Szerezd be most a DVD-ket
extra kedvezménnyel Itt!>> Már csak
van hátra az akció végéig!

Klikk ide az akciós termékekhez
 
Mit jelent a "Fekete Péntek" a Tantakinál?

Az idei évben hatalmas akcióval készültünk:

A matematika DVD-k -37% kedvezménnyel vásárolhatóak meg, vagyis most a Játék a számokkal és a Matekból Ötös DVD sorozat, továbbá az ezer feladatos Matekozz ezerrel DVD-k is -37% kedvezménnyel a Tiéd lehet. Ez azt jelenti, hogy 16 különböző matek tananyagunk közül tudsz most választani.

 
 
 

5 legkedveletebb letölthető tananyagunkat: A négy alapművelet és a Fizika alapjai oktatóanyagot, a Szövegértés fejlesztése online tanfolyamot, a Tanulási kisokos szülőknek e-könyvet és a Történelem évszámok kisokost -70% kedvezménnyel vásárolhatod meg csak a mai napon.

A szöveges feladatok gyakorlóprogram alsósoknak és az Utazz velünk angolul letölthető oktatóprogram most -90% kedvezménnyel lehet a Tiéd! Ez őrület! A két termék ára összesen 1050 Ft! Ezt nem érdemes kihagyni! Annyira olcsó, hogy szinte ingyen van :-)

-90%-os akciós matek termékeket itt találod
 Minden CD -10% kedvezménnyel lehet a tiéd! Szerezd meg a kedvenceidet most!
 
Angol oktatóprogramok letölthető változata most -20% kedvezménnyel!
A Black Friday akció keretén belül most az Angol kezdőknek dupla lemezes DVD-t és a Tanulj velünk újra angolul DVD-t szerezheted meg most -20% kedvezménnyel!
 

-20%-os akció angol letölthető oktatóprogramokra
 


* Az akciós matek DVD-khez könyv nem jár, csomagokra, oktatócsomagokra nem vonatkozik a kedvezmény!


 

 
Számoljunk együtt!

Vegyük például a Matekból Ötös sorozat felső tagozatosoknak készült DVD-it, amelyek eredeti ára (egy darabra számítva) 11.990 Ft, de a mai napon csak 7554 Ft-ot kell érte fizetned! Vagy az Érettségire fel! matek érettségire felkészítő tananyagunk 17.450 Ft helyett, most csak 10 994 Ft-ba kerül. Ilyen hatalmas kedvezménnyel csak a mai napon tudsz élni! Már egy tananyag vásárlásakor is több ezer forintot spórolsz!

Adj egy esélyt gyermekednek, hogy megszeresse a matematikát! Adj egy esélyt nekünk, hogy megszerettessük gyermekeddel a matekot! Ne hagyd ki ezt a rendkívüli akciót!


Mit jelent a számok nyelvén a -70% kedvezmény?


2 letölthető tananyagot tudsz kiemelt -70%-os kedvezménnyel megvásárolni a mai napon. Azokat a termékeket választottuk ki, amelyek a legkedveltebbek a vásárlóink körében.

Ára: 3.750 Ft helyett
most csak 1.125 FtÁra: 10.990Ft helyett
ma csak 3.295 Ft
 
 


Mit jelent a számok nyelvén a -90% kedvezmény?


Ára:
6.750 Ft helyett

most csak 675 Ft


Ára:
3.750 Ft helyett

most csak 375 Ft
 
Ezt a hihetetlenül nagy kedvezményt nem érdemes kihagyni! Add le a rendelésed most!

 
 
Miért használd ki a Black Friday nap nyújtotta fantasztikus kedvezményeket?


  • ...mert évente egyszer, ezen a napon vásárolhatsz 37%-os kedvezménnyel matek tananyagokat. Ha késlekedsz, akkor legközelebb 365 nap múlva lesz újra alkalmad ezzel a lehetőséggel élni! A 70 és 90%-os kedvezményről nem is beszélve!
  •  

  • ... mert a matek oktatóanyagaink alacsonyabb áron elérhetőek, így megkönnyítheted Gyermeked számára ezt a tantárgyat. Ugye Te is szeretnéd, hogy csemetédnek játék legyen a tanulás?
  •  

  • ...mert, ha már csak az ezévi matek tananyag hiányzik a sorból, akkor most, a Tiéd lehet elképesztően alacsony áron! Sőt a Szöveges feladatok alsósoknak és az Utazz velünk angolul oktatóanyag letölthető verzióját reklámáron veheted meg, szinte fillérekért.
  •  

  • ...mert matek oktatóanyagaink érthető magyarázatokkal teszik élvezetessé a tanulást. Így a te Gyermeked is sikerekre tehet szert matekból!
  •  

  • ...mert, az oktatóprogramok sok-sok példával teszik lehetővé a tananyag gyors elsajátítását. Ráadásul minden tananyagot hangalámodással készítünk. 

 
 
Bomba akciónk kizárólag a megjelölt termékekre érvényesek és csak a mai napon, 2017.11.24-én vehetőek igénybe!
A Black Friday akció más akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze!


 

Mi lesz, ha mégsem válna be?

Nézd, nem mondom azt, hogy minden gyereknek jó a Tantaki. 1000-ből egy gyerek nem élvezi a Tantakival történő tanulást. Ha a Te gyermeked nem a többi 999-hez tartozik, vagy Te nem találod megfelelőnek az oktatóanyagot, ne aggódj! Termékeinkre 30 napos teljes körű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Ez azt jelenti, hogy ha vásárlást követően 30 napon belül e-mailben jelzed felénk, hogy valamilyen oknál fogva a termék nem volt számodra megfelelő, és visszaküldöd címünkre a sérülésmentes oktatóanyagot, akkor visszautaljuk a termék vételárát.
 

 

Mi a véleménye a Tantakit használó szülőknek?Kedves Erika!

"Szeretném, hogy több segítségre szoruló anyuka is tudja, hogy a Tantaki feladatai mekkora nagy segítség gyermekeink számára! Kislányomnak, Lindának a kedvenc tantárgya a matek lett. Nagyon elégedett vagyok a Tantakival. Remélem több anyuka is kipróbálja majd, ezt a csodás segítséget. Ezért a véleményemet felrakhatják weboldalukra, hogy más anyukák is kipróbálják az önök feladatait. Mégegyszer köszönöm szépen segítségüket!"

Üdvözlettel:
Tamási Tamara

 

"Matek dvd-t vásároltam,mert nem érek rá tanulni a gyerekkel.

Végre látom örömmel tanulni a fiamat, és még jó jegyeket is hoz haza."

Horváth Anita

 

Kedves Erika,
 
"Én bevásároltam elég sok terméketeket, megnézve alaposan, demot lejátszva. Gyermekem, aki most lett 7. osztályos és tavaly sajnos matematikából korrepetálás mellett 2-es lett év végén, most augusztus végén gyakorolva a Tőletek vásárolt DVD-ből az órán brillírozik. Jó kedvvel jön haza, hogy ő volt a legjobb ma is matematika órán. Mire hazaértem a házi feladatát megcsinálta hibátlanul. Igaz nemrég kezdődött az iskola, de nagyon bízom töretlen kitartásában, és ezúton szeretném megköszönni, hogy elkészítettétek ezeket a szuper cd, dvd-ket!"
 
Üdvözlettel,
 Ágnes

 


 "Kedves Anyukák!
Szeretnék megosztani veletek egy csodálatos élményt! Kislányom ősszel kis gimnazista lett. Sajnos problémáink voltak a helyesírással. Azt hittem, vége a világnak, semmi érzéke a helyesíráshoz. Nagyon elkeseredtem a kettes témazáró láttán. A Tanulj meg Te is helyesen írni! DVD és könyv óriási segítség volt számunkra. Gréti egy négyes, majd egy ötös témazárót is írt. Szárnyakat kapott, és amennyire félt a nyelvtantól, most oly boldogan készül használja az oktató DVD-t dicsekszik az eredményeivel.

Bátran, és szívből ajánlom mindenkinek ezt az anyagot!!! Nem fogtok csalódni. Érthető, érdekes, szórakoztató!

Simonné Visnyei Anett
  


 

Mire vársz még? 

Ragadd meg ezt a vissza nem térő alkalmat, spórolj most tízezreket, biztosítsd gyermeked iskolai sikereit, magadnak pedig a nyugalmat. Csak egy kattintás választ el attól, hogy gyeremekednek végre legyen önbizalma a  tanórákon, és ne azon izguljon, hogy felszólítja a tanár. Játékos tanulással könnyebb a megértés!
 
 
Kérdésed van? Elakadtál?


Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8-16-ig készséggel áll a rendelkezésedre a 06 70 940 6326-os telefonszámon. De írhatsz e-mailt is az info@tantaki.hu e-mail címre. Extra gyors az ügyfélszolgálatunk, és biztosan megtaláljuk a megoldást kérdésedre.

Várjuk kérdéseidet! Üdv, a Tantaki csapata


 
 
Kapcsolat        Felhasználási feltételek     ÁSZF