[rovid_leiras]

Tanévkezdési akció

 Már csak

van hátra az akció végéig!

Kettőt fizet, hármat vihet!

Most minden 3. DVD-t ajándékba adunk!

Itt a lehetőség, hogy gondolj Gyermeked jövőjére!


Miért hoztuk létre a Tanévkezdési akciót?

Ismét kezdődik az iskola, vele az új tanulnivalók elsajátítása. Tudjuk, hogy ilyenkor megannyi költség halmozódik fel, az iskolakezdés az egész családnak nagy változás. Spóroljunk a tanszereken, vagy ne vegyük meg gyerekünknek az új iskolatáskát? A tankönyvek is évről-évre drágábbak, éppen ezért szeretnénk Nektek segíteni, hogy idén a Tantaki oktatóanyagokat egy kihagyhatatlan kedvezménnyel tudjátok beszerezni!

 
Hogyan működik az akció?

Nincs más dolgod, mint rendelni legalább 3 db teljes árú oktató DVD-t, melyek közül a legolcsóbbat ajándékba adjuk. Ugye milyen egyszerű? Ne késlekedj! Használd ki ezt az a vissza nem térő alkalmat!


Természetesen most is
tartogatunk Számodra

Meglepetést!


Ha élsz ezzel a fantasztikus lehetőséggel és most rendszelsz,
meglepetés vár Rád a csomagban!Mit mondanak azok a szülők, akik már kipróbálták anyagainkat?

Ha tehetném, csak ilyen programokat adnék ki a gyerekeknek, mert tökéletesen tudnak belőle tanulni. Egy csettintés alatt változik meg a gyereknek a képessége. A gyerek magától megtanulja a dolgokat. Amikor megkértem a gyerekemet, hogy vegye át a könyvből az alapokat, azt mondta, hogy „Inkább nem kezdhetném a DVD-vel?” Borzasztóan örültem neki, már megérte kiadni érte a pénzt.”

Illyés Szilvia

Kedves Tantaki csapata!

"Eddigi tapasztalataim nagyon pozitívak a DVD- vel kapcsolatban. A tananyag színes és jól érthető módón tanít. Jó hasznát veszem a nyári szünetben a gyakorláshoz. (év közben is jó haszna volt)Nekem sajnos, mint dolgozó anyának nem marad elég időm, hogy leüljek a gyerekem mellé tanulni. Ez a DVD lehetőséget ad arra, hogy a gyermekem önállóan tanuljon úgy, hogy meg is értse az anyagot.Kimondottan tetszett, hogy a tanrenddel egyezett a DVD-n található tananyag. (még a sorrend is!)Tényleg hasznos ez a tanulási módszer.Szeretnék a továbbiakban is vásárolni Tantaki DVD- ket."

Hálás köszönettel:Fleischer Andrea

Mi garantálja, hogy a Te Gyermekednek is tudunk segíteni?


Nagy Erika vagyok, oktatási szakértőként már több mint 6217 gyermek tanulási gondjait oldottam meg, ezzel megkönnyítve a szülők dolgát is. A Te gyermekednek is szeretnék segíteni oktatási anyagaim által. A Tantaki oktató DVD-k egy adott tantárgy egész éves tananyagát dolgozzák fel, érthető nyelvezettel és érdekes, játékos gyakorló-feladatokkal megfűszerezve! Használatukkal a tanulás könnyűvé és érdekessé válik. Ráadásul gyermeked teljesen önállóan tud tanulni anélkül, hogy magánórákhoz kellene igazítanod a napi teendőidet!


Ne feledd, az akció sajnos nem tart örökké, ugyanis 2015. szeptember 15-én pontban éjfélkor lezárul!

Ne habozz tovább, rendelj most!
Miért pont most vásárolj?

Egyrészt azért, mert most kezdődik az új tanév, és ilyenkor érdemes beszerezni az egész éves tananyaghoz szükséges oktatóprogramokat, nem akkor, amikor már baj van.


Most még lelkes a gyermeked, és szívesebben tanul akár előre. Ha érdekes és érthető tananyagokból tanul, akár az egész éves anyagot megtanulhatja az első két hónapban!


Most akár 14.700 Ft-ot is megspórolhatsz, hiszen minden 3. DVD-t ajándékba kapsz!


Ha már az év elejétől a Tantakit használjátok az otthoni tanulás segítőjeként, akkor biztos lehetsz benne, hogy jó eredményeket fog elérni csemetéd, és megkíméled őt a kudarcoktól, sikerélményeket szerezhetsz vele, így bátorítod gyermeked a tanulásra.
Mikor és hogyan kapod meg a csomagot?

A megrendelt termékeket a GLS Futárszolgálat szállítja ki Neked. Amennyiben 13.00-ig leadod a rendelésed, már másnap megkapod a DVD-ket, ha ennél későbbi időpontban rendelsz, akkor a következő napon adjuk fel a termékeket, és a feladástól számított 1 munkanapon belül kerülnek kiszállításra.


Szerezd meg a Tantaki oktatóanyagait most hatalmas kedvezménnyel az iskolakezdési akció keretében!

Ne maradj le, rendelj most!

Megrendelő űrlapVásárolj 2 teljes árú DVD-t,
és a 3.-at AJÁNDÉKBA adjuk!

******** A legolcsóbb DVD az ajándék!*********

1. teljes árú DVD:
2. teljes árú DVD:
3. 1 Ft-os DVD:
4. teljes árú DVD:
5. teljes árú DVD:
6. 1 Ft-os DVD:
Név:*
Telefonszám:*
E-mail cím:*
Postázási cím:*
Számlázási név:
Számlázási cím:
Fizetés módja:
Megjegyzés:
Törzsvásárlói kód:


(A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!)
 
A feltüntetett árak tartalmazzák a 27%-os áfát.
Figyelem! A fenti árak családi felhasználásra jogosítják fel a vásárlókat!
Amennyiben iskolában vagy csoportos foglalkozás keretén belül szeretné használni az oktatóanyagokat, kattintson ide! 
100%-os pénzvisszafizetési garancia!
Ha úgy gondolod, hogy az oktató DVD-k egyáltalán nem segítettek a tananyag megértésében, akkor visszafizetjük a teljes vételárat, amennyiben 30 napon belül visszaküldöd a terméket címünkre!