Egyetlen jó döntéssel javíthat Gyermeke tanulmányi eredményén,
visszahozhatja lelkesedését és önbizalmát!


Önnel is előfordult már, hogy a munkából hazaérve gyermekét elkeseredetten, az íróasztal fölé görnyedve látta, és Ön nem tudott neki segíteni nyelvtanból?
Esetleg hulla fáradtan hazaért, és azzal szembesült, hogy együtt kell tanulnia gyermekével a szófajokat?

Mit szólna hozzá, ha most egy csapásra elmúlna ez a problémája, és nem kellene azon gondolkodnia, hogyan oldja meg a helyzetet, és hogyan segítsen gyermekének a tanulásban? MEGRENDELEMVásárolja meg a Szófajok című oktatóprogramot, mellyel nemcsak a gyermekének segít, de saját magát is megkíméli a gyakorlófeladatok írásától és a megoldások ellenőrizgetésétől.

"Hétköznapi dolgozó anyukaként sokszor nincs már este energiám arra, hogy részletesen elmagyarázzam a nyelvtani szabályokat és gyakoroltassam a helyesírást. Nem beszélve arról, egy csomó dologra már nem is emlékszem. Pláne nem pont úgy, ahogy manapság tanítják.

A nyelvtani gyakorló olyan, mintha egy kis házitanítónk lenne, aki türelmesen elmagyarázza a szabályokat és mindent be is gyakoroltat. Olyan jól sikerült beépíteni a tanulásba időnként egy-egy félórás "számítógépezést", hogy idén a nyelvtan versenyen is elindult a kisfiam. És nemcsak ez segít bennünket a Tantaki anyagaiból, hanem matekot és az angolt is folyamatosan használjuk :)"

Dr. Tóth-Berényi Rita

Ez a gyakorlóprogram teljesen feldolgozza a szófajok témakörét, melyet rendkívül érthetően magyaráz el gyermekének. A tanulást pedig még könnyebbé és játékosabbá teszik az elméleti részt szemléltető, színes képek és ábrák!A tartalomból:

Főnév
 
Melléknév
Számnév
Névmás
Névmások fajtái
Ige
Igenevek fajtái
Határozószók
Indulatszók
Összefoglaló táblázat
240 gyakorlófeladat


A Szófajok oktatóprogram ára 11.750 Ft.


Rendeljen Most!


 
 


 

 
 ÁSZF