednek, hogy VÉGRE ÖRÖM LEGYEN A TANULÁS!

 


Figyelem! Az oktatóprogram Windows 7, 8, 10 operációs rendszeren, valamint windows alapú tableten működik. Android, Linux és IOS operációs rendszeren nem működik a program! Amennyiben más operációs rendszert használsz, kérlek, megrendelés előtt jelezd felénk. 
Mi lesz, ha mégsem válna be?

Nézd, nem mondom azt, hogy minden gyereknek jó a Tantaki. 1000-ből egy gyerek nem élvezi a Tantakival történő tanulást. Ha a Te gyermeked nem a többi 999-hez tartozik, vagy Te nem találod megfelelőnek az oktatóanyagot, ne aggódj! Termékünkre 30 napos teljes körű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Ez azt jelenti, hogy ha vásárlást követően 30 napon belül e-mailben jelzed felénk, hogy valamilyen oknál fogva a termék nem volt számodra megfelelő, és visszaküldöd címünkre a sérülésmentes oktatóanyagot, akkor visszautaljuk a termék vételárát.Mire vársz még? 

Ragadd meg ezt a vissza nem térő alkalmat, spórolj most rengeteg pénzt a korrepetálásokon, biztosítsd gyermeked iskolai sikereit, tanulmányi előmenetelét. Pár ezer forintot az ember olyan könnyen elkölt még kevésbé fontos dolgokra is. Pont ezen spórolnál most? Ha még nem használtatok Tantakit, akkor adj egy esélyt neki, és figyeld meg, milyen gyorsan átalakítja majd a tanulásról alkotott elképzeléseid. A tanulás egy játékos élménnyé változik, gyermeked sikereket ér el az órákon, megnő az önbizalma, és kiegyensúlyozottabb, boldogabb lesz.

 


 

Kérdésed van? Elakadtál? Segítsünk?


Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8-16-ig készséggel áll a rendelkezésedre a 06 70 940 6326-os telefonszámon.
De írhatsz e-mailt is az info@tantaki.hu e-mail címre. Extra gyors az ügyfélszolgálatunk, és biztosan megtaláljuk a megoldást kérdésedre.
   
Kapcsolat        Felhasználási feltételek      Adatvédelmi nyilatkozat      ÁSZF