Error 404
Az oldal nem található!
www.tantaki.hu/http:/

Bízhatsz bennünk! :-)

 
     
     
 

Nem bonyolult a recept, nincs varázslat...

...5 tény, amitől ez más, mint a többi:

  1. 1. Játékos, mert egyedi grafikája és kezelési módja van.
  2. 2. Gyerekbarát, mert a lehető legegyszerűbb nyelvezettel íródott minden egyes oktatóanyag a matematikától kezdve a biológiáig, így nem lesz gond a megértéssel.
  3. 3. Interaktív. Kösd össze, válaszd ki, helyezd sorrendbe típusú feladatok mozgatják meg a gyerekek agysejtjeit.
  4. 4. Szórakoztató, hiszen az online letölthető oktatóanyagokat kizárólag számítógépen, mobilon, vagy táblagépen lehet használni. Nincs többé száraz és unalmas tankönyv!
  5. 5. Könnyen memorizálható. Az oktatóanyagok elméleti részét egy narrátor olvassa fel, így segítve a memorizálást.
 
 

Hogyan épülnek fel a Tantaki oktatóanyagai?

A tananyag több nagy, és nagyon sok alfejezetből áll, melyek mindegyike elmélettel kezdődik. Az elmélet számos, a megértést segítő képpel van illusztrálva.

Az elmélet után azonnal jöhet a gyakorlat, feladatok formájában. 1-1 nagy fejezet után körülbelül 20, a kisebbek után 10-15 kérdés vár a megválaszolásra. A feladatok kizárólag az adott fejezet elméleti anyagát gyakoroltatják. Kösd össze, jelöld be, írd be, vagy rakd helyes sorrendbe. A feladatok típus szerint vegyes sorrendben következnek, így egyszerűen megunhatatlan!

Nehezebben ment 1-1 fejezet? Indítsd el újra az elméleti részt, tekerd át azt, amiben biztos vagy, és irány a feladatok! Most már biztosan menni fog gyermekednek az adott anyag memorizálása.Ha úgy döntöttél adsz egy esélyt magadnak és gyermekednek, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld a Magyarországon egyedülálló gyerekbarát tanulási módszert, amely bizonyítottan több ezer gyermeknek hozta vissza a tanulás iránti lelkesedését!


 

Csak 8 perc...

Így kerülhetnek számítógépedre a Tantaki gyerekbarát oktatóanyagai:

  1. 1. Lépj be webshopunkba, ahol szép számban válogathatsz az évfolyamok, valamint a tantárgyak között.

  2. 2. Ha kiválasztottad az oktatóanyagot, tedd kosárba.

  3. 3. Fizetés után azonnal le tudod tölteni a tananyagot webshopunkból. Nincs postaköltség, nincs kiszállítási díj!

Csupán 8 perc és azonnal használhatjátok a 100% gyerekbarát oktatóanyagokat!


Ha telefonon, vagy táblagépen használnátok a termékeket, kattints ide!Mi is az a Tantaki? Nézd meg ezt a rövid összefoglaló videót!
 

 
 
Felhasználási feltételekKapcsolatRólunkIngyenesÚjdonságokAdatvédelmi nyilatkozatÁrlistaGY.I.K.Fizetési módokÁSZFFőoldalTantárgyakSzövegértés tanfolyamSitemap