Magántanár vagy Tantaki?

Avagy hogyan spórolhatsz évente
csaknem 100.000 Ft-ot?


Te kiszámoltad már, hogy mennyi pénzt kell feláldozni évente a családi kasszából ahhoz, hogy a lehető legmegfelelőbb tanulási lehetőségeket biztosítsd gyermeked számára?
Abban minden bizonnyal egyetértünk, hogy a szülőnek az a legfontosabb, hogy mindent megadhasson gyermekének, ami tőle telik.

De vajon minden esetben jó döntéseket hozunk mi, szülők?


Te melyiket választanád?
  • Minden héten egy vagy két alkalommal magántanárhoz vinni gyermekedet, időponthoz igazodva, óránként 2000 Ft-ért
       VAGY
  • Olyan oktatóanyagot szerezni gyermekednek, mellyel otthon, kötetlen időbeosztással, önállóan készülhet fel a tanórákra egy olyan oktatóprogramból, amellyel az adott tantárgy egész éves tananyagát tartalmazza több száz gyakorlófeladattal és azok megoldásaival együtt.

Még ha ezzel nem is spórolnék semmit, akkor is inkább a második lehetőséget választanám, hiszen így nem kellene hetente tanárhoz vinnem a gyermeket, hanem amíg ő otthon játékosan gyakorol, addig én például megfőzhetném az aznapi vacsorát. Így pedig nemcsak jelentős összeget
hagynék a kasszában, hanem még időt is spórolnék magamnak.

Kattints ide, hogy Neked is több maradjon a családi kasszában>>

Ezzel természetesen nem azt szeretném Neked sugallni, hogy a magántanár nem jó megoldás, hiszen ha sikerül egy megfelelő korrepetálót találni,
az mindenképpen fejlődést jelent majd gyermeked eredményeiben.

Azonban utánaszámoltam a dolgoknak, és megdöbbenve láttam, hogy milyen sok pénzt meg lehetne spórolni a családokban, ha a szülők egy kicsit ravaszabbak lennének, és magántanár helyett például a Tantaki oktatóprogramjait választanák. :-)

De számoljunk inkább együtt a biztonság kedvéért! Tegyük fel, hogy Neked szerencséd van, és hetente csak egyszer kell tanárhoz vinned a lurkót, ráadásul sikerült egy 2000 Ft- os órabérrel dolgozó magántanárt találni, ami viszonylag olcsónak számít manapság.

Mennyit költesz így egy évben magántanárra? Elárulom: 104.000 Ft-ot. És akkor még szóba sem jött, hogy mi van, ha gyermekednek több tantárgyból is segítségre van szüksége...

A Tantaki minden egyes oktatóprogramja tartalmazza az adott tantárgy
egész éves tananyagát, egyszerű nyelvezettel, érthetően és játékosan
elmagyarázva, és minden témakör után változatos gyakorlófeladatokat
biztosít számára a tudás elmélyítéséhez.

Egy ilyen oktatóprogram átlagosan 10 000 Ft-ba kerül, mely akárhogyan is számolunk, csaknem 100.000 Ft- os spórolást jelent egy tanévben. Gondolj csak bele, mennyi mindenre költhetnéd ezt az összeget.
Én például betenném a családi nyaralásra szánt összeg közé.

És Te? Mit választanál?


Katt ide, ha a hatékony és költségkímélő megoldás mellett döntöttél>>


Jelenleg itt vagyok:
Magántanár vagy Tantaki?

Kapcsolat
Cím: 1015 Bp. Donáti utca 67. 3/13
Tel.: 06/70 940 6326
E-mail: info@tantaki.hu


TANTAKI BLOG
Facebook