Hogyan vedd rá gyermekedet a matek gyakorlására
egyetlen lépéssel?

gg

Te is tapasztaltad már, hogy gyermeked görnyedve ült a munkafüzet fölött, amit legszívesebben a sarokba dobott volna, ráadásul semmi kedve nem volt az unalmas feladatokhoz?

Szeretnél véget vetni annak, hogy gyermeked csak úgy legyen hajlandó gyakorolni, hogy a fülét húzzák, és még Neked is ott kell mellette ülnöd?

Mit szólnál hozzá, ha most egyetlen jó döntéssel megoldódna ez a problémád?


  
Mókás Matek DVD Megrendelő
Ajándék Szorzótábla gyakorlóval
  Név:*
  E-mail:*
  Telefonszám:*
  Postázási cím:*
  Számlázási név:
  Számlázási cím:
  Fizetés módja:
  Fizetendő: Utánvéttel: 10 240 Ft

Átutalással: 9980 Ft
  Megjegyzés:

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

 

Vásárold meg a Mókás Matek 3. osztályosoknak című gyakorlóprogramot, amellyel gyermeked 1000 játékos és változatos gyakorlófeladattal készülhet fel az év vége előtti dolgozatokra! Vigyázat! Súlyos unaloműző és jegyturbózó mellékhatása van! :-)
Ezzel a gyakorlóprogrammal nemcsak gyermeked problémáját oldhatod meg, hanem saját magadat is megszabadíthatod a folyamatos feladatírástól és a megoldások végeláthatatlan ellenőrizgetésétől!

Próbáld ki a gyakorlóprogramot ingyen!

 

"A matek sokaknak mumus, de én imádom, mert értem. Azt szeretném, ha a fiam is "csemegeként", könnyedén csinálná meg a matek feladatokat.
Tantaki matek nagyon jól követi a tantervet, és biztos alapot ad a nehezebb feladatok megoldásához is. Ha valamire kevés idő volt órán, és bizonytalan valamiben, ez az anyag lehetőséget ad az óra "visszajátszására", akár többször is, amíg meg nem érti.
Dolgozat előtt is mindig játszunk vele, és így én már biztos vagyok benne, hogy nem lesz gond :)"

Dr. Tóth-Berényi Rita

Ez a gyakorlóprogram teljesen egészében tartalmazza a 3. osztályos matek témakörökhöz kapcsolódó feladatokat, így biztos lehetsz benne, hogy gyermeked az összes témakört begyakorolhatja! És hogy ne legyen unalmas a gyakorlás, minden feladatot színes képekkel, ábrákkal fűszereztünk!
(A nagyításhoz kattintson a képre!)

 
 
Rendeld meg a Mókás Matek 3. osztályosoknak című gyakorlóprogramot,
mindösze 13 990 Ft-ért!