Az akció kizárólag 2016.10.07-én érvényes!

Ha rákattintasz a linkre, a teljes árat láthatod, ami 7-én változik meg.

Hogyan készülhet fel gyermeked a
MATEK FELVÉTELIRE könnyedén?

Itt a megoldás!

SZEREZD MEG MOST -40% KEDVEZMÉNNYEL,
10 990 Ft
helyett 6595 Ft-ért!


A Felvételire fel! matek oktatóprogram segít gyermekednek, hogy biztosan bejusson a kiszemelt középiskolába! 


Mit tud az oktatóanyag? 

A programmal gyermeked teljeskörűen felkészülhet a matekfelvételire. Ötödiktől nyolcadikig kiválogattuk azokat a feladattípusokat, melyek előfordulhatnak a felvételiken – és „felvételis” formába öntöttük a tananyagot (tehát minden feladat úgy épül fel, ahogyan majd a feladatsornál is előfordulhat). 

Az elméleti rész most is érthető, mint mindig. Plusz minden egyes feladat végén gyermeked ellenőrizheti a megoldását. Az oktatóanyagon található egy felvételi feladatsor is, amelyhez megoldókulcsot is készítettünk.

Így ez a tananyag hatékony segítség lesz a sikeres felvételihez. Lényegében egy magántanár tudását és odafigyelését kapod meg – csak sokkal olcsóbban és kényelmesebben. Szerintem a Felvételire fel! legnagyobb előnye az, hogy gondtalanná teszi a felvételit. Gyermeked már úgy ülhet a feladatsor elé, hogy előtte begyakorolta az összes típusfeladatot.


Szerezd meg most, csupán 3 magánóra áráért, 6595 Ft-ért! 

Mit tartalmaz a matek oktatóprogram?

Ez a program minden olyan témakört magába foglal, amire gyermekednek szüksége lehet a felvételi feladatsor megoldása során!


Oszthatóság és oszthatósági szabályok
Arány
Százalékszámítás
Negatív egész számok
Törtek

Egyenletek, egyenlőtlenségek
Szöveges feladatok
Sorozatok
Mértékegységek
Síkidomok
Testek
Adathalmazok
Felvételi feladatsor megoldókulccsal
5 db teszt a még több gyakorláshoz

  • Ez az oktatóprogram végigveszi a teljes felső tagozatos matematikai témaköröket, és feladatokat társít hozzájuk, amelyek a helyes megoldását is megmutatja.
  • A letölthető programban egy komplett felvételi feladatsor is szerepel, megoldókulccsal együtt, hogy a diákok előre tudják, mire számíthatnak majd a felvételi megírásakor.
  • A rengeteg feladat mellett plusz 5 tesztet is elhelyeztünk az oktatóprogramban, hogy gyermeked a lehető legteljesebb mértékben gyakorolhassa be az elméletben megtanult szabályokat!Mindezt most 6595 Ft-ért megrendelheted!

 

 

Hogyan mehetsz biztosra, hogy gyermeked felvételije jól sikerüljön?

Mondják, hogy a hegycsúcsra több út is felvezet. Leültetheted a matekkönyv fölé, kérheted egy magántanár segítségét, beírathatod egy előkészítőre. VAGY felkészülhet a Felvételire fel! oktatóanyagból amely maga nemében egy idő és költséghatékony megoldás neked és gyermekednek!

Ez a felvételire felkészítő oktatóanyag lépésről lépésre,  példáról példára, megoldásról megoldásra készíti fel gyermeked, és meg sem állunk a sikeres felvételiig! Gyermeked otthonotok kényelmében tanulhat, a saját ritmusában oldhatja meg a feladatokat, és nem köti őt a beosztás  (ha este 10-kor szeret tanulni, akkor ezzel megteheti).

Nemcsak egy teljeskörű felkészítést kap, de a felvételiszimulációs feladatsorokkal lemérheti, hogy 45 perc alatt milyen hatékonyan tudja megoldani a feladatokat.

A Felvételire fel! anyaggal gyermeked addig gyakorolhat, amíg teljesen megnyugszik – idővel csípőből vágja majd az egész elméletet, időre is meg tudja oldani a feladatokat, álmából felkeltve is érti a matekot.

Így a felvételi napján a győztesek nyugalmával ül le a feladatsor elé…
magas pontszámot ér el… és felveszik az áhított középiskolába.

A legjobb pedig az, hogy nem fogja betegre stresszelni magát,
hiszen már előtte könnyen és játékosan felkészült.Belegondoltál már abba, hogy mennyibe kerülne, ha csemetéd minden héten különtanárhoz járatnád?
Ha egy héten csak 3 órát gyakorol, az legalább 7500 Ft. Egy hónapban ez már 30 000 Ft-ba kerül!
És egy hónap alatt nem biztos, hogy mindent át tud ismételni, ha csak heti 3 órával számolunk!
Miért költenél több tízezret, ha nem muszáj?

A Felvételire fel!-t mindössze 4 magánóra áráért megszerezheted, mégis az egész felső tagozatos matematika tananyagot átismétli Gyermekeddel, és rengeteg gyakorlást biztosít számára! Annyiszor oldja meg a feladdatokat, ahányszor csak akarja, nem fog többe kerülni! :-)Ha most megrendeled tőlünk a letölthető oktatóprogramot, akkor 10 990 Ft helyett
mindössze 6 595 Ft  kell fizetned!

(Az ár tartalmazza a 27% áfát.)


Miért olyan fontos a felvételi?


Gyermeked megcéloz egy jó középsulit: csupa jót hall róla, jól tanítanak, csodálatos a légkör, jó egyetemre mehet tovább, még közel is van…

…de aztán a rossz felvételije miatt pár ponttal lecsúszik az álomsuliról, és be kell érnie egy rosszabb sulival.

Ezután 4-5 éven keresztül járhat egy olyan középsuliba, ahova nem akart igazán menni.
És a következmények súlyosak:

  • Biztos, hogy nem lesz olyan motivált.
  • Talán a légkört sem szereti meg.
  • Rosszabbul sikerülhet majd az érettségije.
  • Rosszabb érettségivel talán nem veszik fel a megcélzott egyetemre.
  • A rosszabb egyetem miatt nem lesz olyan eredményes karrierje.
  • És talán boldogtalanabb lesz.


Tehát azon a 45 percen rengeteg minden múlik. Gondolom ebben egyet értünk!
Ezért készítettük el a Felvételire fel! oktatóanyagot!

Biztosítsd gyermeked jövőjét most! Ezen nem múljon a felvételije!

Add le a rendelésed most!


100%-os Pénzvisszafizetési garancia!

Most kockázatmentesen kipróbálhatjátok a Felvételire fel! oktatóanyagot. Ha úgy látod, hogy nem segít gyermekednek a program, akkor csak írj egy e-mailt nekünk a vásárlástól számított 30 napon belül, és mi visszafizetjük a vételárat!

Ha bármi segítségre van szükséged, hívd ügyfélszolgálatunkat minden hétköznap 8:00-tól 16:00-ig a következő telefonszámon: +36/70-940-6326