[rovid_leiras]

A pálcikaemberek helyett... élethű rajzolás!

Hallottál már a jobb agyfélteke rejtelmeiről?

És arról, hogy a jobb agyféltekés technikával milyen gyönyörű rajzokat lehet készíteni?
Egy tanfolyam számtalan előnnyel!
Bevallom őszintén neked, számomra eddig döbbenetes volt, és igazából nem hittem el, hogy egy tanfolyamon meg lehet tanulni rajzolni.  Valahogy úgy gondoltam, hogy ez adottság, tehetség kérdése.
Azonban nemrégiben saját bőrömön tapasztaltam,
hogy mi mindenre képes  a jobb agyféltekés rajztanfolyam.
Az alkotás és a kreativitás öröme bárkinek elérhető. Tényleg mindenki képes rá!
A rajzolás megtanulható, akárcsak a szorzótábla!

Próbáld ki most Te is a jobb agyféltekés rajztanfolyamot
a Tantaki szervezésében.

Tanulj megTe is élethűen rajzolni!


A módszert Roger Sperry fejlesztette ki, mert először nem értette, hogy egy ívelt tárgyat miért rajzol le sok ember egyenes vonalként. Ívet rajzolni nem nehéz, tehát a rajztudás nem az ujjakban lehet… hanem az agyban! A jobb agyféltekés rajzoláshoz néhány mentális gyakorlatot kell elvégezned. Ezek a gyakorlatok megtanítják az agyadnak, hogy hogyan érzékelje a tereket, hogyan vedd észre a fény és árnyék viszonyait, hogyan lásd meg a körvonalakat és arányokat.

Ezután teljesen átlagos kézügyességgel is fotórealisztikus képeket készíthetsz – amitől ismerőseid és rokonaid el fognak ájulni. Elsőre én sem hittem el, hogy előzetes rajztudás nélkül is elvégezhető a tanfolyam – aztán elvégeztem, és tényleg működik. Képzeld el azt az érzést, hogy pénteken még nem tudsz rajzolni, de vasárnapra már fényképeket meghazudtolóan élethű rajzokat készítesz egy darab ceruzával. Elképesztő élmény!


Mit kell tudni a tanfolyamokról?

A jobb agyféltekés rajztanfolyamok gyerekek és felnőttek számára is elérhetőek. Így nemcsak gyermeked, hanem Te is tanulhatsz valami igazán különleges dolgot! A tanfolyamon tanultakat a magánéletben és a munkában is egyaránt alkalmazhatóak.

Kezdő gyerek rajztanfolyam

A kezdő jobb agyféltekés gyermek rajztanfolyamon olyan technikákat tanulhat gyermeked, amelyek segítségével könnyedén elsajátítja az arányos és élethű rajzolást lépésről-lépésre, kezdve a vonalrajzoktól egészen a  fényképrajzolásig. A sikerélmény pedig újabb kreatív alkotásra ösztönzi!

A kezdő gyerek tanfolyamok 2 naposak, hétvégén kerülnek megrendezésre, Budapesten. A tanfolyamra 9-13 éves gyerekeket várunk. 14 éves kor felett inkább a felnőtt rajztanfolyamot ajánljuk. Minden rajzeszköz biztosítva van a tanfolyamon, azt a tanfolyam ára tartalmazza, így neked ezzel sem kell foglalkoznod. A tanfolyamon a fő szempont a sikerélményen, a jó hangulaton, a barátságosságon, és a megerősítésen van.

A feladatok könnyen elvégezhető lépcsőfokonként vezetik be a gyerekeket a rajzolás titkaiba, plusz fejleszti megfigyelési és koncentrálási képességet és a kézügyességet; növeli az önbizalmát. És ami a legfontosabb! Kézzelfoghatóvá teszi számára, hogy sokkal több mindenre képes, mint azt valaha gondolta volna.


A tanfolyamra egy olyan kupont vásárolhatsz, amelyet a megvásárlás napjától 2016. 09.01-ig válthatod be a jobb agyféltekés tanfolyamra. A tanfolyamra az időpont egyeztetése e-mailen, vagy telefonon lehetséges, de ne aggódj havonta több tanfolyam is indul, így biztosan megtaláljátok a tökéletes időpontot.

Szeretném, hogy gyermekem megtanulja a technikát!

 


Kezdő felnőtt rajztanfolyam

A rajztanfolyam nem csak a gyermekek kiváltsága! Fejleszd Te is látványosan rajztudásod 3 nap alatt! A jobb agyféltekés felnőtt rajztanfolyamon elsajátíthatod az élethű rajzolás képességét. A módszerrel gyerekjáték megtanulni a rajzolást és semmilyen előképzettséget sem igényel!

Egy új nézőpontnak köszönhetően megtanulod, hogyan rajzolj le akármit, nem csak egy arcot. S a tanfolyam végére garantáltan drámai változás megy végbe a rajzkészségedben, nem csak ákombákom szerű rajzokat tudsz majd készíteni gyermekednek! Jelentkezz, ha munkádban, tanulmányaidban hasznosítanád rajztudásod, ha gyermekednek szeretnél rajzolni, de jelenleg egy macska is gondot okoz, vagy ha egyszerűen csak kikapcsolódnál!
A kezdő felnőtt tanfolyam (14 – 99 éves korig) 3 napos,  Budapesten kerül megrendezésre, és általában péntektől vasárnapig (9-17 óráig) zajlanak. Szintén minden rajzeszköz biztosítva van számodra, és a tanfolyamra történő jelentkezés menete ugyanúgy zajlik,mint a fent leírt gyerek tanfolyam esetében.Kezdő rajztábor gyerekeknek

Itt a nyár és fogalmad sincs, milyen nyári táborba menjen gyermeked, ahol jól is érzi magát, de valami hasznos dolgot tanul meg? A nyári szünetben lehetősége van részt venni egy kezdő jobb agyféltekés rajztáborban. A 4 napos táborban megtanulhatja:

  • az élethű rajzolás,
  • a portrérajzolás, valamint
  • az állatrajzolás trükkjeit is.

A tábor a nyári szünet alatt folyamatosan kerül megszervezésre, hétfői napokon indul és csütörtök délutánig tart (9 -16 óráig). Az első turnus már június 20-án indul, de egész nyáron folyamatosan kerül megszervezésre heti - kétheti rendszerességel.

Bár több turnusban indulnak a táborok, a helyek korlátozottsága miatt a vásárlást követően azonnal érdemes időpontot foglalni.

 

Én is szeretnék élni a lehetőséggel!

 

 

Bármelyik rajztanfolyamot is választod, garantáltan jó döntést hozol! Mindegyik kupon szabad felhasználású szeptember 1-ig, tehát ha most megveszed, akkor bármikor felhasználhatod a nyár folyamán – a rajztábor és a tanfolyamok igazodnak hozzád és az időbeosztásodhoz.

A tanfolyamokra Partnerünk 100%-os elégedettségi garanciát vállal. Ez azt jelenti, ha nem vagy megelégedve a tanfolyammal visszakapod a tanfolyam vételárát.

Miért fog ez neked segíteni? Mert...

  megmutatja rejtett képességeid, kinyitja a világot
  fejleszti a kézügyességet, javítja az írásképet
  gyorsan, fantasztikus eredményeket tudhatsz magadénak,
  hasznos időtöltés gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt
  növeli az önbizalmat, motivál és kitartásra ösztönöz

 

Válassz itt a tanfolyamok közül!