Megoldjuk Gyermeked tanulási problémáit!

Kettőt fizetsz, HÁRMAT vihetsz!

Avagy most mi is megajándékozunk Téged,
akár 16 750 Ft értékű oktatóprogrammal!


Szerezd meg az ajándék DVD-t itt!>>Ha már tele van a padlás a haszontalan játékokkal,
ha szeretnél idén valami hasznosat adni gyermekednek, amit tutira jó ideig fog használni,
akkor ne keresgélj tovább! Mi segítünk!


 
 
Összesen 122 termék vesz részt az akcióban:

  • 44 DVD
  • 19 CD
  • 59 letölthető tartalom
 

Számodra ez azt jelenti, hogy 12 évfolyam 10 tantárgyából tudsz válogatni, segítve ezzel gyermeked tanulmányi előmentelét, gondtalan iskolás éveit.

Most tehetsz azért, hogy ez a tanév más legyen, mint a többi, hiszen hamarosan itt a félévzárás, de még egy jegyet bármelyik  tantárgyból tud javítani gyermeked. Sokan csak akkor kezdenek Tantakit használni, ha már nagy a baj, vagy csak azokból a tantárgyakból használják, amelyek problémásak. De kérdem én, miért kellene megvárni a bajt, megvárni azt, hogy a gyermeked gyormorgörccsel üljön be a matek órára, vagy azt, hogy az egész tanulást utálja?

A Tantaki oktatóprogramok előnye, hogy jobban felkelti és hosszabb távon meg is tartja a tanulók figyelmét, ezáltal gyereked nagyobb kedvvel ül le megtanulni a „nemszeretem” tantárgyakat is. Tananyagaink megfogalmazása könnyen érthető, egyszerre hatnak a verbális és a vizuális ingerekre. Ezáltal hatékonyan és gyorsan segítenek az összefüggések átlátásában. Az oktatóanyagokon rengeteg változatos feladat található, amiket a tanuló többször megoldhat, az ismétlés pedig biztos és hosszú távú tudást eredményez.
 


Mit jelent pontosan a karácsonyi akció?

A 2 + 1 akcióban, ha  2 db Tantaki terméket vásárolsz, akkor egy teljes áru oktatóanyagot kapsz ajándékba (a legolcsóbbat kapod meg ingyen a 3 termék közül). Így felkészülten kezdheti gyermeked a jövő évet, hiszen most egyszerre 3 különböző tananyag is a segítségére lehet. Ez bizony hatalmas akció – nem 10-20% kedvezményt kapsz, hanem egy teljes oktatóanyagnyi kedvezményt! Megrendelésnél használd a KARACSONY kuponkódot, és a webshop automatikusan levonja az olcsóbb termék árát!

Fontos! Az ajándék termékhez könyv nem jár. A kedvezmény csak a megjelölt 121 termékre vonatkozik, könyvekre, csomagokra, tanfolyamokra és egyéb kedvezményes termékekre nem vehető igénybe a 2 + 1 akció. 
Amennyiben 2 vagy 3 terméket szeretnél ingyen megszerezni és szeretnél betárazni a DVD-kből, arra is van lehetőséged, viszont kettő vagy három külön rendelésben kell érvésnyesítened a kuponkódod. Egy vásárló összesen 3 vásárlás során használhatja ki az egyedülálló kedvezményt!

Tehát, ha te 6 DVD-t szeretnél vásárolni, akkor két külön rendelést kell leadnod, hogy maximálisan kihasználd a kedvezményt. A vásárlásaidat a rendszer összevonja. Több rendelés leadása esetén (2 vagy 3), amennyiben átutalással, bankkártyával vagy PayPallal szeretnél fizetni várd meg amíg a kollégánk telefonon felkeres a teljes fizetendő összeggel kapcsolatban, hogy ne fizess többszörös szállítási költséget.


 

Hogyan érvényesítsd a kedvezményt?
  • Válassz ki 3 tetszőleges terméket és tedd a kosárba (saját gyártású CD, DVD vagy letölthető oktatóanyag)!
  • Megrendelésnél írd be a következő kuponkódot: karacsony (A rendszer automatikusan levonja az olcsóbb termék árát!)
  • Nyomd meg a megrendelem gombot! Ennyire egyszerű.
 

 
 
Mit mondanak azok a szülők, akik már kipróbálták anyagainkat?

 

„Ha tehetném, csak ilyen programokat adnék ki a gyerekeknek, mert tökéletesen tudnak belőle tanulni. Egy csettintés alatt változik meg a gyereknek a képessége. A gyerek magától megtanulja a dolgokat. Amikor megkértem a gyerekemet, hogy vegye át a könyvből az alapokat, azt mondta, hogy „Inkább nem kezdhetném a DVD-vel?” Borzasztóan örültem neki, már megérte kiadni érte a pénzt.”
Illyés Szilvia

"Kisfiam 5. osztályos tanuló, hiperaktív, figyelem hiányos és rövid távú memória zavaros. Sajnos ezek alapján nagyon nehéz számára tanulni, illetve a tanultakat előhozni, alkalmazni. Matematikából és angolból boldogulunk a legnehezebben. Az órákon való extra tempót nehezen tudjuk itthon tartani, mert nem érti, hogy mi-miért van. Egy hasonló problémával, de már 8. osztályos anyukával hasonló helyzet volt, amíg rá nem talált az Önök DVD-ire. Azt mondta, hogy csoda történt, akkor ott 5. osztályban amikor megvette a matekból 5-ös DVD-t. Azóta minden évben meg is vásárólta az aktuális éveket - tőle kaptam kölcsön, hogy próbáljuk meg. Ennek kb 5 napja, félve, de nem erőltetve betettem neki- este 9 -ig ott ült előtte :), sőt, kizavart, hogy ne zavarjam :) . Az 5 napból 3 este nézegette és csinálta, hol morgott, hol bedühödött, de érdekelte. A héten a negyedik 1 -ese után meghozta az első 2-ét!!!! Hozzáteszem minden más tantárgyból 3-4 -re áll, csak ez a kettő nem megy. Határtalanul boldog volt, és este segítség nélkül, hibátlanul oldotta meg a törtek házi feladatát! Ami nekem nem megy 3 hónapja - és az idegrendszerem is kezdte feladni :) - az az Önök DVD-jének egy hét alatt sikerült. Fantasztikusan jól állították össze, pontosan tudva, hogy hogyan kell velük megértetni, hogy lehet jól és érthetően elmagyarázni és újra és újra meghalgathatva megérteni! Abban a pillanatban mentem fel az oldalukra célirányosan, hogy ha van ilyen angolból - gondolkodás nélkül megveszem! Megnéztem a demo videót és örömmel tapasztaltam, hogy magyarul elmagyarázva találhatók rajta a fejezetek, rengeteg angol kiejtést tartalmazva. Sose fogom megérteni, hogy miért gondolja az oktatási rendszer, hogy angol órán angolul magyarázzák a nyelvtant, stb... mindent - sajnos én sem tanultam meg, csak el éldegéltem valahogy az iskolás évek alatt. Nagyon várom, hogy megérkezzen - együtt tudok vele tanulni úgy, hogy nem az én hiányos-hibás gondolataimat tanítom neki, ami még megmaradt bennem, hanem az Önök segítségével már előre tudom - a pár napos matek dvd alapján - hogy szuperül élvezni fogjuk és megtanuljuk! Köszönöm, hogy megkérdeztek és leírhattam! Már most tudom, hogy sokat segítenek ezekkel az oktató dvdk-el, és biztos, hogy az elkövetkező években , ami nehezen fog menni /fizika, kémia .../ igénybe fogom venni a termékeiket!

Üdvözlettel!"

Kuti Mónika
 
 
Mi garantálja, hogy a Te Gyermekednek is tudunk segíteni?


Nagy Erika vagyok, oktatási szakértőként már több mint 8000 gyermek tanulási gondjait oldottam meg, ezzel megkönnyítve a szülők dolgát is. A Te gyermekednek is szeretnék segíteni oktatási anyagaim által. A Tantaki oktató DVD-k egy adott tantárgy egész éves tananyagát dolgozzák fel, érthető nyelvezettel és érdekes, játékos gyakorló-feladatokkal megfűszerezve! A CD-ken egy-egy témakört dolgoztunk fel, hogy még alaposabb tudása legyen gyermekednek. Sőt már minden tananyagunk letölthető formában is elérhető, így az sem gond, ha nem CD meghajtó a laptopotokon, vagy a számítógépeteken. A Tantani tananyagok használatával a tanulás könnyűvé és érdekessé válik. Ráadásul gyermeked teljesen önállóan tud tanulni anélkül, hogy magánórákhoz kellene igazítanod a napi teendőidet!

 
 
BÓNUSZ AJÁNDÉKOK
A KARÁCSONYI AKCIÓBAN!!!

 
Ha december 23. éjfélig leadod a rendelésed, az alábbi ajándékokkal lepünk meg:

  • Egy szabadon választott AJÁNDÉK DVD vagy CD (figyelj, mert a 3 oktatóprogram közül a legolcsóbbat adjuk ajándékba)
  • Minden csomagba egy -10%-os kupont rejtünk, amely fél évig érvényes, így akár nyáron is beválthatod.
  • Extra meglepetés ajándékokkal is kedveskedünk, hogy még boldogabban teljen a karácsonyod!


Kattints ide és add le a rendelésed most!>>

Figyelem! Csak a 2016.12.19. 14 óráig beérkezett rendeléseket tudjuk karácsonyig kiszállítani.
 
 
 
  
 
Nem tetszik a gyereknek? Nem gond!
Nézd, nem mondom azt, hogy minden gyereknek jó a Tantaki. 1000-ből egy gyerek nem élvezi a Tantakival történő tanulást. Ha a Te gyermeked nem a többi 999-hez tartozik, vagy Te nem találod megfelelőnek az oktatóanyagot, ne aggódj! Termékünkre 30 napos teljes körű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Ez azt jelenti, hogy ha vásárlást követően 30 napon belül e-mailben jelzed felénk, hogy valamilyen oknál fogva a termék nem volt számodra megfelelő, és visszaküldöd címünkre a sérülésmentes oktatóanyagot, akkor visszautaljuk a termék vételárát.


 

 

Mikor és hogyan kapod meg a csomagot?

A csomagod 2-4 munkanapon belül fog megérkezni, melyet a GLS futára kézbesít. A kiszállítás előtti napon kapsz egy e-mailt, a kiszállítás napján pedig SMS-ben értesítenek, amiben egy 3 órás intervallumot adnak meg a kiszállítás várható idejéről.

Amennyiben a kérdéses időpontban nem tudod átvenni a csomagot, kérlek vedd fel a kapcsolatot a futárszolgálattal. A személyes futárod számát a kapott SMS-ben látod.

Amennyiben letölthető tartalmat vásárolsz, úgy fizetést követően (ha bankkártyával fizetsz a profilodból tudod letölteni a csomagot, ha átutalással pedig e-mailben) kapod meg a terméket. Ebben az esetben szállítási költséget sem kell fizetned, és a futárt sem kell várnod.


Szerezd meg a Tantaki oktatóanyagait most, hatalmas kedvezménnyel a karácsonyi akció keretein belül.

 

 

FONTOS!

2017. januárjában átalakul a jelenlegi törzsvásárlói rendszerünk, minden vásárlást jutalmazó pontrendszere váltunk. Ez számodra azt jelenti, hogy most tudsz utoljára dupla akciósan vásárolni. Hiszen most a tananyagokat 5, 10 vagy 15% kedvezménnyel tudod megvenni még a 2 + 1 karácsonyi akció keretein belül. Ne habozz! Utoljára élhetsz ilyen formában a karácsonyi akcióval. Ha most nem rendelsz, később már csak drágábban tudsz vásárolni webáruházunkban!

 
Mire vársz még?

Ragadd meg ezt a vissza nem térő alkalmat, spórolj most tízezreket a korrepetálásokon, biztosítsd gyermeked iskolai sikereit, magadnak pedig a nyugalmat. Csak egy kattintás választ el attól, hogy gyeremekednek végre legyen önbizalma a suliban, és ne azon izguljon, hogy felszólítja a tanítónéni. Gyermeked magabiztossága, kiegyensúlyozottsága az iskolai sikereken alapszik.

 

 

 
Kérdésed van? Elakadtál?

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8-16-ig készséggel áll a rendelkezésede a 06 70 940 6326-os telefonszámon. De írhatsz e-mailt is az info@tantaki.hu e-mail címre. Biztosan megtaláljuk a megoldást a kérdésedre.


 

 
 
 
Kapcsolat        Felhasználási feltételek     ÁSZF