Szerezd be most a DVD-ket
extra kedvezménnyel Itt!>> Már csak
van hátra az akció végéig!

Klikk ide az akciós termékekhez
 
Mit jelent a "Fekete Péntek" a Tantakinál?

Az idei évben 2 hatalmas akcióval is készülünk:
 • Egyrészről a matematika tananyagok 37% kedvezménnyel vásárolhatóak meg, vagyis most minden matek tananyagunkra él a kedvezmény, tehát a CD-s, DVD-s* és letölthető változatokra is. Ez azt jelenti, hogy 57 különböző matek tananyagunk közül tudsz most választani.

 • Másrészről a 4 legkedveletebb letölthető tananyagunkat: Szófajok gyakorló, Mértékegységek gyakorló alsósoknak, Mértékegységek gyakorló felsősöknek valamint a Mi fán terem a környezet? oktatóanyagot 70% kedvezménnyel vásárolhatod meg csak a mai napon.* Az akciós matek DVD-khez könyv nem jár, csomagokra, oktatócsomagokra nem vonatkozik a kedvezmény!


 

 
Számoljunk együtt!

Vegyük például a Matekból Ötös sorozat felső tagozatosoknak készült DVD-it, amelyek eredeti ára (egy darabra számítva) 11.990 Ft, de a mai napon csak 7554 Ft-ot kell érte fizetned! Vagy az Érettségire fel! matek érettségire felkészítő tananyagunk 17.450 Ft helyett, most csak 10 994 Ft-ba kerül. Ilyen hatalmas kedvezménnyel csak a mai napon tudsz élni! Már egy tananyag vásárlásakor is több ezer forintot spórolsz!

Adj egy esélyt gyermekednek, hogy megszeresse a matematikát! Adj egy esélyt nekünk, hogy megszerettessük gyermekeddel a matekot! Ne hagyd ki ezt a rendkívüli akciót!
Mit jelent a számok nyelvén a 70% kedvezmény?


4 letölthető tananyagot tudsz kiemelt 70%-os kedvezménnyel megvásárolni a mai napon. Azokat a termékeket választottuk ki, amelyek a legkedveltebbek a vásárlóink körében.

Ára: 16.750 Ft helyett
most csak 5.025 Ft


Ára: 4.750Ft helyett
ma csak 1.425 Ft
Ára: 4.950 Ft helyett
a mai napon 1.485 Ft
Ára: 4.950 Ft helyett
csak ma 1.485 Ft
 


 
Miért használd ki a Black Friday nap nyújtotta fantasztikus kedvezményeket?


 • ...mert évente egyszer, ezen a napon vásárolhatsz 37%-os kedvezménnyel matek tananyagokat. Ha késlekedsz, akkor legközelebb 365 nap múlva lesz újra alkalmad ezzel a lehetőséggel élni! A 70%-os kedvezményről nem is beszélve!
 •  

 • ... mert a matek oktatóanyagaink alacsonyabb áron elérhetőek, így megkönnyítheted Gyermeked számára ezt a tantárgyat. Ugye Te is szeretnéd, hogy csemetédnek játék legyen a tanulás?
 •  

 • ...mert, ha már csak az ezévi matek tananyag hiányzik a sorból, akkor most, a Tiéd lehet elképesztően alacsony áron! Sőt a Környezetismeret, a Mértékegységek gyakorló (alsósoknak és felsősöknek)  valamint a Szófajok gyakorló letölthető verzióját reklámáron veheted meg.
 •  

 • ...mert matek oktatóanyagaink  érthető magyarázatokkal teszik élvezetessé a tanulást. Így a te Gyermeked is sikerekre tehet szert matekból!
 •  

 • ...mert, az oktatóprogramok sok-sok példával teszik lehetővé a tananyag gyors elsajátítását. Ráadásul minden tananyagot hangalámodással készítünk. 

 

Bomba akciónk kizárólag a megjelölt termékekre érvényesek és csak a mai napon vehetőek igénybe!


 

Mi lesz, ha mégsem válna be?

Nézd, nem mondom azt, hogy minden gyereknek jó a Tantaki. 1000-ből egy gyerek nem élvezi a Tantakival történő tanulást. Ha a Te gyermeked nem a többi 999-hez tartozik, vagy Te nem találod megfelelőnek az oktatóanyagot, ne aggódj! Termékeinkre 30 napos teljes körű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Ez azt jelenti, hogy ha vásárlást követően 30 napon belül e-mailben jelzed felénk, hogy valamilyen oknál fogva a termék nem volt számodra megfelelő, és visszaküldöd címünkre a sérülésmentes oktatóanyagot, akkor visszautaljuk a termék vételárát.
 

 

Mi a véleménye a Tantakit használó szülőknek?Kedves Erika!
Szeretném, hogy több segítségre szoruló anyuka is tudja, hogy a Tantaki feladatai mekkora nagy segítség gyermekeink számára! Kislányomnak, Lindának a kedvenc tantárgya a matek lett. Nagyon elégedett vagyok a Tantakival. Remélem több anyuka is kipróbálja majd, ezt a csodás segítséget. Ezért a véleményemet felrakhatják weboldalukra, hogy más anyukák is kipróbálják az önök feladatait. Mégegyszer köszönöm szépen segítségüket!

Üdvözlettel:
Tamási Tamara

 Kedves Erika,
 
Én bevásároltam elég sok terméketeket, megnézve alaposan, demot lejátszva. Gyermekem, aki most lett 7. osztályos és tavaly sajnos matematikából korrepetálás mellett 2-es lett év végén, most augusztus végén gyakorolva a Tőletek vásárolt DVD-ből az órán brillírozik. Jó kedvvel jön haza, hogy ő volt a legjobb ma is matematika órán. Mire hazaértem a házi feladatát megcsinálta hibátlanul. Igaz nemrég kezdődött az iskola, de nagyon bízom töretlen kitartásában, és ezúton szeretném megköszönni, hogy elkészítettétek ezeket a szuper cd, dvd-ket!
 
Üdvözlettel,
 Ágnes


 

Mire vársz még? 

Ragadd meg ezt a vissza nem térő alkalmat, spórolj most tízezreket, biztosítsd gyermeked iskolai sikereit, magadnak pedig a nyugalmat. Csak egy kattintás választ el attól, hogy gyeremekednek végre legyen önbizalma a  tanórákon, és ne azon izguljon, hogy felszólítja a tanár.
 
 Kérdésed van? Elakadtál?

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8-16-ig készséggel áll a rendelkezésedre a 06 70 940 6326-os telefonszámon.
De írhatsz e-mailt is az info@tantaki.hu e-mail címre. Extra gyors az ügyfélszolgálatunk, és biztosan megtaláljuk a megoldást kérdésedre.
 
 
Kapcsolat        Felhasználási feltételek     ÁSZF