Szerezd meg az ajándék DVD-t itt!>>


SEGÍTS GYERMEKEDNEK A TANULÁSBAN!

Ha szeretnél idén valami hasznosat adni gyermekednek, ami megoldja tanulási nehézségeit, akkor ne keresgélj tovább, mi segítünk!
Az iskolában nincs idő arra, hogy egyesével foglalkozzanak a gyerekekkel, így aki lemarad, annak otthon kell bepótolnia a tananyagot.

Ebben segít a Tantaki oktatóprogram, hiszen velünk gyermeked a saját tempójában haladhat, annyiszor hallgathatja meg a tananyagot, ahányszor csak szükséges ahhoz, hogy megértse. Nem kell a száraz tankönyveket bújnia, hanem játékosan tanulhat! Játszva könnyebb a megértés!
Szerezd be gyermeked számára a neki megfelelő tananyagokat, hogy öröm legyen a tanulás!

Ha most rendelsz, ajándék DVD-t is kapsz! :-)

 
 
Összesen 214 termék vesz részt az akcióban:

  • CD-k
  • DVD-k
  • letölthető tananyagok
  • online tanfolyamok
  • könyvek
 

Számodra ez azt jelenti, hogy 12 évfolyam 10 tantárgyából tudsz válogatni, segítve ezzel gyermeked tanulmányi előmentelét, gondtalan iskolás éveit.

Most tehetsz azért, hogy ez a tanév más legyen, mint a többi, hiszen hamarosan itt a félévzárás, de még egy jegyet bármelyik  tantárgyból tud javítani gyermeked. Sokan csak akkor kezdenek Tantakit használni, ha már nagy a baj, vagy csak azokból a tantárgyakból használják, amelyek problémásak. De kérdem én, miért kellene megvárni a bajt, megvárni azt, hogy a gyermeked gyormorgörccsel üljön be a matek órára, vagy azt, hogy az egész tanulást utálja?

A Tantaki oktatóprogramok előnye, hogy játékosan tanít, hogy érthetően magyaráz, ezáltal gyereked nagyobb kedvvel ül le megtanulni a „nemszeretem” tantárgyakat is. Tananyagaink megfogalmazása könnyen érthető, egyszerre hatnak a verbális és a vizuális ingerekre. Ezáltal hatékonyan és gyorsan segítenek az összefüggések átlátásában. Az oktatóanyagokon rengeteg változatos feladat található, amiket a tanuló többször megoldhat, az ismétlés pedig biztos és hosszú távú tudást eredményez.
 


Mit jelent pontosan a karácsonyi akció?

A 2 + 1 akcióban, ha  2 db Tantaki terméket vásárolsz, akkor egy harmadik oktatóanyagot kapsz ajándékba (a 3 termék közül a legolcsóbbat kapod ajándékba). Így felkészülten kezdheti gyermeked a jövő évet, hiszen most egyszerre 3 különböző tananyag is a segítségére lehet. Ez bizony hatalmas akció – nem 10-20% kedvezményt kapsz, hanem egy teljes oktatóanyagnyi kedvezményt! Megrendelésnél használd a KARACSONY kuponkódot, és a webshop automatikusan levonja az olcsóbb termék árát!

Fontos! Az ajándék termékhez könyv nem jár. A kedvezmény csak a megjelölt termékekre vonatkozik, más akciókkal, kuponokkal nem vonhatók össze. 
Amennyiben 2 vagy 3 terméket szeretnél ingyen megszerezni és szeretnél betárazni a DVD-kből, arra is van lehetőséged, viszont kettő vagy három külön rendelésben kell érvésnyesítened a kuponkódod. Egy vásárló összesen 3 vásárlás során használhatja ki az egyedülálló kedvezményt!

Tehát, ha te 6 DVD-t szeretnél vásárolni, akkor két külön rendelést kell leadnod, hogy maximálisan kihasználd a kedvezményt. A vásárlásaidat a rendszer összevonja. Több rendelés leadása esetén (2 vagy 3), amennyiben átutalással, bankkártyával vagy PayPallal szeretnél fizetni várd meg, amíg a kollégánk telefonon felkeres a teljes fizetendő összeggel kapcsolatban, hogy ne fizess többszörös szállítási költséget.


 

Hogyan érvényesítsd a kedvezményt?
  • Válassz ki 3 tetszőleges terméket és tedd a kosárba (a Karácsony 2017 kategóriában lévő bármelyik terméket)!
  • Megrendelésnél írd be a következő kuponkódot: karacsony (A rendszer automatikusan levonja a legolcsóbb termék árát!)
  • Nyomd meg a megrendelem gombot! Ennyire egyszerű.
 

 
 
Mit mondanak azok a szülők, akik már kipróbálták anyagainkat?

 
 

„Ha tehetném, csak ilyen programokat adnék ki a gyerekeknek, mert tökéletesen tudnak belőle tanulni. Egy csettintés alatt változik meg a gyereknek a képessége. A gyerek magától megtanulja a dolgokat. Amikor megkértem a gyerekemet, hogy vegye át a könyvből az alapokat, azt mondta, hogy „Inkább nem kezdhetném a DVD-vel?” Borzasztóan örültem neki, már megérte kiadni érte a pénzt.”
Illyés Szilvia


"Kisfiam 5. osztályos tanuló, hiperaktív, figyelem hiányos és rövid távú memória zavaros. Sajnos ezek alapján nagyon nehéz számára tanulni, illetve a tanultakat előhozni, alkalmazni. Matematikából és angolból boldogulunk a legnehezebben. Az órákon való extra tempót nehezen tudjuk itthon tartani, mert nem érti, hogy mi-miért van.
Egy hasonló problémával, de már 8. osztályos anyukával hasonló helyzet volt, amíg rá nem talált az Önök DVD-ire. Azt mondta, hogy csoda történt, akkor ott 5. osztályban amikor megvette a matekból 5-ös DVD-t. Azóta minden évben meg is vásárolta az aktuális éveket - tőle kaptam kölcsön, hogy próbáljuk meg. Ennek kb. 5 napja, félve, de nem erőltetve betettem neki- este 9 -ig ott ült előtte :), sőt, kizavart, hogy ne zavarjam :) . Az 5 napból 3 este nézegette és csinálta, hol morgott, hol bedühödött, de érdekelte. A héten a negyedik 1 -ese után meghozta az első 2-ét!!!! Hozzáteszem minden más tantárgyból 3-4 -re áll, csak ez a kettő nem megy. Határtalanul boldog volt, és este segítség nélkül, hibátlanul oldotta meg a törtek házi feladatát! Ami nekem nem megy 3 hónapja - és az idegrendszerem is kezdte feladni :) - az az Önök DVD-jének egy hét alatt sikerült. Fantasztikusan jól állították össze, pontosan tudva, hogy hogyan kell velük megértetni, hogy lehet jól és érthetően elmagyarázni és újra és újra meghalgathatva megérteni!"

Üdvözlettel, Kuti Mónika
 
 
Mi garantálja, hogy a Te Gyermekednek is tudunk segíteni?


Nagy Erika vagyok, oktatási szakértőként már több mint 8000 gyermek tanulási gondjait oldottam meg, ezzel megkönnyítve a szülők dolgát is. A Te gyermekednek is szeretnék segíteni oktatási anyagaim által. A Tantaki oktató DVD-k egy adott tantárgy egész éves tananyagát dolgozzák fel, érthető nyelvezettel és érdekes, játékos gyakorló-feladatokkal megfűszerezve! A CD-ken egy-egy témakört dolgoztunk fel, hogy még alaposabb tudása legyen gyermekednek. Sőt már minden tananyagunk letölthető formában is elérhető, így az sem gond, ha nem CD meghajtó a laptopotokon, vagy a számítógépeteken. A Tantani tananyagok használatával a tanulás könnyűvé és érdekessé válik. Ráadásul gyermeked teljesen önállóan tud tanulni anélkül, hogy magánórákhoz kellene igazítanod a napi teendőidet!

 
 
BÓNUSZ AJÁNDÉKOK
A KARÁCSONYI AKCIÓBAN!!!

 
Ha december 20. éjfélig leadod a rendelésed, az alábbi ajándékokkal lepünk meg:

  • Egy szabadon választott AJÁNDÉK DVD vagy CD (figyelj, mert a 3 oktatóprogram közül a legolcsóbbat adjuk ajándékba)
  • Extra meglepetés ajándékokkal is kedveskedünk, hogy még boldogabban teljen a karácsonyod!


Kattints ide és add le a rendelésed most!>>

Figyelem!
Csak a 2017.12.20. 14 óráig beérkezett rendeléseket tudjuk karácsonyig kiszállítani.
 
 
 
  
 
Nem tetszik a gyereknek? Nem gond!
Nézd, nem mondom azt, hogy minden gyereknek jó a Tantaki. 1000-ből egy gyerek nem élvezi a Tantakival történő tanulást. Ha a Te gyermeked nem a többi 999-hez tartozik, vagy Te nem találod megfelelőnek az oktatóanyagot, ne aggódj! Termékünkre 30 napos teljes körű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Ez azt jelenti, hogy ha vásárlást követően 30 napon belül e-mailben jelzed felénk, hogy valamilyen oknál fogva a termék nem volt számodra megfelelő, és visszaküldöd címünkre a sérülésmentes oktatóanyagot, akkor visszautaljuk a termék vételárát.


 

 

Mikor és hogyan kapod meg a csomagot?

A csomagod 2-4 munkanapon belül fog megérkezni, melyet a GLS futára kézbesít. A kiszállítás előtti napon kapsz egy e-mailt, a kiszállítás napján pedig SMS-ben értesítenek, amiben egy 3 órás intervallumot adnak meg a kiszállítás várható idejéről.

Amennyiben a kérdéses időpontban nem tudod átvenni a csomagot, kérlek vedd fel a kapcsolatot a futárszolgálattal. A személyes futárod számát a kapott SMS-ben látod.

Amennyiben letölthető tartalmat vásárolsz, úgy fizetést követően (ha bankkártyával fizetsz a profilodból tudod letölteni a csomagot, ha átutalással pedig e-mailben) kapod meg a terméket. Ebben az esetben szállítási költséget sem kell fizetned, és a futárt sem kell várnod.


Szerezd meg a Tantaki oktatóanyagait most, hatalmas kedvezménnyel a karácsonyi akció keretein belül.

 

  
Mire vársz még?

Ragadd meg ezt a vissza nem térő alkalmat, spórolj most tízezreket a korrepetálásokon, biztosítsd gyermeked iskolai sikereit, magadnak pedig a nyugalmat. Csak egy kattintás választ el attól, hogy gyeremekednek végre legyen önbizalma a suliban, és ne azon izguljon, hogy felszólítja a tanítónéni. Gyermeked magabiztossága, kiegyensúlyozottsága az iskolai sikereken alapszik.
 

 
Kérdésed van? Elakadtál?

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8-16-ig készséggel áll a rendelkezésede a 06 70 940 6326-os telefonszámon. De írhatsz e-mailt is az info@tantaki.hu e-mail címre. Biztosan megtaláljuk a megoldást a kérdésedre.


 

 
 
 
Kapcsolat        Felhasználási feltételek     ÁSZF