Hogyan szerezhet gyermeked sikerélményt a tanulásban?

 


Ha alaposan megérti és begyakorolja a 4 alapműveletet, akkor semmi sem állíthatja meg a
sikerhez vezető úton!

Most 5 750 Ft helyett csak 1990 Ft! 90 oldal elmélet és 80 játékos feladat megoldások levezetésével, hangalámondással!

Gondolom Te is, mint minden tudatos szülő, azt szeretnéd, hogy gyermeked ne szenvedjen a matektól, mert nem érti az alapokat. Sok gyereknél tapasztalható, hogy már felsős, de még mindig gondjai vannak a szorzótáblával, vagy nem tud könnyedén összeadni két vagy három számot.

Ez azért gond, mert a matematika tényleg az erős alapokra tud építkezni, és ha kimarad gyermeked életéből a négy alapművelet, és nem lesz magabiztos a tudása, akkor egészen biztos, hogy gondjai lesznek a későbbi matematika tanulás során.

Ezt a problémát megelőzheted, vagy ha már nálatok ez jelentkezett, akkor orvosolhatod a LEGÚJABB, szuperhatékony oktatóprogramunkkal, A négy alapművelettel.

 Neked való ez az oktatóanyag, ha

 • Gyermeked még alsós, de már most is nehezen mennek az alapműveletek
 • Gyermeked már felsős, de nem boldogul a matekkal, mert hiányoznak a stabil alapok
 • Te tanulsz együtt a gyerekkel, és unod már, hogy matekpéldákat találj ki
 • Gyereked nem is érti a Te magyarázatod, hiszen a tanárnéni máshogy magyaráz
 • Gyermeked nem mer felszólalni a matek órákon, már ideges, ha a táblához szólítják


Ha rád is jellemző legalább egy a felsoroltak közül, akkor kattints a demó elindítása gombra, és nézd meg, hogyan működik a Tantaki módszer a gyakorlatban!


Ha gyermeked ezt a programot használja a tanulás során, magabiztos tudásra tesz szert, és
sikerélménnyel gazdagon, örömmel fog matekozni.

 Gyermeked tanulmányai során először az összeadással és a kivonással, majd a szorzással és az osztással találkozik. Ezzel be is fejezte az alapműveletekkel való megismerkedést már az alsó tagozatban. Ahhoz, hogy ezeket a műveleteket készségszinten tudja használni gyermeked, nagyon sokat kell gyakorolni. Sajnos erre az iskolában manapság már nincs lehetőség, mert rohanni kell a tananyaggal, és nincs idő a tudás elmélyítésére. Ezért nekünk, szülőknek kell gondoskodnunk arról, hogy a gyermekünk biztos tudásra tegyen szert.

Tehát a négy alapműveletet alaposan be kell gyakorolni, ha nem szeretné gyermeked, hogy meglepetések érjék felső tagozatban. Készségszinten kell tudnia, annyira, hogy a kisujjában legyen gyermekednek. Alsóban kell megszerettetni a matekot, mert ha ekkor nem tanulja meg magabiztosan használni az alapműveleteket, éveken keresztül szenvedni fog a tanulással. Így a gyermeked megutálja az egész matekot, mert úgy érzi, hogy ő ehhez nem ért. Elveszíti a fonalat, és talán sosem találja meg újra...

Pont ennek a kivédésére készítettük el A négy alapművelet című gyakorlót!
 

 

Mit mondanak mások a Tantaki módszeréről?

 

 
Egy hozzád hasonló anyuka, Bíró Melinda véleménye:

"Kislányom, Dorka 2. osztályos. Nincs különösebb gondja a matekkal, csak több fejtörést okoz neki egy-egy feladat megoldása.
Kipróbáltuk a demo programot és mivel tetszett neki, így megrendeltük a teljes verziót a Szorzótábla gyakorlóprogramból.
Minden nap megcsinált egy-egy feladatcsoportot és a szorzás-osztás felmérőjét  hibátlanul oldotta meg (a padtársának is segített, pedig ő jobb matekos) és még a szorgalmi feladatra is volt ideje."

Üdvözlettel,
Bíró Melinda
És mit gondolnak róla a pedagógus szakemberek?

"A feladatok elsősorban a logikus gondolkodást, a matematikai készséget, kompetenciát fejlesztik a gyakorlati életből vett feladatok segítségével. A tesztek szórakoztatóak, így a matematikát szerető gyerekeknek akár tartalmas és egyben élvezetes időtöltésül is szolgálhat,
nekünk nevelőknek ötleteket nyújt a tantárgy tanításához és megszerettetéséhez. Nagyon fontos, hogy a tanuló egyéni tempóban haladhat.
További sikereket kívánok."
 
 
 

Mit tud A négy alapművelet gyakorló?


 
 • 90 oldal érthető magyarázatot találtok az oktatóanyagon, így könnyen megérthető a tananyag.
 • 80 játékos feladatot tartalmaz, amelyek sokkal változatosabbak és érdekesebbek, mint a tankönyvi példák.
 • Minden feladat megoldása és a megoldásának menete is benne van a gyakorlóban.
 • Az oktatóanyag leellenőrzi gyermeked megoldásait, és a feladatsorok után egy oklevelet is kap, amit imádnak a tanulók.
 • Hangalámondással készült a program, így kisiskolás gyermekek is önállóan tudnak vele tanulni.
 • A tananyag és a feladatok is többször meghallgathatóak, így addig gyakorolhat gyermeked, amíg 100%-os tesztet nem ír.
 • 1-4. osztályos tanulóknak készült az interaktív tananyag,  így több éven keresztül tudja használni gyermeked. Sőt, ha felső tagozatos gyermekednek hiányoznak a matematika alapjai, akkor neki is tökéletes lesz. Sajnos nagyon gyakori még 8. osztályos korban is a megfelelő, stabil alapok hiánya.


 

Az oktatóanyagot kifejezetten gyerekeknek készítettük, mindent egyszerűen és érthetően fogalmaztunk meg. Ez azt jelenti, hogy  minden új fogalom - amivel eddig nem találkozhatott - jelentését elmagyarázza az anyag, így biztosan nem lesznek meg nem értett részek. A tananyagot hangalámondással készítettük el, olyan mintha egy érdekes mesét hallgatna, csak közben a matek alapjait tanulja meg gyermeked. A feladatokat pedig olyan színesre és változatosra szabtuk, hogy addig játsszon vele gyermeked, amíg a tesztjei 100%-osra nem sikerülnek. Így olyan alaposan megtanulja az alapműveleteket, hogy még ha álmából is felkeltik, akkor is tud majd velük számolni.
 
Megmutatom, hogy miről is beszélek!
Most Te is láthatod, milyen színes és érthető az elmélet az oktatóanyagban, és a képekkel illusztrált feladatok azonnal gyakorlásra ösztönzik gyermeked!

 
   
   


 
 
 
 
Mindez mennyibe kerül? 

A gyakorló árát extrán kedvezményesre szabtuk, azért, hogy a pénz végképp ne álljon az útjába a matek alapok megtanulásának. A letölthető tananyag eredeti ára 5750 Ft, de most,  a megjelenési akció keretein belül egy jelképes összeget kérünk érte, mindössze 1990 Ft-ot. Tehát csak egy ebéd menü ára.
Ami azt jelenti, hogy jóval kevesebb, mint egy 1 órás matek korrepetálás. Ráadásul a Tantaki tananyag hosszú évekre szól,
még a tesó is tudja használni. Így rengeteg pénz marad a zsebedben. Ilyen megjelenési akcióval eddig biztosan nem találkoztál nálunk, és valószínűleg a későbbiekben sem fogsz, tehát most ragadd meg ezt a vissza nem térő alkalmat. 
Add meg Te is a maximális segítséget gyermekednek, hogy stabil matek alapokat építhessen!

 

Figyelem! Az oktatóprogram Windows 7, 8, 10 Vista, Linux és Machintos operációs rendszeren, valamint windows alapú tableten működik. Android rendszeren nem működik a program!


 
Mi lesz, ha mégsem válna be?

Nézd, nem mondom azt, hogy minden gyereknek jó a Tantaki. 1000-ből egy gyerek nem élvezi a Tantakival történő tanulást. Ha a Te gyermeked nem a többi 999-hez tartozik, vagy Te nem találod megfelelőnek az oktatóanyagot, ne aggódj! Termékünkre 30 napos teljes körű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Ez azt jelenti, hogy ha vásárlást követően 30 napon belül e-mailben jelzed felénk, hogy valamilyen oknál fogva a termék nem volt számodra megfelelő, és visszaküldöd címünkre a sérülésmentes oktatóanyagot, akkor visszautaljuk a termék vételárát.Mire vársz még? 

Ragadd meg ezt a vissza nem térő alkalmat, spórolj most rengeteg pénzt a matek korrepetálásokon, biztosítsd gyermeked iskolai sikereit, tanulmányi előmenetelét. 1000 forintot az ember olyan könnyen elkölt még kevésbé fontos dolgokra is. Pont ezen spórolnál most? Ha még nem használtatok Tantakit, akkor adj egy esélyt neki, és figyeld meg, milyen gyorsan átalakítja majd a tanulásról alkotott elképzeléseid. A tanulás egy játékos élménnyé változik, gyermeked sikereket ér el a matek órákon, megnő az önbizalma, és kiegyensúlyozottabb, boldogabb lesz. Ez a hatás pedig a felsőbb évfolyamokon is elkíséri majd, mert a matek alapjaival maximálisan tisztában lesz.

 


 

Kérdésed van? Elakadtál? Segítsünk?


Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8-16-ig készséggel áll a rendelkezésedre a 06 70 940 6326-os telefonszámon.
De írhatsz e-mailt is az info@tantaki.hu e-mail címre. Extra gyors az ügyfélszolgálatunk, és biztosan megtaláljuk a megoldást kérdésedre.
   
Kapcsolat        Felhasználási feltételek     ÁSZF