8 évesek lettünk, ajándékokkal készültünk!

 


Meglepetésekkel és ajándékokkal teli szülinapi hét a Tantakinál! 

 

8 év 8 sikerterméke most 8000 forintért!
  • Mit szólnál hozzá, ha születésnapunk alkalmából mi ajándékoznánk meg Téged?
  • És mit szólnál, ha 8 sikertermékünket hihetetlen kedvezményes áron vásárolhatnád meg?
  • És mit szólnál hozzá, ha Neked adnám ajándékba a könyvem (4990 Ft értékben)?
A szülinapi akció végéig, már csak:
 

 
De kezdjük az elején!

Még 2006-ban kezdtem el gyermekeket korrepetálni, és azonnal szembesültem azokkal a problémákkal, amiket szülőként valószínűleg te is látsz: a tankönyvek megfogalmazása nehézkes, a tantervek évtizedek óta elavultak, és sok-sok gyerek (főleg azok, akik tanulási nehézségekkel küzdenek) kudarcként éli meg az iskolát.

A probléma súlyosabb volt, mint hittem

Ahogy elkezdtem a dolgok mélyére ásni, rájöttem, hogy nemcsak a tanulási nehézségekkel küzdő gyermekeknek probléma a tankönyvek szövegezése – hanem gyakorlatilag mindenkinek. Döbbenetes volt, hogy csillogó szemű és szuperintelligens gyermekek sora megutálja a matematikát vagy a nyelvtant csak azért, mert olyan nehezen érthető formában tanítják azt. Hihetetlen, hogy a 21. században olyan mennyiségű lexikális tudást kényszerítünk rá gyermekeinkre, hogy szegények sokszor még este 9-kor is a leckéjüket körmölik. Őrületesnek tartom, hogy az iskola olyan sok gyermeknek az állandó stresszről szól (dolgozat dolgozat hátán, folyamatos hajtás stb.).


Ide kell a segítség!

Ezért nekiláttam (akkor még egyedül) és rövid időn belül elkészült az első Tantakis DVD, amely A magyar nyelvtan alapjai címet kapta.  Ez akkor még elég kezdetleges volt, de legalább volt! A szülők imádták!

 
Majd jöttek a kérdések:

•    matek nincs?
•    fizika nincs?
•    töri nincs?
•    na és kémia mikor lesz?
 
 
Ezekkel a kérdésekkel a fejemben és a szülők bíztatására komolyabban nekiláttam a munkának! Sorra készültek el az oktatóanyagok, amelyekkel gyerekek százainak, majd ezreinek segítettünk a tanulásban.
 


És hol tartunk ma?

A webáruázunkban több, mint 300 termék közül válogathatsz. Az általános iskola szinte minden tantárgyában és minden témakörében tudunk segítséget nyújtani azoknak a szülőknek, akik jobbá és könnyebbé szeretnék varázsolni gyermekük otthoni tanulását. Sőt, már középiskolásoknak és érettségire készülőknek is egyszerűbbé tudjuk tenni a tanulást!
 
Az én feladatom az, hogy olyan oktatóanyagokat készítsek Neked, amelyekkel gyermeked könnyebben tanulhat, jobb jegyeket szerezhet és megszeretheti a tanulást.

Köszönöm, hogy velem tartasz és része vagy ennek a közösségnek!

  


 
 
Ezért is döntöttem úgy, hogy megajándékozom azokat a szülőket, Téged, akik igazán törődnek gyermekük jövőjével!
Te egy csodálatos szülő vagy és hidd el, a felső tízezerbe tartozol ezen a területen.


Így most a Tantaki 8. szülinapja alkalmából 3 hatalmas meglepetéssel készültem Neked!


 

 

 

1. Most 8 sikertermékünket fantasztikus áron szerezheted meg, csupán 8000 Ft/db-ért!


A Matek oktatócsomag 1-8. osztályig osztályonként dupla lemezzel, több, mint 1500 játékos matek feladatot, és valóban érthető elméletet tartalmaz. A Tanulj meg Te is helyesen írni! oktatóprogramunk pedig 8 éves kortól 99 éves korig használható, általa könnyedén, játékosan elsajátítható a helyesírás. Ez a nyolc termék a promóció ideje alatt (2017.04.20. éjfélig) 8000 Ft-ért vásárolható  meg DVD vagy letölthető formában.


Minden oktatóanyagot kifejezetten a tanulók számára készítettünk, ami nálunk együtt jár az egyszerű és érthető megfogalmazással, így nem dobálózunk idegen szavakkal, csak a legszükségesebbeket használjuk, és azt is megmagyarázzuk. A Tantakinál minden tananyag hangalámondással készül, így gyermekedhez több csatornán érkezik egyszerre az információ, ami által gyorsabb és hatékonyabb lesz a tanulás. Ami pedig szerintem a legjobb a feladatoknál, hogy rossz válasz esetén azt látja gyermeked, hogy mi lett volna a helyes válasz.


 


2. Meglepetés a csomagban!

Ez még nem minden! Mindenki, aki a szülinapi akciónk keretein belül vásárol DVD-t, azt megajándékozzuk egyedi Tantaki ajándékkal, valamint partnereink értékes kuponjaival.

Vásárolj a szülinapi héten 2017. 04.10-20. éjfélig a fent megjelölt 8 akciós DVD-ből legalább egyet, és akkor a csomagodban  találod az erre az alkalomra készített Tantaki ajándékokat, valamint partnereink értékes kuponjait.

(Letölthető oktatóanyag vásárálásakor nem tudom elküldeni az ajándékokat, kérlek ezt vedd figyelembe a rendelés leadásakor.) 

 


 
 
3. Ajándékba adom Neked a könyvem

Gyere be hozzánk az irodába, és a rendelésed mellé AJÁNDÉKBA adom legújabb könyvemet, az Egy sikeres anya kézikönyvét (4990 Ft értékben), ha személyesen veszed át a csomagot.

Amennyiben a szülinapi héten vásárolsz az akciós termékek közül (vagyis a fent megjelölt 8 termék közül legalább egyet megvásárolsz) és személyes átvételt jelölsz meg a rendelés leadáskor, és legkésőbb 2017.04.20. 16 óráig átveszed a csomagod irodánkban (1023 Budapest, Bécsi út 3-5. 3/23; nyitvatartás: munkanapokon 8-16 óráig), akkor ajándékba adom az Egy sikeres anya kézikönyvét, amelyben legjobban bevált gyermeknevelési és tanulási tanácsaimat osztom meg veled.

 

Mit mondanak mások a Tantaki módszeréről?

 

 
Egy hozzád hasonló
anyuka véleménye, akinek gyermeke megértette a matekot :

"A fiamnál ... az elmúlt hetekben vettem észre, hogy zűrzavaros a matek. Nem tiszták a definicíók és nem szereti a gyakorlást. Akkor találtam meg a TANTAKI matekot... Nagyon szereti, mert számítógépen könnyű a kitöltés, mert egyszerűen érthetőek a példák a magyarázatokon keresztül. Rögtön sikerélményt ad azzal, hogy látja, ha jól készítette el a feladatokat és ez inspirálja a következő feladatok megoldására. Ajánlom mindenkinek aki örömmel szeretne matekozni!"

 
Köszönettel, Juhos Tamásné Gabi

 

Nagy Erika oktatási szakértő
Egy olyan szülő véleménye, akinek gyermeke megértette a matek alapokat a Tantakival: 

"Én bevásároltam elég sok terméketeket, megnézve alaposan, demot lejátszva. Gyermekem ... tavaly sajnos matematikából korrepetálás mellett 2-es lett év végén, most augusztus végén gyakorolva a Tőletek vásárolt DVD-ből az órán brillírozik. Jó kedvvel jön haza, hogy ő volt a legjobb ma is matematika órán. Mire hazaértem a házi feladatát megcsinálta hibátlanul. Igaz nemrég kezdődött az iskola, de nagyon bízom töretlen kitartásában, és ezúton szeretném megköszönni, hogy elkészítettétek ezeket a szuper cd, dvd-ket!"
 
Üdvözlettel,
 Ágnes
 
 
 
 
 

 
Add meg Te is a maximális segítséget gyermekednek, hogy a matekkal és a helyesírással már ne legyen gondja!A képen látható összes DVD most csak 8000 Ft/db áron lehet a tiéd!
Ne habozz, szülinap egy évben csak egyszer van! Segíts most gyermekednek, hogy jól sikerüljön a bizonyítványa!
 
Én is segítek gyermekemnek!

Figyelem! Az oktatóprogram Windows 7, 8, 10 operációs rendszeren, valamint windows alapú tableten működik. Android, Linux és IOS operációs rendszeren nem működik a program! Amennyiben más operációs rendszert használsz, kérlek, megrendelés előtt jelezd felénk.

 
 


 
Mi lesz, ha mégsem válna be?

Nézd, nem mondom azt, hogy minden gyereknek jó a Tantaki. 1000-ből egy gyerek nem élvezi a Tantakival történő tanulást. Ha a Te gyermeked nem a többi 999-hez tartozik, vagy Te nem találod megfelelőnek az oktatóanyagot, ne aggódj! Termékeinkre 30 napos teljes körű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Ez azt jelenti, hogy ha vásárlást követően 30 napon belül e-mailben jelzed felénk, hogy valamilyen oknál fogva a termék nem volt számodra megfelelő, akkor vendégünk voltált, és visszautaljuk a termék vételárát. 
Mire vársz még? 

Ragadd meg ezt a vissza nem térő alkalmat, spórolj most rengeteg pénzt a korrepetálásokon, és biztosítsd gyermeked iskolai sikereit, tanulmányi előmenetelét. Ez az összeg pont egy kisebb bevásárlás ára. Pont ezen spórolnál most? Ha még nem használtátok a Tantakit, akkor adj egy esélyt neki, és figyeld meg, milyen gyorsan átalakítja gyermeked tanulásról alkotott elképzeléseit. A tanulás egy játékos élménnyé változik, gyermeked sikereket ér el a matek órákon, jobb lesz a helyesírása megnő az önbizalma, és kiegyensúlyozottabb, boldogabb lesz.
 


 

Kérdésed van? Elakadtál? Segítsünk?


Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8-16-ig készséggel áll a rendelkezésedre a 06 70 940 6326-os telefonszámon.
De írhatsz e-mailt is az info@tantaki.hu e-mail címre. Ügyfélszolgálatunk rendkívül segítőkész, biztosan megtaláljuk a megoldást kérdésedre.
   
Kapcsolat        Felhasználási feltételek     ÁSZF