Hogyan Könnyítse meg Gyermeke Matektanulását?
Itt egy BIZTOS MÓDSZER Könyörgés Helyett!


Apait-anyait belead, hogy meggyőzze  Gyermekét a matektanulás fontosságáról,
de ő már az elején unja a feladatokat?

Az Ön legjobb érvei úgy peregnek le róla, mint esőkabátról a nyári zápor?

Próbálja ki a játékos tanulás erejét!

Lehet, hogy Önöknek is segíteni fog!
Ha most ezeket a sorokat olvassa, biztosan kipróbálta már a JegyTuning feladatait, amely megmutatta Önnek a játékos matektanulás módszerét! Hogy tetszett? Ha azt szeretné, hogy Gyermeke könnyebben gyakorolja a matekfeladatokat, megértse a problémát okozó témakörök elméleti részét, akkor ragadja meg most az alkalmat!

 A Matekból Ötös oktatóprogramok már meghódították a felsős diákok szívét!

Hogy miért?

Ezek az anyagok a kedvcsináló tanulási módszer eszközei, hiszen könnyen érthető magyarázatokkal, hangalámondással, izgalmas képekkel és fejezetenként 10-20 gyakorlófeladattal áll rendelkezésre minden matekozó tanulónak.

Ha az elmélettel nincs problémája gyermekének, viszont a gyakorlásra szükség van, akkor válassza az 1000 feladatos matekgyakorlók egyikét, amellyel garantáltan megjön a kedv, hogy akár önállóan is elmélyítse a tanultakat.

Ha tutira akar menni, a kettő együtt is megvásárolható: vagyis érthető elméleti magyarázatok mellett még pluszban 1000 feladat áll rendelkezésre!


Már csak egy kérdés maradt:
Az Ön gyermekének melyik
matek oktatóanyagra van szüksége?
 
Válasszon a Tantaki játékos matematikatanulás oktatóprogramjai közül, és meglátja,
hogy az unalmas, kényszeres tanulás helyett Gyermekének lelkes és csillogó szemébe nézhet!


>> Ide kattintva kiválaszthatja az Önöknek megfelelő évfolyamú oktatóanyagokat! <<

 
"Eddigi tapasztalataim nagyon pozitívak a DVD- vel kapcsolatban. A tananyag színes és jól érthető módón tanít. Jó hasznát veszem a nyári szünetben a gyakorláshoz. (év közben is jó haszna volt). Nekem sajnos, mint dolgozó anyának nem marad elég időm, hogy leüljek a gyerekem mellé tanulni. Ez a DVD lehetőséget ad arra, hogy a gyermekem önállóan tanuljon úgy, hogy meg is értse az anyagot. Kimondottan tetszett, hogy a tanrenddel egyezett a DVD-n található tananyag. (még a sorrend is!) Tényleg hasznos ez a tanulási módszer. Szeretnék a továbbiakban is vásárolni Tantaki DVD- ket."
 
Fleischer Andrea

 

Kattintson ide >>
és válogasson kedvére!
 A Tantaki matek oktatóprogramok
az egész általános iskolai tanyagot lefedik!


Ahogy telnek az évek, egyre bonyolultabbá válik a számtan, így elvileg többet is kell gyakorolni, hogy a bonyolult egyenletek is flottul menjenek...Elvileg...

Gyakorlatilag a játékos matek oktatóanyagok pont ezt a fokozódó nyomást előzik meg: rövidebb idő alatt és könnyebben érti meg gyermeke a problémát okozó matek műveleteket, miközben a tanulás játékká, otthagyhatatlanná válik.

Ehhez azonban nem árt, ha már a kezdetektől, az alsó tagoztban az unalmas tanulás ellenszerére, vagyis a Tantakira támaszkodik!


 Baráti üdvözlettel:
 
Nagy Erika
 
A megrendelések feldolgozását és teljesítését a Tantaki Kft. végzi:
www.tantaki.hu
Ügyfélszolgálat: 1 / 788 60 47 vagy 70 / 940 63 26 (hétköznap 8:00-16:00-ig, normál díjas telefon)

Postai cím: 1011 Budapest, Mária tér 1. Fsz. 17.
Cégjegyzékszám: 01-09-917583
Adószám: 14740448-2-41