A Te gyermeked valóban érti, amit olvas?

 

A statisztikák alapján a magyar gyerekek nagy részének szövegértési problémái vannak! Ha Te is tapasztaltad már gyermekednél, hogy nem érti a szöveget, hogy nehezebben tanulja meg a leckét, akkor most itt az alkalom, hogy véget vess minden kínszenvedésnek! Mi megtanítjuk gyermekednek valóban megérteni azt, amit olvas, egy egyedülálló, 10 részes online szövegértés fejlesztése tanfolyam keretein belül. Ha gyermeked elvégzi ezt a tanfolyamot, akkor csökkennek tanulási nehézségei, örömmel fog tanulni, és a suliban sikerélményei lesznek!

 

 
10 részes online tanfolyam kisiskolásoknak, hogy otthonod kényelméből fejleszd gyermeked szövegértését.

Segíts most alsós gyermekednek, hogy javuljon a
SZÖVEGÉRTÉSI KÉPESSÉGE!

 • 10 héten át segítünk gyermekednek
 • változatos, színes feladatok és videók segítenek a fejlődésben
 • hetente újabb és újabb leckéket kaptok
 • gyermeked végre megtanulja a szöveg értelmezésének menetét

Vajon mi az oka annak, hogy a gyerekek többségének nehezen megy az írott szöveg megértése?

 Sokan azt gondolják, hogy az ok a tanulók képességében rejlik... Ez azonban nem teljesen igaz, hiszen a legtöbben képesek lennének megérteni azt, amit olvasnak, sokszor csak az a probléma, hogy a gyerekek nem megfelelő módon kezdenek neki a szöveg értelmezésének. Csak olvasgatják a szöveget, és sokszor az összefüggéseket sem látják át.A szövegértést vizsgáló nemzetközi felmérések (Pl.: PISA, PIRLS) minden egyes vizsgálata egyre borúsabb képet fest a magyar diákok helyzetéről. A helyzet nemhogy javulna, hanem egyre több gyereknek fogalma sincs arról, hogy mit olvas. Ez a helyzet tarthatatlan. Úgy vélem, hogy a szövegértési készségek talán a legfontosabbak, amelyeket egy diáknak tudnia kell. Az értő olvasás minden gyermek fejlődésének elengedhetetlen feltétele. Hiszen ha nem érti, hogy mit olvas, akkor hogyan érthetné meg, hogy mi a tanulnivaló? Hogyan lehetne élmény a tanulás, amikor zűrzavaros számára a szöveg?

A munkaerőpiaci boldogulás szempontjából az egyik leglényegesebb, és úgy alapból az élethez is nagyon fontos, hogy valóban megértsük, amit olvasunk. Hiszen néha szerződéseket kell aláírnunk, hivatalos ügyeket kell intéznünk, vagy a bankban kell pénzügyeinket intézni. Bármilyen munkája is lesz gyermekednek, tudnia kell értelmeznie az írott és hallott szöveget.


Ne aggódj, ezeket a problémákat megoldottuk egy egyedülálló online tanfolyammal. A tanfolyam keretein belül otthonod kényelméből, szakértő segítséggel tudod Te magad megtanítani, hogy hogyan is kell(ene) értelmezni az írott szöveget. Ehhez minden segítséget megadok. A tanfolyamot lépésről lépésre építettük fel, teljesen a mélyére ástunk, és az alapokkal kezdjük.
 
A Tantakitól megszokott interaktív és vidám formában sajátíthatja el kisiskolás gyermeked a szövegértés minden csínját-bínját. Mindezt saját tempójában haladva, segítő és támogató formában. 


Ha alsó tagozatos gyermeked végigcsinálja a szövegértés fejlesztése tanfolyamot, akkor végre megérti, hogy miről olvas: nő az önbizalma, és sikerélménye lesz a tanulásban.

 
 
 
Milyen is pontosan a tanfolyam? 
Itt a tanfolyam anyagából készített képernyőfelvételeket látod. Nálunk ilyen az érthető elmélet és ilyen változatos feladatokkal tanulhat gyermeked:


Hogyan zajlik a tanfolyam?


A tanfolyam 10 részes, és a megrendelésedet követően kezdődik, ekkor kapod meg a legelső leckét. Az egyes részeken a saját tempójában haladhat gyermeked hiszen ha mecsinált egy leckét akkor mehet is a következőre. Mivel egy lecke több részből áll, ezért fontos, hogy időben kezdjétek el a gyakorlást. Mivel a feladatok egy-egy mesét dolgoznak fel, így gyermeked biztosan nem tanulásnak fogja érezni a tanfolyamot. Ezért is fontos, hogy a tanfolyamot ne úgy mutasd be, mint egy szövegértés fejlesztő tanfolyamot, sokkal inkább érdemesebb úgy bevezetni, mint egy játékot, aminek a keretein belül 10 héten át egy-egy érdekes mesét fogtok elolvasni, és azzal kapcsolatosan feladványokat fogtok megoldani.

A tanfolyam anyagának egy része PDF formátumú, ezeket akár ki is tudod nyomtatani, vagy mobilon esetleg tableten is el tudjátok olvasni. Egy rövid részt pedig számítógépen tudtok használni, akárcsak más Tantaki oktatóanyagokat (windows alapú számítógépen vagy laptopon működik). A tanfolyam anyagában még videók is vannak, ezeket bármilyen készüléken meg tudjátok nézni.


 

Mikor csatlakozhatok a tanfolyamhoz?

            Bármikor tudtok csatlakozni, hiszen akkor indul a tanfolyam, miután leadod a megrendelésed, és kollégánk beállítja a kezdést. Érdemes minél hamarabb elkezdenetek, hogy a tanév legnagyobb részében tudja használni gyermeked a megszerzett tudását.

Kattints ide, és rendeld meg most!

 

Kinek való a Szövegértés fejlesztése tanfolyam?

 • azoknak a diákoknak, akik nem értik meg, amit olvasnak
 • akik sok időt töltenek a tanulással
 • akik utálnak olvasni
 • akik nehéznek és fárasztónak érzik a tanulást
 • alsó tagozatos diákoknak


 

Mit mondanak mások a Tantaki módszeréről?

 

 

Egy anyuka véleménye, akinek a gyermeke a Tantakival szerette meg a tanulást:

"Több oktatóanyagot is vásároltam már, hiszen gyermekemnek nagyon tetszettek a feladatok. Főként az olvasással van probléma, így azzal foglalkozunk nagyon sokat. Együtt és külön is szoktuk a feladatokat megoldani – azért ott ülök mellette és ha látom, hogy valamivel probléma adódik, akkor segítek neki. Még küzdünk a j-s és ly-os szavakkal, így a gyakorló kifejezetten jól jön. Ami a legjobb, hogy bár eddig utált olvasni, most már akar! Még mindig küzdünk vele, de leül és akarja!"

Kotsis Krisztina Dóra

 

 
Egy olyan szülő véleménye, aki már több Tantaki tananyagot is kipróbált:

"A kisfiam aktívan használja a megvásárolt anyagokat, nagyon szereti őket, sokat segítenek neki. Sőt! Még a felsős tesó is örömmel ül le ismételni!
Az a jó az Önök anyagaiban, hogy öröm őket használni. Nagyon képesek, nagyon logikusak, nagyon lényegre törőek, sok sikerélményt biztosítanak,  vagyis  "egyszerűen nagyszerűek"! :-)

Ezen kívül nincsen " időkényszer". Akármikor megszakítható a gyakorlás, ha éppen csak kis idő van rá, és kicsit később ugyanonnan továbbfolytatható minden.

Köszönünk még egyszer minden segítséget!"

Üdvözlettel:

Baukó Krisztina
 
 
 

Mit tud a Szövegértés fejlesztése tanfolyam?


 
 
 • 10 mese egyedi grafikával, videóval - hogy még jobban segítsük a megértést, ezen felül plusz 10 mese kérdésekkel és válaszokkal
 • 2-5. osztályos gyermekeknek való a tanfolyam
 • egyszerűen fogalmaztunk meg minden fontos fogalmat, hogy az előforduló idegen szavak se tegyék nehézkessé a megértést.
 • Minden kérdés megoldása is benne van a tanfolyam anyagában.
 • Képekkel, játékos gyakorlatokkal segítjük  a megértést, és ez valódi tudást eredményez.
 • A tananyag és a feladatok is többször átnézhetőek, újra és újra megoldhattok egy-egy meséhez kapcsolódó feladatsort.
 • A tanfolyam által sikerélményeket ér el gyermeked a tanulásban, tanulási nehézségei csökkennek.
 

 

 
 
 
 
 
 

 

 
Mire vársz még? 

Ragadd meg ezt a vissza nem térő alkalmat, spórolj most rengeteg pénzt a korrepetálásokon, és biztosítsd gyermeked iskolai sikereit, tanulmányi előmenetelét. 
Ha gyermekednek megszűnnek a szövegértéssel kapcsolatos nehézségei, igencsak megkönnyíted számára a tanulást, és azzal foglalkozhat felnőtt korában, amivel csak akar.


Rendeld meg most!
 


 
 

Ára: 33.750 Ft helyett
17.990 Ft

Tartalma:
 • 10 részes online szövegértés tanfolyam
 • 10 mese egyedi grafikával, videóval - hogy még jobban segítsük a megértést,
 • ezen felül plusz 10 mese kérdésekkel és válaszokkal 

 
 
Mi lesz, ha mégsem válna be?
 
100 %-os MEGÉRTÉS garanciát adunk!
Ha megveszed valamelyik csomagunkat, majd gyermeked szövegértésében mégsem éreznél javulást, akkor mi visszafizetjük a tanfolyam árát. 
30 napos teljes körű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.


Ez azt jelenti, hogy ha vásárlást követően 30 napon belül e-mailben jelzed felénk, hogy valamilyen oknál fogva a tanfolyam nem volt számodra megfelelő, vagy gyermeked nem fejlődött, akkor vendégünk voltált, és visszautaljuk a tanfolyam árát.
 

Kérdésed van? Elakadtál? Segítsünk?


Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8-16-ig készséggel áll a rendelkezésedre a 06 70 940 6326-os telefonszámon. 
Vagy írhatsz e-mailt is az info@tantaki.hu e-mail címre. Ügyfélszolgálatunk rendkívül segítőkész, biztosan megtaláljuk a megoldást kérdésedre.
   
Kapcsolat        Felhasználási feltételek     ÁSZF