GRATULÁLOK, az ingyenes Helyesírás kisokost már el is küldtem a megadott e-mail címre.Van itt még valami!Hihetetlenül hatékony gyakorlóprogram most fillérekért!


Biztos vagyok benne, hogy mindent megteszel annak érdekében, hogy gyermeked a lehető legjobb eredménnyel és leghatékonyabban tudjon tanulni.

Ehhez egy extra segítséget készítettem, hogy még jobb legyen a helyesírása: a J-s és ly-os szavak gyakorlót, amely egy interaktív számítógépen használható okosító játék. Segítségével gyermeked egyszerűen, gyorsan és hatékonyan gyakorolhatja be a J-s és ly-os szavak írását úgy, hogy ő inkább játéknak, mint tanulásnak fogja fel a gyakorlóporgram használatát.

 

Most mindezt egy jelképes összegért, 3 450 Ft helyett csupán 990 Ft-ért megszerezheted!

 

Biztos vagyok benne, hogy ezzel a számítógépes programmal sokat fogsz segíteni csemetédnek, és ezentúl megváltozik az iskolához való hozzáállása, és a tanulási kedve. Az oktatóanyagot kifejezetten gyerekeknek készítettük, mindent egyszerűen és érthetően fogalmaztunk meg. A gyakorlóprogramot hangalámondással készítettük el, olyan mintha egy érdekes mesét hallgatna, csak közben megtanulja a j-s és az ly-os szavak helyesírását. A feladatokat olyan színesre és változatosra szabtuk, hogy addig játsszon vele gyermeked, amíg a tesztjei 100%-osra nem sikerülnek. Így olyan alaposan megtanulja j-s és ly-os szavak helyesírását, hogy még ha álmából is felkeltik, akkor is tud majd velük számolni.
 
  • Egyszerű, érthető nyelvezet
  • Hangalámondással készül
  • 200 interaktív feladat
  • Változatos és játékos feladatok
Próbáld ki te is, kattints a demó elindítása gombra.


 

 


 
 
Figyelem!


Ezt az árat csak az első 75 gondoskodó szülőnek tudom biztosítani! Ha gyorsan cselekszel, akkor meg tudod szeretni ezen az áron ezt a 200 feladatos gyakorlót. Viszont ha vársz holnapig, akkor nagy eséllyel már csak a 3 450 Ft-os áron tudod letölteni ezt a fantasztikus tudásanyagot, mellyel biztos segítséget tudsz nyújtani gyermekednek a j-s és ly-os szavak tanulásában.
Szóval nem érdemes várnod, hiszen egy ebéd áráért, mindössze 990 Ft-ért megkapod ezt a fantasztikus tudásanyagot. A  tananyag számítógépen, laptopon használható. Egyenlőre nem működik tableten vagy telefonon.

 

 Ha valóban szeretnél segíteni gyermekednek, hogy jobb legyen a helyesírása, akkor ne hagyd ki ezt a vissza nem térő alkalmat!