INGYENES matek feladatokat keresel 3.-os gyermekednek,
mert az iskolában nem gyakorolnak eleget?

Ha unod már, hogy szenvedéssel telnek a délutánjaitok, akkor itt az alkalom, hogy véget vess ennek!
 
Ha csemetéd meglátja ezeket a feladatokat, biztosan imádni fogja a matekot! :-)
Töltsd le az Ingyenes matek feladatainkat, és azonnali
örömöt és boldogságot okozol gyermekednek!

 
Hová küldhetem?

A feliratkozással hozzájárulsz, hogy a Tantaki emailt küldjön neked az oktatóprogramokkal, leckékkel kapcsolatban, melyről bármikor leiratkozhatsz.

5 napon át minden reggel egy próbaleckét küldünk neked, amellyel nem csak játékossá teheteded gyermekednek a matekot, de végre sikerélményt is szerezhetsz neki, hiszen meg is érti a tananyagot. Ugyanis oktatóprogramjaink a feladatok mellett elméleti magyarázatokat is tartalmaznak, amely nagyon egyszerűen tanítja meg a kisiskolásoknak a matematikát.Próbáld ki most, mert már 72.000 szülő használja, és mert működik!


Szárnyakat kapott, és amennyire félt a matektól, most oly boldogan készül, használja az oktatóprogramot, dicsekszik az eredményeivel. Szívből ajánlom mindenkinek ezt az anyagot!!! Nem fogtok csalódni.

Simonné Visnyei Anett


"Amikor először mutattam neki a szerzeményemet, nem is nagyon akart meghallgatni, de aztán teljesen egyedül hallgatta meg és csinálta végig a tesztet. Ma lehetőséget kapott, hogy javítódolgozatot írjon ebből az anyagból, és legnagyobb örömömre bevállalta! Sőt! Nagyon jól sikerült!

De legjobb a csillogó szeme volt, amiben láttam a siker örömét!!!!"

Liebe A.