10 évesek lettünk, ajándékokkal készültünk!

 


Meglepetések és rendkívüli árzuhanás 10 napig a Tantakinál! :-)  

Csak 10 napig! Siess, nehogy lemaradj!

  • Minden teljes éves tananyag 10.000 Ft alatt!
  • AJÁNDÉK Helyesírás gyakorló 3.750 Ft értékben MINDEN vásárlónak!
  • Gyakorlóprogramok akár -50% kedvezménnyel!
A szülinapi akció végéig, már csak:
 

 
De kezdjük az elején!

Még 2006-ban kezdtem el gyermekeket korrepetálni, és azonnal szembesültem azokkal a problémákkal, amiket szülőként valószínűleg te is látsz: a tankönyvek megfogalmazása nehézkes, a tantervek évtizedek óta elavultak, és sok-sok gyerek (főleg azok, akik tanulási nehézségekkel küzdenek) kudarcként éli meg az iskolát.

A probléma súlyosabb volt, mint hittem

Ahogy elkezdtem a dolgok mélyére ásni, rájöttem, hogy nemcsak a tanulási nehézségekkel küzdő gyermekeknek probléma a tankönyvek szövegezése – hanem gyakorlatilag mindenkinek. Döbbenetes volt, hogy csillogó szemű és szuperintelligens gyermekek sora megutálja a matematikát vagy a nyelvtant csak azért, mert olyan nehezen érthető formában tanítják azt. Hihetetlen, hogy a 21. században olyan mennyiségű lexikális tudást kényszerítünk rá gyermekeinkre, hogy szegények sokszor még este 9-kor is a leckéjüket körmölik. Őrületesnek tartom, hogy az iskola olyan sok gyermeknek az állandó stresszről szól (dolgozat dolgozat hátán, folyamatos hajtás stb.).


Ide kell a segítség!

Ezért nekiláttam (akkor még egyedül) és rövid időn belül elkészült az első Tantakis oktatóprogram, akkor még DVD formátumban, amely A magyar nyelvtan alapjai címet kapta.  Ez akkor még elég kezdetleges volt, de legalább volt! A szülők imádták!

 
Majd jöttek a kérdések:

•    matek nincs?
•    fizika nincs?
•    töri nincs?
•    na és kémia mikor lesz?
 
 
Ezekkel a kérdésekkel a fejemben és a szülők bíztatására komolyabban nekiláttam a munkának!
Sorra készültek el az oktatóanyagok, amelyekkel gyerekek százainak, majd ezreinek segítettünk a tanulásban.
 


És hol tartunk ma?

A webáruázunkban több, mint 100 termék közül válogathatsz. Az általános iskola szinte minden tantárgyában és minden témakörében tudunk segítséget nyújtani azoknak a szülőknek, akik jobbá és könnyebbé szeretnék varázsolni gyermekük otthoni tanulását. Sőt, már középiskolásoknak és érettségire készülőknek is egyszerűbbé tudjuk tenni a tanulást!
 
Az én feladatom az, hogy olyan oktatóanyagokat készítsek Neked, amelyekkel gyermeked könnyebben tanulhat, jobb jegyeket szerezhet és megszeretheti a tanulást.

Köszönöm, hogy velem tartasz és része vagy ennek a közösségnek!

  


 
 
Ezért is döntöttem úgy, hogy megajándékozom azokat a szülőket, Téged, akik igazán törődnek gyermekük jövőjével!
Te egy csodálatos szülő vagy és hidd el, a felső tízezerbe tartozol ezen a területen.


Így most a Tantaki 10. szülinapja alkalmából 3 hatalmas meglepetéssel készültem Neked!


 
 
 

 
 
1. Most minden egészéves tananyagunkat fantasztikus áron,
10 ezer Ft alatt szerezheted meg!


Mik tartoznak az egészéves tananyagok közé?
Játék a számokkal 1-4. osztály, Matekból Ötös 5-11. osztály, Érettségire fel!, Matekozz Ezerrel! 5-8. osztály,
A magyar nyelvtan alapjai, Tanulj meg Te is helyesen írni!,  Történelemből Ötös 5-8. osztály, Kémiából Ötös 7-8. osztály, Fizika Alapjai, Fizikából Ötös 7-8. osztály,
Természetismeretből Ötös 5. osztály, Biológiából Ötös 7. osztály. Angol kezdőknek, Tanulj velünk újra angolul!, Német kezdőknek.

Minden oktatóanyagot kifejezetten a tanulók számára készítettünk, ami nálunk együtt jár az egyszerű és érthető megfogalmazással, így nem dobálózunk idegen szavakkal, csak a legszükségesebbeket használjuk, és azt is megmagyarázzuk. A Tantakinál minden tananyag hangalámondással készül, így gyermekedhez több csatornán érkezik egyszerre az információ, ami által gyorsabb és hatékonyabb lesz a tanulás. Ami pedig szerintem a legjobb a feladatoknál, hogy rossz válasz esetén azt látja gyermeked, hogy mi lett volna a helyes válasz.


 2. Gyakorlóprogramok 10-50% kedvezménnyel!

Nem csak az egészéves tananyagokhoz, de a gyakorlóprogramokhoz is kedvezményesen juthatsz most hozzá.

Április 8-tól pontosan 10 napig 10, 20, 30, 40 vagy 50% kedvezménnyel kapható minden gyakorlópogramunk, hogy ne kelljen többé feladatokat vadásznod Gyermekednek az elmélet begyakorlásához!


 

 

 
 
3. Ajándék vadiúj helyesírás gyakorlóprogram!

10. szülinapunk alkalmából készítettünk Neked és Gyermekednek egy különkiadású helyesírás gyakorlót (3.750 Ft értékben), melyet minden szülinapi vásárlás mellé AJÁNDÉKBA adunk!

Amennyiben a születésnapi akció keretén belül vásárolsz, most megajándékozunk egy kifejezetten erre az alkalomra készített helyesírás gyakorlóprogrammal, mely 100 gyakorlófeladatot tartalmaz, és kizárólag most kapható!

 

Mit mondanak mások a Tantaki módszeréről?

 

 
Egy hozzád hasonló
anyuka véleménye, akinek gyermeke megértette a matekot :

"A fiamnál ... az elmúlt hetekben vettem észre, hogy zűrzavaros a matek. Nem tiszták a definicíók és nem szereti a gyakorlást. Akkor találtam meg a TANTAKI matekot... Nagyon szereti, mert számítógépen könnyű a kitöltés, mert egyszerűen érthetőek a példák a magyarázatokon keresztül. Rögtön sikerélményt ad azzal, hogy látja, ha jól készítette el a feladatokat és ez inspirálja a következő feladatok megoldására. Ajánlom mindenkinek aki örömmel szeretne matekozni!"

 
Köszönettel, Juhos Tamásné Gabi

 

Nagy Erika oktatási szakértő
Egy olyan szülő véleménye, akinek gyermeke megértette a matek alapokat a Tantakival: 

"Én bevásároltam elég sok terméketeket, megnézve alaposan, demot lejátszva. Gyermekem ... tavaly sajnos matematikából korrepetálás mellett 2-es lett év végén, most augusztus végén gyakorolva a Tőletek vásárolt oktatóprogramból az órán brillírozik. Jó kedvvel jön haza, hogy ő volt a legjobb ma is matematika órán. Mire hazaértem a házi feladatát megcsinálta hibátlanul. Igaz nemrég kezdődött az iskola, de nagyon bízom töretlen kitartásában, és ezúton szeretném megköszönni, hogy elkészítettétek ezeket a szuper cd, dvd-ket!"
 
Üdvözlettel,
 Ágnes
 
 
 
 
 

 
10 napig minden tantárgy egészéves tananyagát 10.000 Ft alatt tudod megvásárolni,
és még AJÁNDÉKOT is kapsz a vásárlásod mellé!
Nézzünk meg egy példa vásárlást!Ha most Történelemből Ötös oktatóprogramot vásárolsz, 13.990 Ft helyett csak 9.990 Ft-ot kell fizetned,
ráadásul AJÁNDÉKBA adunk egy születésnapi különkiadású Helyesírás gyakorlóprogramot (3.750 Ft értékben)!
 
Én is segítek gyermekemnek!

Figyelem! Az oktatóprogram Windows 7, 8, 10 operációs rendszeren, valamint windows alapú tableten működik. Android, Linux és IOS operációs rendszeren nem működik a program! Amennyiben más operációs rendszert használsz, kérlek, megrendelés előtt jelezd felénk.

 
 


 
Mi lesz, ha mégsem válna be?

Nézd, nem mondom azt, hogy minden gyereknek jó a Tantaki. 1000-ből egy gyerek nem élvezi a Tantakival történő tanulást. Ha a Te gyermeked nem a többi 999-hez tartozik, vagy Te nem találod megfelelőnek az oktatóanyagot, ne aggódj! Termékeinkre 30 napos teljes körű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Ez azt jelenti, hogy ha vásárlást követően 30 napon belül e-mailben jelzed felénk, hogy valamilyen oknál fogva a termék nem volt számodra megfelelő, akkor vendégünk voltált, és visszautaljuk a termék vételárát. 
Mire vársz még? 

Ragadd meg ezt a vissza nem térő alkalmat, spórolj most rengeteg pénzt a korrepetálásokon, és biztosítsd gyermeked iskolai sikereit, tanulmányi előmenetelét. Ez az összeg pont egy kisebb bevásárlás ára. Pont ezen spórolnál most? Ha még nem használtátok a Tantakit, akkor adj egy esélyt neki, és figyeld meg, milyen gyorsan átalakítja gyermeked tanulásról alkotott elképzeléseit. A tanulás egy játékos élménnyé változik, gyermeked sikereket ér el a matek órákon, jobb lesz a helyesírása megnő az önbizalma, és kiegyensúlyozottabb, boldogabb lesz.
 


 

Kérdésed van? Elakadtál? Segítsünk?


Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8-16-ig készséggel áll a rendelkezésedre a 06 70 940 6326-os telefonszámon.
De írhatsz e-mailt is az info@tantaki.hu e-mail címre. Ügyfélszolgálatunk rendkívül segítőkész, biztosan megtaláljuk a megoldást kérdésedre.
   
Kapcsolat        Felhasználási feltételek     ÁSZF