Hogyan értheti meg gyermeked valóban a matekot?

 


Úgy, hogy tanulóbarát megfogalmzással, és számára is érdekes feladatok segítségével gyakorolhat.
Ezt felismerve készítettük el a Nevezetes azonosságok matematikai gyakorlóprogramot.

 
30 oldal érthető elmélet és 110 interaktív feladat megoldások levezetésével + hangalámondással, hogy könnyebben tanuljon gyermeked!

Segíts most gyermekednek, és meglátod, sokkal könnyebb lesz számára a matematika!
Most 3750 Ft helyett csak 990 Ft-ba kerül 30 oldal elmélet és 110 játékos feladat, amelyből nemcsak a helyes megoldást, de a feladatok levezetését is megtanulja. Ha gyermeked 8. osztályos, vagy középsulis, ne hagyd ki ezt a vissza nem térő alkalmat!A nevezetes azonosságok témaköre azért nehéz, mert egy teljesen más logikai gondolkozást vár el gyermekedtől, amelyet nem biztos, hogy megért a suliban. Ugyanis betűk, kitevők és hatványok "zavarnak be" a számok világába. Ráadásul a nevezetes azonosság feladataival legtöbbször az a gond, hogy gyermeked:

 • vagy nem tudja, hogy azonosságot kellene alkalmazni;
 • vagy ha fel is ismeri, hogy egy azonosság segítségével kellene számolni, akkor nehezen tudja kiválasztani, hogy pontosan melyikre van szükség a sok közül;
 • vagy ha mindkét feltétel adott, akkor a behelyettesítéssel van probléma.

Természetesen nem kerül sok időbe megtalálni a megfelelő azonosságot, ha sokat gyakorolt gyermeked. De a legtöbb suliban a matek órákon nincs erre idő, mert roppant nagy tananyagot kell a tanárnak leadnia, ezért a gyakorlás önszorgalommá változik.
A legtöbb kiskamasznak nem a legfőbb vágya a füzetben körmölve matek feladatokat megoldani, de számítógépezni annál inkább!

Ezért alkottuk meg a Nevezetes azonosság gyakorlóprogramot,  hogy a Te gyermeked is úgy matekozhasson a számítógépen, mintha csak egy ügyességi játék lenne.


Milyen típusú gyerekeknek jó a Tantaki oktatóprogram?
 
 •  Azoknak a tanulóknak, akik nem értik a matekot, vagy akiknek hiányoznak a stabil alapok.
 • Olyan gyerekeknek, aki szívesebben ülnek a számítógép előtt, mintsem a tankönyvek felett görnyedve.
 • Azoknak a diákoknak, akik nem mernek felszólalni a matek órán, mert félnek, hogy rosszul válaszolnak.
 • Azoknak a tanulóknak, akik korrepetálásra járnak, de szeretnének ezen időt és nem kevés pénzt spórolni.
 • Azoknak a gyerekeknek, akik bár nem kérnek segítséget a matekhoz, mégis nagy szükségük lenne rá.
 
Ha a Te gyermekedre is jellemző legalább egy a felsoroltak közül, akkor mindenképpen próbáljátok ki a gyakorlatban is a Nevezetes azonosságok gyakorlót!
Kattints a gombra most!


Ha gyermeked ezt a programot használja a tanulás során,
akkor nőni fog az
önbizalma, és már ő is fel mer majd szólalni a matek órákon.

 
 

Az oktatóanyagot kifejezetten tanulóknak készítettük, ami nálunk együtt jár az egyszerű és érthető megfogalmazással, így nem dobálózunk idegen szavakkal, csak a legszükségesebbeket használjuk, és azt is megmagyarázzuk. A Tantakinál minden tananyag hangalámondással készül, így gyermekedhez több csatornán érkezik egyszerre az információ, ami által gyorsabb és hatékonyabb lesz a tanulás. Ami pedig szerintem a legjobb a gyakorlóprogramban, hogy rossz válasz esetén nem csak azt látja gyermeked, hogy mi lett volna a helyes válasz, hanem azt is megmutatjuk, hogy azt hogyan kell kiszámolni, melyik nevezetes azonosságot kell alkalmazni és miért.

Én büszke vagyok arra, hogy megalkottuk Neked és Gyermekednek azt az oktatóprogramot, amellyel tényleg könnyen és gyorsan megértheti csemetéd a nevezetes azonosságok témakörét.
 

 

Mit mondanak mások a Tantaki módszeréről?

 

 
Egy hozzád hasonló
anyuka véleménye, akinek gyermeke megértette a matekot :

"A fiamnál ... az elmúlt hetekben vettem észre, hogy zűrzavaros a matek. Nem tiszták a definicíók és nem szereti a gyakorlást. Akkor találtam meg a TANTAKI matekot... Nagyon szereti, mert számítógépen könnyű a kitöltés, mert egyszerűen érthetőek a példák a magyarázatokon keresztül. Rögtön sikerélményt ad azzal, hogy látja, ha jól készítette el a feladatokat és ez inspirálja a következő feladatok megoldására. Ajánlom mindenkinek aki örömmel szeretne matekozni!"

 
Köszönettel, Juhos Tamásné Gabi

 

Nagy Erika oktatási szakértő
Egy olyan szülő véleménye, akinek gyermeke megértette a matek alapokat a Tantakival: 

"Én bevásároltam elég sok terméketeket, megnézve alaposan, demot lejátszva. Gyermekem ... tavaly sajnos matematikából korrepetálás mellett 2-es lett év végén, most augusztus végén gyakorolva a Tőletek vásárolt DVD-ből az órán brillírozik. Jó kedvvel jön haza, hogy ő volt a legjobb ma is matematika órán. Mire hazaértem a házi feladatát megcsinálta hibátlanul. Igaz nemrég kezdődött az iskola, de nagyon bízom töretlen kitartásában, és ezúton szeretném megköszönni, hogy elkészítettétek ezeket a szuper cd, dvd-ket!"
 
Üdvözlettel,
 Ágnes
 
 
 
 

Mit tud a Nevezetes azonosságok gyakorlóprogram?


 
 • 30 oldal érthető elméletet találtok az oktatóanyagban, olyan megfogalmazásban, hogy azt a gyerek is megértse
 • 110 interaktív játékos feladatot tartalmaz, amelyek jóval érdekesebbek, mint a tankönyvben leírtak. A legjobb benne, hogy számítógépen keresztül lehet használni.
 • Minden feladat megoldása, sőt megoldásának menete is benne van az oktatóprogramban.
 • Az oktatóanyag leellenőrzi gyermeked megoldásait, és a feladatsorok után egy oklevelet is kap, ami megmutatja jelenlegi tudásszintjét.
 • Hangalámondással készült a program, így még gyorsabb és hatékonyabb általa a tanulás. 
 • A tananyag és a feladatok is többször meghallgathatóak, így addig gyakorolhat gyermeked, amíg 100%-os tesztet nem ír.


 
Hányadikos diákonak való a tananyag?

A nevezetes azonosságokat a Nemzeti Alaptanterv szerint 8. osztályban kezdik el tanítani, és középiskolában is évről-évre előjön ez a témakör. Hiszen ez egy alap téma, és az érettségin is előszerettel veszik elő a feladatokban. Én viszont azt javaslom neked, ha most 6. vagy 7. osztályos a gyermeked akkor is érdemes megvenned ezt a letölthető tananyagot, mert nem romlik meg, és ennyi pénzért valószínűleg soha nem is fogod tudni megvásárolni. A tananyag ott lesz a számítógépen, és amikor kell, előveszitek, és máris gyakorolhat gyermeked. Ha pedig valamiért elveszne, akkor sem kell aggódnod, mert teljesen díjmentesen újra elküldjük nektek e-mailben a tananyagot. Vagyis örök termék garanciát kapsz rá! Ilyet máshol nem találsz, azt garantálom! :-) 
Milyen is pontosan a gyakorló? 
Itt a tananyagról készített képernyőfelvételeket látod. Nálunk ilyen az érthető elmélet és ilyen változatos feladatokkal találkozhat gyermeked.

 
   
   
 
 
 
 
 
Mindez mennyibe kerül? 

Az oktatóprogram árát rendkívül pénztárcabarátra szabtuk, hogy ne a pénzen múljon, hogy a gyermeked megértse a nevezetes azonosságokat. A letölthető tananyag eredeti ára 3750 Ft, de most csak 990 Ft-ba kerül!
Ha most 8. osztályos gyermeked, vagy jövőre megy, akkor 5 éven keresztül fogja használni + amikor felkészül az érettségire. Igencsak megtérülő "befektetés". 
Add meg Te is a maximális segítséget gyermekednek, hogy a matekkal már ne legyen gondja!

A Nevezetes azonosságok gyakorlóprogramot kizárólag letölthető verzióban tudod megvásárolni, tehát CD-s változatban nem elérhető, és nem is lesz a későbbiekben sem.  A terméket bankkártyával fizetve azonnal letöltheted felhasználói fiókodból. Letölthető verziónál még szállítási költség sincs, tehát tényleg csak 990 Ft-ot kell fizetned!


Figyelem! Az oktatóprogram Windows 7, 8, 10 operációs rendszeren, valamint windows alapú tableten működik. Android, Linux és IOS operációs rendszeren nem működik a program! Amennyiben más operációs rendszert használsz, kérlek, megrendelés előtt jelezd felénk.

 
 


 
Mi lesz, ha mégsem válna be?

Nézd, nem mondom azt, hogy minden gyereknek jó a Tantaki. 1000-ből egy gyerek nem élvezi a Tantakival történő tanulást. Ha a Te gyermeked nem a többi 999-hez tartozik, vagy Te nem találod megfelelőnek az oktatóanyagot, ne aggódj! Termékünkre 30 napos teljes körű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Ez azt jelenti, hogy ha vásárlást követően 30 napon belül e-mailben jelzed felénk, hogy valamilyen oknál fogva a termék nem volt számodra megfelelő, akkor vendégünk voltált, és visszautaljuk a termék vételárát. 
Mire vársz még? 

Ragadd meg ezt a vissza nem térő alkalmat, spórolj most rengeteg pénzt a matek korrepetálásokon, és biztosítsd gyermeked iskolai sikereit, tanulmányi előmenetelét. Ez az összeg pont egy kisebb bevásárlás ára. Pont ezen spórolnál most? Ha még nem használtatok Tantakit, akkor adj egy esélyt neki, és figyeld meg, milyen gyorsan átalakítja majd a tanulásról alkotott elképzeléseid. A tanulás egy játékos élménnyé változik, gyermeked sikereket ér el a matek órákon, megnő az önbizalma, és kiegyensúlyozottabb, boldogabb lesz. Mi más kellhetne egy kamasznak?
 


 

Kérdésed van? Elakadtál? Segítsünk?


Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8-16-ig készséggel áll a rendelkezésedre a 06 70 940 6326-os telefonszámon.
De írhatsz e-mailt is az info@tantaki.hu e-mail címre. Ügyfélszolgálatunk rendkívül segítőkész, biztosan megtaláljuk a megoldást kérdésedre.
   
Kapcsolat        Felhasználási feltételek     ÁSZF