CSAK A MAI NAPON tudod megszerezni 5 különböző termékünket -37% kedvezménnyel! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! RENDELJ MOST!

JÁTÉK A SZÁMOKKAL 1-2. OSZTÁLYOSOKNAK

 • "A kisfiam tanítás után is nagy lelkesedéssel kattintgatta a megoldásokat, inkább játéknak fogta fel és még kérdezte is, hogy van-e még feladat."
 • "Tartalmilag és didaktikailag is nagyon elégedett vagyok, hiszen az iskolai foglalkozásokon a gyerekek figyelme nem folyamatos, a tankönyvet nem mindig használják."
 • "A lányom már alig várta, hogy megérkezzen, s kipróbálhassa. Igaz, Ő még csak második osztályba jár, így az osztás és a nyelvtan is "messze van" még, de tegnap este úgy kellett kiimátkozni a gép elől, hogy alvás...."
 JÁTSZVA SOKKAL KÖNNYEBB A TANULÁS, ÉS GYERMEKED MÉG ÉLVEZNI IS FOGJA
MATEKBÓL ÖTÖS 6. OSZTÁLYOSOKNAK

 • Vége a türelmetlenkedésnek és veszekedéseknek
 • Nem kell többé nyaggatnod a gyereket, hogy tanuljon
 • Magától és örömmel fog gyakorolni
 • Sikerélménye lesz a tanulásban
 • Megnő az önbizalma
 • Több száz oldal érthető elmélet segít a megértésben
 • Több száz gyakorlófeladat teszi játékossá a tanulást
 • A teljes éves matek tananyagot tartalmazza

 Képzeld el, hogy ezentúl úgy telnek a délutánjaitok és az estétek, hogy a gyerek vidáman előveszi a matekleckét, ÖNÁLLÓAN gyakorol a Tantaki segítségével, és neked marad időd a pihenésre vagy a vacsora elkészítésére. Majd végzel egy kis ellenőrzést, hogy mindeNt ért-e a gyerek, és mindenki boldog. Nincs veszekedés, nincs idegeskedés. Másnap a gyerek magabiztosan megy az iskolába, és örömmel jön haza, újságolva, hogy milyen ügyes és okos volt aznap. Ennek örömére előveszi a tanulnivalót és önállóan elkezd tanulni.

Képzeld el, én nap mint nap kapok olyan leveleket, amelyekben a szülőtársaid erről a változásról számolnak be. Velünk mindez lehetséges! :-)TÖRTÉNELEMBŐL ÖTÖS 5. OSZTÁLYOSOKNAK

Ha ezzel tanul gyermeked, akkor
 • Sikerélménye lesz a tanulásban
 • Örömmel ül le tanulni
 • Végre megérti az összefüggéseket
 • A játékos feladatokkal imádni fogja a töri tanulását
 • Önállóan is képes lesz tanulni
 

 KÉMIÁBÓL ÖTÖS 7. OSZTÁLYOSOKNAK

Ha ezt választod, akkor készülj fel, hogy a következőket kapod:
 • Több száz oldal érthető magyarázat
 • Logikus felépítés
 • Több száz gyakorlófeladat
 • Játékos tanulási forma
 • Önbizalomnövelő hatás
 • Magabiztos tudás


 

 


 FIZIKÁBÓL ÖTÖS 8. OSZTÁLYOSOKNAK
 
Mit kapsz, ha ezt az oktatóprogramot választod?
 • Érthető magyarázatokat
 • Játékos és izgalmas feladatokat
 • Jobb jegyeket az iskolában
 • Magabiztos tudást
 • Önbizalmat gyermekednek
 • Örömteli tanulást


 
 


 "A kisfiam aktívan használja a megvásárolt anyagokat, nagyon szereti őket, sokat segítenek neki. Sőt! Még a felsős tesó is örömmel ül le ismételni!
Az a jó az Önök anyagaiban, hogy öröm őket használni. Nagyon képesek, nagyon logikusak, nagyon lényegre törőek, sok sikerélményt biztosítanak,  vagyis  "egyszerűen nagyszerűek"! :-)
Ezen kívül nincsen " időkényszer". Akármikor megszakítható a gyakorlás, ha éppen csak kis idő van rá, és kicsit később ugyanonnan továbbfolytatható minden.
Köszönünk még egyszer minden segítséget!"

Üdvözlettel:
Baukó Krisztina
"Kedves Erika!
Azért vettünk Tantakit ,mert már többet is vettünk és nagyon jók ,szereti a gyerek leköti! Nagyon jó, hogy méri a %-ot és motiválja a gyereket  hogy 100 %-ot érjen el! A legboldogabb amikor még Én sem jó választ adok és Ő pedig tudja :) Játéknak fogja fel :) Játszva tanulunk :) Nekem van érettségim, de ha annak idején ilyen oktatásban lett volna részem valószínű egyetemre is el jutottam volna! Szeretném a gyermekemnek a legjobbat  adni.
Köszönjük szépen a munkájukat!"
Üdvözlettel :Tímea  

"Kedves Erika!
 
Én bevásároltam elég sok terméketeket, megnézve alaposan, demot lejátszva. Gyermekem, aki most lett 7. osztályos és tavaly sajnos matematikából korrepetálás mellett 2-es lett év végén, most augusztus végén gyakorolva a Tőletek vásárolt DVD-ből az órán brillírozik. Jó kedvvel jön haza, hogy ő volt a legjobb ma is matematika órán. Mire hazaértem a házi feladatát megcsinálta hibátlanul. Igaz nemrég kezdődött az iskola, de nagyon bízom töretlen kitartásában, és ezúton szeretném megköszönni, hogy elkészítettétek ezeket a szuper cd, dvd-ket!"
 
Üdvözlettel,
 Ágnes

 

Tudod, rengeted gyermeknek segítek mostanában, és mindig jó érzéssel tölt el az a gondolat, hogy valóban működik, amit csinálok, és tényleg segít a módszerem a gyerekeknek.
Több, mint 10 éve foglalkozom gyermekek oktatásával, és ezt a módszert 8 éve használhatják a tanulók otthon, és az iskolák a tanóráikon.
A Tantaki oktatóprogramokat 101.000 szülő és gyermek próbálta már ki a világ 72 országában. Több, mint 120 magyar iskola használja  a tanórákon az oktatóanyagainkat, így téve játékossá és érthetővé a tananyagot.
Remélem, neked is a segítségedre lehetek!

Nagy Erika, oktatási szakértő


A Nyíregyházi Petőfi Sándor Általános Iskola pedagógusa, Katona Istvánné a következőkről számolt be:

Tisztelt Nagy Erika!

"A feladatok elsősorban a logikus gondolkodást, a matematikai készséget, kompetenciát fejlesztik a gyakorlati életből vett feladatok segítségével. A tesztek szórakoztatóak, így a matematikát szerető gyerekeknek akár tartalmas és egyben élvezetes időtöltésül is szolgálhat, nekünk nevelőknek ötleteket nyújt a tantárgy tanításához és megszerettetéséhez. Nagyon fontos, hogy a tanuló egyéni tempóban haladhat. További sikereket kívánok."
Tisztelettel: Katona Istvánné pedagógus


 
 
Szerezd meg Te is az oktatóprogramokat!


Válaszd ki a Nektek megfelelő tananyagot!
 
 

Csak 1 napod van, hogy beszerezd ezeket az oktatóanyagot gyermednek!

A gyerekpénteki kedvezmény csupán 1 napig tart, nehogy lemaradj!
Ha nem rendeled meg most a kiszemelt oktatóprogramot, akkor ki tudja, hogy sikerül-e gyermekednek megszeretni a tanulást, visszanyerni az önbizalmát.

Ha most lemaradsz, akkor gyermekednek csak a száraz tankönyvek maradnak, és Te kénytelen leszel  feladatokat készíteni neki, majd az összeset leellenőrizgetni. Aztán ha nem ért valamit, akkor neked kell majd elmagyarázni, vagy magántanárt kell fogadnod. Az viszont súlyos ezresekbe kerül, ráadásul hetente!


Válassz az oktatóprogramok közül!


100%-os pénzvisszafizetési garancia

Ha úgy érzed, hogy nem segített gyermekednek egyik oktatóanyag sem, akkor a vásárlástól számított 30 napon jelezd ezt nekünk, és mi visszfizetjük a vételárat.


 

Kedves Erika!

"Szeretnénk küldeni egy fotót, amint éppen használatban van a Játék a számokkal dvd.
Bár a másodikos fiamnak szántam, de mindegyik gyerek ki akarta próbálni. Gondoltam hagyom.
A 3,5 évesem van a fotón, amint épp elmélyedt az egyik feladatban.
Mint már írtam otthonoktatásba kezdtünk, és ez a sok remek anyag nagyon hasznunkra válik.
Meglepetésemre a 3,5 és az 5éves lányom is 100% ért el (imádom, hogy minden egyes helyes feladat után megdicséri őket!, és a végén eredményt is hirdet) Jó, a többi fejezetet nem próbálták, de majd a csütörtökön érkező Sulira fel majd biztos megy nekik, már alig várják! :) :) :)


Hálás köszönettel!
Judit
 


 kapcsolat    felhasználási feltételek     ÁSZF