Hogyan lehet gyermekednek kitűnő tudása magyar nyelvtanból?

 

 

Ha neked is eleged van már abból, hogy gyermekednek kínszenvedés a nyelvtan tanulása,
akkor épp itt az idő, hogy tegyél valamit ellene!

 

 
22 érthetően megfogalmazott elmélet és 1030 interaktív feladat.  Ráadásul az elmélet hangalámondással készült, hogy könnyebben tanuljon gyermeked!

Segíts most gyermekednek, és meglátod, sokkal könnyebb lesz számára a magyar nyelvtan!


Most 14 990 Ft-ba kerül 22 témakör és 1030 játékos feladat, amellyel nem csak gyakorolhat gyermeked, de a program automatikusan leellenőrzi a helyes válaszokat. 10 éves kortól egészen 99 éves korig! Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő alkalmat!


 Tedd hatékonyabbá a magyar nyelvtan tanulását. A legtöbb gyerek nem igazán szeret a füzetből tanulni, főleg nem a nyelvtani szabályokat, de számítógépezni annál inkább! Ezért alkottuk meg A magyar nyelvtan alapjai gyakorlót, hogy a Te gyermeked is úgy tanulhasson a számítógépen, mintha csak egy kvízjáték feladatait oldaná meg.


Kiknek jó a Tantaki oktatóprogram?

  •  Azoknak a tanulóknak, akik nem értik a nyelvtani szabályokat, vagy akiknek hiányoznak a stabil alapok.

  • Olyan gyerekeknek, aki szívesebben ülnek a számítógép előtt, mintsem a tankönyvek felett görnyedve.

  • Azoknak a diákoknak, akik nem mernek felszólalni a  tanórán, mert félnek, hogy rosszul válaszolnak.

  • Azoknak a tanulóknak, akik korrepetálásra járnak, de szeretnének ezen időt és nem kevés pénzt spórolni.

 

Ha a Te gyermekedre is jellemző legalább egy a felsoroltak közül, akkor mindenképpen próbáljátok ki a gyakorlatban is A magyar nyelvtan alapjai oktatóprogramot.

Kattints a gombra most!

Kipróbálom a tananyag demó változatát ingyen!


Ha gyermeked ezt a programot használja a tanulás során,
akkor nőni fog az
önbizalma, és már ő is fel mer majd szólalni az órákon.

 

Mit gondol Sárosdi Virág logopédus szakértő a tananyagainkról?


Hallgasd meg a vele készült telefonos interjút:

Kattints a képre!

 


 

Nekem is kell ez az oktatóanyag!
 
Az oktatóanyagot kifejezetten tanulóknak készítettük, ami nálunk együtt jár az egyszerű és érthető megfogalmazással, így nem dobálózunk idegen szavakkal, csak a legszükségesebbeket használjuk, és azt is megmagyarázzuk. A Tantakinál minden tananyag hangalámondással készül, így gyermekedhez több csatornán érkezik egyszerre az információ, ami által gyorsabb és hatékonyabb lesz a tanulás. Ami pedig szerintem a legjobb a gyakorlóprogramban, hogy rossz válasz esetén azt is megmutatjuk, hogy mi a helyes válasz. Így önállóan is lehet vele tanulni.

Én büszke vagyok arra, hogy megalkottuk Neked és Gyermekednek azt az oktatóprogramot, amellyel tényleg könnyen és gyorsan elsajátítható a magyar nyelvtan alapjait.


 

Mit mondanak azok, akik már használják nyelvtanos tananyagainkat?

 
 

 Kedves Erika!
 
"Szerintem nagyon jó a nyelvtan oktatóanyag. Nagy segítség ez a diszlexiás gyermekemnek, mivel érthetően van benne elmagyarázva minden. Ilyen jó dvd-t én még nem is láttam."

Nándoriné Terdik Mária
Szülő


 

Nagy Erika oktatási szakértő

Kedves Erika!

"A fiam 10 éves, és utálja a nyelvtant! Ezért gondoltam, hogy egy olyan oktatóanyagot vásárolok neki, amit a számítógépén tanulhat.

Amikor megkaptuk a DVD-t, a gyerek leült a gép elé, és tátott szájjal nézte. Azt mondta: "Anya, de jó, az elejétől mondja!" Azóta úgy telnek a napjaink, hogy lehasal a gép elé, és nézi a DVD-t négyszer-ötször. Nagyon tetszik neki, és így van türelme a tanulásához."

Kovács Ildikó
Szülő
 

 

 

 

Miért lenne jó Nektek, ha használnátok A magyar nyelvtan alapjai oktatóprogramot?


 

  • 22 legfontosabb nyelvtan témakört találtok az oktatóanyagban, olyan megfogalmazásban, hogy azt a gyerek is megértse

  • 1030 interaktív játékos feladatot tartalmaz, amelyek jóval érdekesebbek, mint a tankönyvben leírtak. A legjobb benne, hogy számítógépen keresztül lehet használni.

  • Minden feladat megoldása is benne van az oktatóprogramban.

  • Az oktatóanyag leellenőrzi gyermeked megoldásait, és a feladatsorok után egy oklevelet is kap, ami megmutatja jelenlegi tudásszintjét.

  • Hangalámondással készült a program elméleti része, így még gyorsabb és hatékonyabb általa a tanulás. 

  • A tananyag és a feladatok is többször meghallgathatóak, így addig gyakorolhat gyermeked, amíg 100%-os tesztet nem ír.

 

Hányadikos diákoknak való az oktatóanyag?

A tananyag 3. osztályos kortól, egészen az érettségiig használható. A Nemzeti Tanterv alapján minden témakör belekerült, amelyre gyermekednek szükséges lehet tanulmányai alatt. Sőt még többet is tud! Ha felnőttként szeretnéd csiszolni magyar nyelvtan tudásod, akkor is segít neked!

>Kérd itt a tananyagot most akciós áron< 

Milyen is pontosan a gyakorló? 
Itt a tananyagról készített képernyőfelvételeket látod. Nálunk ilyen az érthető elmélet és ilyen változatos feladatokkal találkozhat gyermeked.


 

 

 

 

 

 

 

 

A helyesírással is gond van?

Gyermekednek még több segítségre van szüksége? Nemcsak a magyar nyelvtanban tudunk  segíteni, hanem a helyesírásban is!


 

Add meg Te is a maximális segítséget gyermekednek, hogy ezzel se legyen gondja!


Ennek az oktatóprogramnak a segítségével gyermeked nagyon könnyen elsajátíthatja a különböző évfolyamok tananyagaiban lévő helyesírási témaköröket, és a követelményeknek is könnyedén megfelelhet. A helyesírás oktatóanyag egyszerűen magyarázza el a magyar helyesírás szabályait, rengeteg példát, képet és gyakorlófeladatot mellékelve a témakörökhöz. A programban összesen 800 játékos gyakorlófeladat várja, hogy gyermeked megoldja őket, és velük együtt csiszolja a tudását!
Ez az oktatóanyag egy jolly joker választás. Hiszen 3. osztályos kortól egészen az érettségig lehet használni.
A magyar helyesírás szabályai új, 12. kiadásának megfelelően minden újítást tartalmaz. Így a legnaprakészebb helyesírás tanulható meg belőle.
Ez egy olyan oktatóprogram, amely nemcsak gyermekednek, hanem Neked is tökéletes segítség, ugyanis minden olyan témakört tartalmaz, amely szükséges a kitűnő helyesírás eléréséhez!

Szeretném, hogy gyermekem helyesírása jobb legyen!

 
 


Nézd meg a következő videót, amelyben Csilla mesél arról, hogy az Ő gyermekeinél hogyan váltak be a nyelvtan és a helyesírás oktatóprogramok.

 


Mi lesz, ha mégsem válna be?

Nézd, nem mondom azt, hogy minden gyereknek jó a Tantaki. 1000-ből egy gyerek nem élvezi a Tantakival történő tanulást. Ha a Te gyermeked nem a többi 999-hez tartozik, vagy Te nem találod megfelelőnek az oktatóanyagot, ne aggódj! Termékünkre 30 napos teljes körű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Ez azt jelenti, hogy ha vásárlást követően 30 napon belül e-mailben jelzed felénk, hogy valamilyen oknál fogva a termék nem volt számodra megfelelő, akkor vendégünk voltált, és visszautaljuk a termék vételárát.
  Mire vársz még? 

Ragadd meg ezt a vissza nem térő alkalmat, spórolj most rengeteg pénzt a korrepetálásokon, és biztosítsd gyermeked iskolai sikereit, tanulmányi előmenetelét. Ez az összeg pont egy kisebb bevásárlás ára. Pont ezen spórolnál most? Ha még nem használtatok Tantakit, akkor adj egy esélyt neki, és figyeld meg, milyen gyorsan átalakítja majd a tanulásról alkotott elképzeléseid. A tanulás egy játékos élménnyé változik, gyermeked sikereket ér el az órákon, megnő az önbizalma, és kiegyensúlyozottabb, boldogabb lesz.

Klikk ide, biztosítsd most gyermeked sikeres tanulmányait! 


Kérdésed van? Elakadtál? Segítsünk?


Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8-16-ig készséggel áll a rendelkezésedre a 06 70 940 6326-os telefonszámon.
De írhatsz e-mailt is az info@tantaki.hu e-mail címre. Ügyfélszolgálatunk rendkívül segítőkész, biztosan megtaláljuk a megoldást kérdésedre.
 

Kapcsolat        Felhasználási feltételek     ÁSZF

 

 

 Várj még!


Tudom, hogy számodra is fontos gyermeked tanulmányi előmenetele!

Rendeld meg most A magyar nyelvtan alapjai DVD-t akciósan 13 990 Ft helyett  mindössze 9 990 Ft-ért!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő lehetőséget!
Siess, az akció hamarosan véget ér!
Én is segítek gyermekemnek!