Hogyan tudod kezelni gyermeked tanulási nehézségeit?

Mit tehetsz, ha nem tud tanulni?
Veletek is előfordult már otthon, hogy a tanulást gyötrelemnek és kínszenvedésnek éltétek meg? Gyermeked hisztizett és a könyvet a sarokba vágta, tudatva veled, márpedig ő nem fog tanulni?

Ezzel sajnos nem vagytok egyedül!

A tanulás nem könnyű dolog, és azt is meg kell tanulni! Akár mit is gondolnak az oktatásért felelős miniszterek, a tényen nem változtat az, hogy a tanulás folyamatát is meg kell tanulni. Kellene egy külön tantárgynak lennie, amit úgy hívnak, hogy Hogyan tanuljunk?

Mivel én egyetlen iskolában sem találkoztam még ilyen tantárggyal, ezért hogyan várjuk el a gyerekeinktől, hogy tanuljanak, ha azt sem tanítottuk meg nekik, hogy HOGYAN kell ezt csinálni?

 • Miért várnánk el valakitől, hogy tudjon házat építeni, ha nem tanítottuk meg házépítésre?
 • Miért várnánk el valakitől, hogy tudjon biciklizni, ha soha nem tanítottuk meg biciklizni?
 • Miért követelnénk meg valakitől, hogy főzzön, ha soha senki nem mutatta meg neki, hogy hogyan kell főzni?


Akkor miért várják el a tanárok a gyerekeinktől, hogy tanulják meg a leckét, ha soha senki nem mutatta meg nekik, hogy hogyan kell tanulni?
 


A megoldás a Hogyan tanuld meg? című tanfolyam!Ha a Te gyermekeden is láttad már a következő tüneteket tanulás közben, akkor Neki biztosan segít ez a tanfolyam!

 
fáj a feje
 
szédül
 
mérges
 
unatkozik

 

Most itt az esély, hogy segíts neki a tanulásban! Olyan sokat kínlódnak a gyermekeink a tanulási képességük hiánya miatt! Miért ne segítenél neki, ha itt a remek alkalom? Meglátod, ha megtanul tanulni, akkor sokkal könnyebb dolga lesz nem csak az iskolában, de a hátralévő egész életében. Mert a tanulás nem ér véget az iskola befejezésével, de ezt Te is jól tudod!

Ha valaki többre akarja vinni, akkor bizony képesnek kell lennie az új dolgokat megtanulnia, fejlődni a korral. Mivel a világunk nagyon gyorsan változik, ezért lépést kell tartanunk, persze csak akkor, ha nem akarunk lemaradni. Gondolj csak bele, mennyit változott a világ gyermekkorod óta? Mennyit fejlődött a technika? Ezeket a dolgokat mind meg kellett tanulnod ahhoz, hogy jól boldogulj az életben. Ha csak a telefon fejlődését vesszük, akkor a vonalas telefon korától mára eljutottunk az okostelefonokig, a számítógépekről nem is beszélve.

Ahhoz, hogy ezeket a "kütyüket" használni tudjuk, meg kellett tanulnunk a működésüket. Ehhez pedig a tanulási képességünket használtuk.

Ha gyermeked megtanul tanulni, akkor az új dolgok elsajátítása már nem fog különösebb gondot okozni!


 

A Hogyan tanuld meg? tanfolyamon gyermeked 

 • megismerkedik a tanulás 3 akadályával
 • megtanulja, hogy hogyan kezelje azokat, és ezáltal hogyan tanuljon könnyen
 • gyakorlatban is használja majd a tanultakat
 • megérti, hogy eddig miért volt olyan nehéz a tanulás és miért nem értette a tananyagot
 • végre sikerélménye lesz a tanulásban
 • magabiztossá válik az iskolában és megnő az önbizalmaKiknek ajánljuk a tanfolyamot?


 • azoknak, akik szeretnének végre megtanulni tanulni
 • azoknak a diákoknak, akik sok időt töltenek a tanulással
 • akik elolvassák a tananyagot, és semmit nem értenek belőle
 • akik szeretnének megszabadulni a tanulás okozta gyötrelmektől
 • akik nehéznek és fárasztónak érzik a tanulást
 • akik nem látnak reményt, hogy jobb lehet valaha a tanulás

 

Mit mondanak azok a gyerekek, akik már elvégezték ezt a tanfolyamot?

"Rájöttem, hogy idáig nem volt jó a tanulási módszerem, s biztos vagyok benne, hogy alkalmazni fogom, hisz fontos hogy értsem és hasznát vegyem azoknak az információknak, amikről olvasok, illetve tanulok. Sajnálom, hogy nem hamarabb jöttem rá erre, de a lényeg, hogy rájöttem, és segíteni fog. Köszönöm a kitartást és a fáradozást! További sikereket kívánok Nektek!"

Behany András
"Ezt a tanulási technikát alkalmaztam a kémiadoga előtt, és sikerült megírnom egy 4-esre. Ez azért nagy szó, mert eddig 2-eseket, 1-eseket hoztam haza kémiából!"

Tóth Réka Sára


"Ez a tanfolyam nemcsak izgalmas, szórakoztató is volt. Így sokkal könnyebben tudok tanulni, de a barátaimnak is segíthetek. Ezt végigcsinálni élvezetes volt. Ha valamit nem értek, akkor ezt fogom használni. Nagyon okos leszek! A tanfolyam végére érve kicsit elkeseredtem, hogy ilyen hamar véget ért."

Bíró Balázs
 
"Ez a tanfolyam sok jó, izgalmas dolgot tartalmaz. A tanulás a lényeg, és aki ezt nem végzi el, az annyival butább lesz. A tanulásnak három akadálya van, amit én már megtanultam. Én ezt a módszert egész életemben fogom használni. Nemcsak a tanulás a lényeg itt, hanem a jó közérzet is. A sikert nem lehet elmondani szóval."

Koncz Anna


 
 
Mennyibe kerül a tanfolyam?

A tudás, hogy gyermeked végre megtanul tanulni, felbecsülhetetlen. Gondolj bele! A tanfolyam elvégzése után soha többé nem lesz gondja azzal, hogy valamit megtanuljon és megértsen!
A két napos tanfolyam alatt, ami reggel 9-től délután 4-ig tart, teljes mértékben elsajátítja majd, hogy hogyan tanuljon. Ez számára egy igazi kincs lesz! :-)

A 2 napos tanfolyam ára csupán 39.500 Ft, amely tartalmazza a Hogyan tanuld meg? című könyvet, egy tantakis mappát, benne az összes kellékkel, és meglepetés ajándékokkal. :-)

Testvérkedvezmény: 10% kedvezményt biztosítunk a végösszegből, ha testvérek egyszerre jönnek a tanfolyamra.

 
Foglald le a helyet most!

Mivel ez a tanfolyam kis csoportos foglalkozás keretein belül zajlik, ezért a férőhelyek száma igencsak korlátozott! Egy csoportba 10 gyereket tudunk fogadni, így gyorsan kell döntened, ha azt szeretnéd, hogy a Te csemetéd is megtanuljon tanulni még az idén, hogy a következő tanévet már magabiztosan és örömmel kezdhesse!
 
 

Jelentkezz most!
 
 
4-6. osztályosoknak
 Írj e-mailt az info@tantaki.hu e-mail címre!
 
7-10. osztályosoknak
 Írj e-mailt az info@tantaki.hu e-mail címre!
 
 
 
 

 
100 %-os MEGÉRTÉS garanciát adunk!
Ha gyermeked elvégzi a tanfolyamot, és utána úgy látod, hogy továbbra sem tud tanulni, akkor mi visszafizetjük a tanfolyam árát. 30 napos teljes körű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Ez azt jelenti, hogy ha vásárlást követően 30 napon belül e-mailben jelzed felénk, hogy valamilyen oknál fogva a tanfolyam nem volt számodra megfelelő, vagy gyermeked nem értette meg a tanulás folyamatát és nem tudja alkalmazni a tanultakat, akkor vendégünk voltál, és visszautaljuk a tanfolyam árát.
 

 

Kérdésed van? Elakadtál? Segítsünk?


Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8-16-ig készséggel áll a rendelkezésedre a 06 70 940 6326-os telefonszámon.
De írhatsz e-mailt is az info@tantaki.hu e-mail címre. Ügyfélszolgálatunk rendkívül segítőkész, biztosan megtaláljuk a megoldást kérdésedre.
   
Kapcsolat        Felhasználási feltételek     ÁSZF