16 évesek lettünk, ajándékokkal készültünk!

 


Most véget vethetsz a MATEK miatti kínszenvedésnek! :-)


 

  • Minden matek oktatócsomag 16.000 Ft kedvezménnyel! (34.990 Ft helyett 18.990 Ft)
  • 3 BÓNUSZ AJÁNDÉK 12.250 Ft értékben MINDEN vásárlónak!
  • Minden történelem tananyag 16.000 Ft kedvezménnyel! (24.990 Ft helyett 8.990 Ft)
 

 
De kezdjük az elején!

Még 2006-ban kezdtem el gyermekeket korrepetálni, és azonnal szembesültem azokkal a problémákkal, amiket szülőként valószínűleg te is látsz: a tankönyvek megfogalmazása nehézkes, a tantervek évtizedek óta elavultak, és sok-sok gyerek (főleg azok, akik tanulási nehézségekkel küzdenek) kudarcként éli meg az iskolát.

A probléma súlyosabb volt, mint hittem

Ahogy elkezdtem a dolgok mélyére ásni, rájöttem, hogy nemcsak a tanulási nehézségekkel küzdő gyermekeknek probléma a tankönyvek szövegezése – hanem gyakorlatilag mindenkinek. Döbbenetes volt, hogy csillogó szemű és szuperintelligens gyermekek sora megutálja a matematikát vagy a nyelvtant csak azért, mert olyan nehezen érthető formában tanítják azt. Hihetetlen, hogy a 21. században olyan mennyiségű lexikális tudást kényszerítünk rá gyermekeinkre, hogy szegények sokszor még este 9-kor is a leckéjüket körmölik. Őrületesnek tartom, hogy az iskola olyan sok gyermeknek az állandó stresszről szól (dolgozat dolgozat hátán, folyamatos hajtás stb.).


Ide kell a segítség!

Ezért nekiláttam (akkor még egyedül) és rövid időn belül elkészült az első Tantakis oktatóprogram, akkor még DVD formátumban, amely A magyar nyelvtan alapjai címet kapta.  Ez akkor még elég kezdetleges volt, de legalább volt! A szülők imádták!

 
Majd jöttek a kérdések:

•    matek nincs?
•    fizika nincs?
•    töri nincs?
•    na és kémia mikor lesz?
 
 
Ezekkel a kérdésekkel a fejemben és a szülők bíztatására komolyabban nekiláttam a munkának!
Sorra készültek el az oktatóanyagok, amelyekkel gyerekek százainak, majd ezreinek segítettünk a tanulásban.
 


És hol tartunk ma?


  A webáruázunkban több, mint 100 termék közül válogathatsz. Az általános iskola szinte minden tantárgyában és minden témakörében tudunk segítséget nyújtani azoknak a szülőknek, akik jobbá és könnyebbé szeretnék varázsolni gyermekük otthoni tanulását. Sőt, már középiskolásoknak és érettségire készülőknek is egyszerűbbé tudjuk tenni a tanulást!Az én feladatom az, hogy olyan oktatóanyagokat készítsek Neked, amelyekkel gyermeked könnyebben tanulhat, jobb jegyeket szerezhet és megszeretheti a tanulást.

 

 
Ezért is döntöttem úgy, hogy megajándékozom azokat a szülőket, Téged, akik igazán törődnek gyermekük jövőjével!
Te egy csodálatos szülő vagy és hidd el, a felső tízezerbe tartozol ezen a területen.

 

 

 


Így most a Tantaki 16. szülinapja alkalmából 3 hatalmas meglepetéssel készültem Neked!

 

 
 

 
 
1. Most minden matek oktatócsomagunkat fantasztikus áron, 34.990 Ft helyett 18.990 Ft-ért szerezheted meg, hogy játék legyen a gyakorlás!

Mik tartoznak a matek oktatócsomagok közé?
A Matek oktatócsomag 1-8. osztályosok számára készült tananyagok, melyek tartalmazzák a Matekól Ötös oktatóprogramot, amely érthetően és egyszerűen magyarázza el az elméleti tananyagot. Minden rész után gyakorlófeladatok segítik a megértést.
A csomag tartalmazza továbbá az 1000 feladatos Matekozz Ezerrel gyakorlóprogramot is.
 2. Minden Történelem tananyag 24.990 Ft helyett csupán 8.990 Ft!

Nem csak a matekhoz, de a történelem tanulásához is segítséget kaptok, mégpedig sosem látott árakon!

Április 10-től pontosan 10 napig tudjátok megrendelni a történelem oktatóprogramjainkat ezen a hihetetlenül kedvező áron!
 

 

 
 
   3. Angol és német tananyagok most 29.750 Ft helyett csupán 24.750 Ft!
Nem csak a matekhoz, de az idegen nyelv tanulásához is segítséget kaptok.

Április 10-től pontosan 10 napig tudjátok megrendelni az angol és német oktatóprogramjainkat szülinapi kedvezménnyel!


 


 
BÓNUSZOK 12.250 Ft értékben: 
 
 
BÓNUSZ #1 
Ajándék Hogyan segíts gyermekednek otthon tanulni? e-book


16. szülinapunk alkalmából megkapod ajándékba a Hogyan segíts gyermekednek otthon tanulni elektronikus könyvet,
(3.750 Ft értékben) melyet pdf formátumban tudsz letölteni a vásárlásod után. 
 
  


 
 
BÓNUSZ # 2
Ajándék Nyelvtanból Ötös e-book


16. szülinapunk alkalmából megkapod ajándékba a Nyelvtanból Ötös könyv letölthető változatát, 
(4.750 Ft értékben) melyet pdf formátumban tudsz letölteni a vásárlásod után. 
 


 

 
 
 
BÓNUSZ # 3
Ajándék helyesírás gyakorlóprogram!
KÜLÖNKIADÁS!

16. szülinapunk alkalmából készítettünk Neked és Gyermekednek egy különkiadású helyesírás gyakorlót (3.750 Ft értékben), melyet minden szülinapi vásárlás mellé AJÁNDÉKBA adunk!

Amennyiben a születésnapi akció keretén belül vásárolsz, most megajándékozunk egy kifejezetten erre az alkalomra készített helyesírás gyakorlóprogrammal, mely 100 gyakorlófeladatot tartalmaz, és kizárólag most kapható!


                          

 
Minden oktatóanyagot kifejezetten a tanulók számára készítettünk, ami nálunk együtt jár az egyszerű és érthető megfogalmazással, így nem dobálózunk idegen szavakkal, csak a legszükségesebbeket használjuk, és azt is megmagyarázzuk. A Tantakinál minden tananyag hangalámondással készül, így gyermekedhez több csatornán érkezik egyszerre az információ, ami által gyorsabb és hatékonyabb lesz a tanulás. Ami pedig szerintem a legjobb a feladatoknál, hogy rossz válasz esetén azt látja gyermeked, hogy mi lett volna a helyes válasz. 
 

 

Mit mondanak mások a Tantaki módszeréről?

 

 
Egy hozzád hasonló
anyuka véleménye, akinek gyermeke megértette a matekot :

"A fiamnál ... az elmúlt hetekben vettem észre, hogy zűrzavaros a matek. Nem tiszták a definicíók és nem szereti a gyakorlást. Akkor találtam meg a TANTAKI matekot... Nagyon szereti, mert számítógépen könnyű a kitöltés, mert egyszerűen érthetőek a példák a magyarázatokon keresztül. Rögtön sikerélményt ad azzal, hogy látja, ha jól készítette el a feladatokat és ez inspirálja a következő feladatok megoldására. Ajánlom mindenkinek aki örömmel szeretne matekozni!"

 
Köszönettel, Juhos Tamásné Gabi

 

Nagy Erika a Tantaki oktatóprogramok megalkotója
Egy olyan szülő véleménye, akinek gyermeke megértette a matek alapokat a Tantakival: 

"Én bevásároltam elég sok terméketeket, megnézve alaposan, demot lejátszva. Gyermekem ... tavaly sajnos matematikából korrepetálás mellett 2-es lett év végén, most augusztus végén gyakorolva a Tőletek vásárolt oktatóprogramból az órán brillírozik. Jó kedvvel jön haza, hogy ő volt a legjobb ma is matematika órán. Mire hazaértem a házi feladatát megcsinálta hibátlanul. Igaz nemrég kezdődött az iskola, de nagyon bízom töretlen kitartásában, és ezúton szeretném megköszönni, hogy elkészítettétek ezeket a szuper tananyagokat!"
 
Üdvözlettel,
 Ágnes
 
 
 
 
 

 
10 napig óriási kedvezmények várnak,
és még AJÁNDÉKOT is kapsz a vásárlásod mellé!
Nézzünk meg egy példa vásárlást!Ha most Történelemből Ötös oktatóprogramot vásárolsz, 24.990 Ft helyett csak 8.990 Ft-ot kell fizetned,
ráadásul AJÁNDÉKBA adunk 3 extra ajándékot 12.250 Ft értékben!
 
 
 


 
Mi lesz, ha mégsem válna be?

Nézd, nem mondom azt, hogy minden gyereknek jó a Tantaki. 1000-ből egy gyerek nem élvezi a Tantakival történő tanulást. Ha a Te gyermeked nem a többi 999-hez tartozik, vagy Te nem találod megfelelőnek az oktatóanyagot, ne aggódj! Termékeinkre 30 napos teljes körű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Ez azt jelenti, hogy ha vásárlást követően 30 napon belül e-mailben jelzed felénk, hogy valamilyen oknál fogva a termék nem volt számodra megfelelő, akkor vendégünk voltált, és visszautaljuk a termék vételárát. 
Mire vársz még? 

Ragadd meg ezt a vissza nem térő alkalmat, spórolj most rengeteg pénzt a korrepetálásokon, és biztosítsd gyermeked iskolai sikereit, tanulmányi előmenetelét. Ez az összeg pont egy kisebb bevásárlás ára. Pont ezen spórolnál most? Ha még nem használtátok a Tantakit, akkor adj egy esélyt neki, és figyeld meg, milyen gyorsan átalakítja gyermeked tanulásról alkotott elképzeléseit. A tanulás egy játékos élménnyé változik, gyermeked sikereket ér el a matek órákon, jobb lesz a helyesírása megnő az önbizalma, és kiegyensúlyozottabb, boldogabb lesz.
 


 

Kérdésed van? Elakadtál? Segítsünk?


Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8-16-ig készséggel áll a rendelkezésedre a 06 70 940 6326-os telefonszámon.
De írhatsz e-mailt is az info@tantaki.hu e-mail címre. Ügyfélszolgálatunk rendkívül segítőkész, biztosan megtaláljuk a megoldást kérdésedre.
   
Kapcsolat        Felhasználási feltételek     ÁSZF