Ha Ti is szenvedtek a kémiával, akkor itt a megoldás!


Ingyenes KÉMIA feladatok 7-8. osztályosoknak, mellyel garantáltan élvezni fogja gyermeked a tanulást!A száraz és unalmas tankönyvek helyett próbáljátok ki az izgalmas 7-8.-os kémia feladatokat!
Meglátod, megdöbbentő eredménye lesz, amikor gyermeked elkezdi használni. Rá sem fogsz ismerni, olyan változáson fog keresztülmenni! Na, mit szólsz? Kipróbálod?

 


Kedves Tantaki!

"A gyermekemnek csak ötösei vannak kémiából. Nagyon tetszik az anyag. Jól összeszedett. Logikus. Lényeget kiemelő. Másnak is javasoltam már, hogy nézze meg az Önök honlapját. Több kazettát is rendeltem, és mindegyik kielégítette a hozzáfűzött reményeimet. Gyorsabban megtanulja az anyagot, mint a könyvből. Kedvvel is tanul. Sajnos, vagy nem, a számítógép annyira az életünk része lett. Nálunk az is az Önök DVD-jével kezdődik, hogy hozzászokik, hogy a számítógéppel nem csak játszani és kapcsolatot tartani, hanem tanulni és később majd dolgozni is lehet. Nagyon köszönöm a DVD-t."

Váczyné dr. Földi Ágnes
"Azt vettem észre, hogy az oktatóprogram nagyon lekötötte a gyermekem figyelmét. Minden alkalommal használta a felkészülés során. Ha valamit elsőre nem értett meg, újrakezdte, amíg meg nem értette. A feladatokat is többször végigcsinálta, amíg hibátlan nem lett. Az eredmény fantasztikus volt. Az első felismerések ('Ja, most már értem!') után jöttek az ötösök. A második félévben 6 vagy 7 ötöst produkált, majd a Hevesy György kémia versenyen bejutott a megyei döntőbe, ahol a középmezőnyben végzett. Óriási sikerélménye lett és visszatért az önbizalma is. Köszönjük szépen. Szeretnénk majd megrendelni a nyolcadikos programot is. "

Üdvözlettel: Daróczi Erzsébet


Utóirat:

Ezzel a varázslatos módszerrel azonnali eredményeket fogtok elérni a tanulás terén! Gyermeked csillogó szemekkel fogja kérni, hogy hadd gyakorolhasson még! Hihetetlen, de igaz! Ma még ingyenesen tudsz hozzájutni ehhez a módszerhez!
 


Ahol találkozhattál velünk: