[rovid_leiras]

Szerezd meg a kiszemelt DVD-det most 0 Ft-ért!

Avagy kettőt fizetsz, hármat vihetsz!


 Már csak ennyi idő maradt az akció végéig:


Válassz Te is a 121 AJÁNDÉK közül!

G

Mit jelent pontosan a Tanévkezdési akció?
A 2 + 1 akcióban, ha  2db Tantaki terméket vásárolsz, akkor egy teljes áru oktatóanyagot kapsz ajándékba (a legolcsóbb jár ajándékba). Így felkészülten kezdheti gyermeked az idei tanévet, hiszen most egyszerre 3 DVD is a segítségére lehet.


Ha gondoskodó szülő révén már a tavalyi tanévben is segítettél a gyermekednek a Tantaki oktatóprogramokkal, hogy  élmény legyen a tanulás, akkor már most van miből felkészülni az iskolakezdésre, és az első hetekben írandó témazárókra, de 2016/2017-es tanév nektek is sok változást fog hozni.

Az új ismeretek elsajátításában a leghatékonyabb módszer egy jól felépített tananyag.  Mivel minden oktatóanyagunkat a Nemzeti Alaptanterv alapján készítjük, így bármilyen tankönyvcsaládot is választ gyermeked iskolája, tutira hozzá tudjátok illeszteni az oktatóprogramokat!Tudjuk, hogy a sulikezdés a legtöbb családnak megterhelő, főleg, ha nem csak egy csemetéről kell gondoskodni! Spóroljunk a tanszereken, vagy ne vegyük meg gyerekünknek az új iskolatáskát? A tankönyvek is évről-évre drágábbak, éppen ezért szeretnénk Nektek segíteni, hogy idén a Tantaki oktatóanyagokat egy kihagyhatatlan kedvezménnyel tudjátok beszerezni! Ezért indítjuk útjára minden évben ezt a kedvezményt.

Most akár 11 990 Ft-ot spórolunk neked!

Az idei tanév tanévkezdési akciója két szempontból is kiemelkedő. Egyrészről a megszokottól eltérően már 2 héttel korábban startoltunk, hogy segítsük a gyermeked zökkenőmentes visszaállását a suliba, hiszen az első hetekben megannyi szintfelmérő témazáró dolgozat vár rá, amire most hatékonyan tud felkészülni. Másrészről pedig míg korábban csak Tantaki DVD-kre vonatkozott a tanévkezdési akció, most bővítettük a kört, és kiterjesztettük az akciót a CD-kre és a letölthető oktatóanyagokra is.

 

Mit jelent ez a gyakorlatban?

Összesen 121 termék vesz részt az akcióban: 

44 DVD
18 CD
59 letölthető tartalom


Számodra ez azt jelenti, hogy 12 évfolyam 10 tantárgyából tudsz válogatni, segítve ezzel gyermeked tanulmányi előmentelét.

Most tehetsz azért, hogy az idei tanév más legyen, mint a többi. Sokan csak akkor kezdenek Tantakit használni, ha már nagy a baj, vagy csak azokból a tantárgyakból használják, amelyek problémásak. De kérdem én, miért kellene megvárni a bajt, megvárni azt, hogy a gyermeked gyormorgörccsel üljön be a matek órára, vagy azt, hogy az egész tanulást utálja?

A Tantaki oktatóprogramok előnye, hogy jobban felkelti és hosszabb távon meg is tartja a tanulók figyelmét, ezáltal gyereked nagyobb kedvvel ül le megtanulni a „nemszeretem” tantárgyakat is. Tananyagaink megfogalmazása könnyen érthető, egyszerre hatnak a verbális és a vizuális ingerekre. Ezáltal hatékonyan és gyorsan segítenek az összefüggések átlátásában. Az oktatóanyagokon rengeteg változatos feladat található, amiket a tanuló többször megoldhat, az ismétlés pedig biztos és hosszú távú tudást eredményez.
 

2 DVD + 1 DVD ajándék

 (A kép csak illusztráció! Bármilyen más DVD rendelése esetén jár az ajándék!)

 

Hogyan működik az akció?

Válassz ki 3 saját gyártású tananyagot (lehet CD, DVD vagy letölthető is bármilyen variációban) és a legolcsóbbat mi álljuk neked (tehát csak kettőt kell kifizetned). Ez bizony hatalmas akció – nem 10-20% kedvezményt kapsz, hanem egy teljes oktatóanyagnyi kedvezményt! Megrendelésnél használd a tanevkezdes kuponkódot, és a webshop automatikusan levonja az olcsóbb termék árát!
Az ajándék termékhez könyv nem jár. A kedvezmény csak a megjelölt 121 termékre vonatkozik, könyvekre, csomagokra, tanfolyamokra és egyéb kedvezményes termékekre nem vehető igénybe a 2 + 1 akció. 

Amennyiben 2 vagy 3 terméket szeretnél ingyen megszerezni és szeretnél betárazni a DVD-kből, arra is van lehetőséged, viszont kettő vagy három külön rendelésben kell érvésnyesítened a kuponkódod. Egy vásárló összesen 3 vásárlás során használhatja ki az egyedülálló kedvezményt!
Tehát, ha te 6 DVD-t szeretnél vásárolni, akkor két külön rendelést kell leadnod, hogy maximálisan kihasználd a kedvezményt. A vásárlásaidat a rendszer összevonja. Több rendelés leadása esetén (2 vagy 3), amennyiben átutalással, bankkártyával vagy PayPallal szeretnél fizetni várd meg amíg a kollégánk telefonon felkeres a teljes fizetendő összeggel kapcsolatban, hogy ne fizess többszörös szállítási költséget.


Hogyan érvényesítsd a kedvezményt?

Válassz ki 3 tetszőleges terméket, majd rakd a kosárba (saját gyártású CD, DVD vagy letölthető oktatóanyag)!
Megrendelésnél írd be a tanevkezdes kuponkódot! A rendszer automatikusan levonja az legolcsóbb termék árát!
Nyomd meg a megrendelem gombot! Ilyen egyszerű.


Válassz itt az akciós oktatóanyagok közül!

 

Mit mondanak azok a szülők, akik már kipróbálták anyagainkat?

Ha tehetném, csak ilyen programokat adnék ki a gyerekeknek, mert tökéletesen tudnak belőle tanulni. Egy csettintés alatt változik meg a gyereknek a képessége. A gyerek magától megtanulja a dolgokat. Amikor megkértem a gyerekemet, hogy vegye át a könyvből az alapokat, azt mondta, hogy „Inkább nem kezdhetném a DVD-vel?” Borzasztóan örültem neki, már megérte kiadni érte a pénzt.”

Illyés Szilvia

 

Kedves Tantaki csapata!

"Eddigi tapasztalataim nagyon pozitívak a DVD- vel kapcsolatban. A tananyag színes és jól érthető módón tanít. Jó hasznát veszem a nyári szünetben a gyakorláshoz. (év közben is jó haszna volt)Nekem sajnos, mint dolgozó anyának nem marad elég időm, hogy leüljek a gyerekem mellé tanulni. Ez a DVD lehetőséget ad arra, hogy a gyermekem önállóan tanuljon úgy, hogy meg is értse az anyagot.Kimondottan tetszett, hogy a tanrenddel egyezett a DVD-n található tananyag. (még a sorrend is!)Tényleg hasznos ez a tanulási módszer.Szeretnék a továbbiakban is vásárolni Tantaki DVD- ket."

Hálás köszönettel:Fleischer Andrea

 

Mi garantálja, hogy a Te Gyermekednek is tudunk segíteni?


Nagy Erika vagyok, oktatási szakértőként már több mint 8000 gyermek tanulási gondjait oldottam meg, ezzel megkönnyítve a szülők dolgát is. A Te gyermekednek is szeretnék segíteni oktatási anyagaim által. A Tantaki oktató DVD-k egy adott tantárgy egész éves tananyagát dolgozzák fel, érthető nyelvezettel és érdekes, játékos gyakorló-feladatokkal megfűszerezve! Használatukkal a tanulás könnyűvé és érdekessé válik. Ráadásul gyermeked teljesen önállóan tud tanulni anélkül, hogy magánórákhoz kellene igazítanod a napi teendőidet!

 

 

Ne feledd, az akció sajnos nem tart örökké, ugyanis 2016. szeptember 15-én pontban éjfélkor lezárul!

 
Miért pont most vásárolj?Egyrészt azért, mert most kezdődik az új tanév, és ilyenkor érdemes beszerezni az egész éves tananyaghoz szükséges oktatóprogramokat, nem akkor, amikor már baj van.

Most még lelkes a gyermeked, és szívesebben tanul akár előre. Ha érdekes és érthető tananyagokból tanul, akár az egész éves anyagot megtanulhatja az első két hónapban!

Most akár 16.750 Ft-ot is megspórolhatsz, hiszen minden 3. oktatóanyagot ajándékba kapsz!

Ha már az év elejétől a Tantakit használjátok az otthoni tanulás segítőjeként, akkor biztos lehetsz benne, hogy jó eredményeket fog elérni csemetéd, és megkíméled őt a kudarcoktól, sikerélményeket szerezhetsz vele, így bátorítod gyermeked a tanulásra.


 

Ezek az oktatóanyagok nemcsak sikerélményt visznek a tanulásba, és nemcsak jó jegyre javítják gyermeked jegyeit… hanem lerövidítik a tanulással töltött időt!

Lényegében minden oktatóanyag egy kis magántanár, amely mindig ráér, és csak egyszer kell kifizetni.Mikor és hogyan kapod meg a csomagot?

A csomagod 2-4 munkanapon belül fog megérkezni, melyet a GLS futára kézbesít. A kiszállítás előtti napon kapsz egy e-mailt, a kiszállítás napján pedig SMS-ben értesítenek, amiben egy 3 órás intervallumot adnak meg a kiszállítás várható idejéről.
 
Amennyiben a kérdéses időpontban nem tudod átvenni a csomagot, kérlek vedd fel a kapcsolatot a futárszolgálattal. A személyes futárod számát a kapott SMS-ben látod.


Szerezd meg a Tantaki oktatóanyagait most hatalmas kedvezménnyel az iskolakezdési akció keretében!


Ne maradj le, rendelj most!

 

 

100%-os Pénzvisszafizetési garancia!

Most kockázatmentesen kipróbálhatjátok a Tantaki oktatóanyagokat.  Ha úgy látod, hogy nem segít a program, akkor nyugodtan küldd vissza címünkre 30 napon belül a csomagot és mi visszafizetjük a vételárat!

 

Ha bármilyen segítségre van szükséged a rendeléssel kapcsolatban, hívd ügyfélszolgálatunkat minden hétköznap 8:00-tól 16:00-ig a következő telefonszámon: +36/70-940-6326