Az Ön gyermeke okosabb, mint az osztálytársai?
 


Nemrég azt a felhívást intéztük a hírlevél-feliratkozottainkhoz, hogy amennyiben szívesen beszámolnának gyermekeik sikereiről, látogassanak el budapesti irodánkba, és egy családias hangulatú interjú keretében mondják el tapasztalataikat és eredményeiket a Tantaki oktatóprogramokkal kapcsolatban.

Ezzel a lehetőséggel élt Csimma Viktor és édesanyja, Horváth Mónika, akik nem kis utat tettek meg Budapestig azért, hogy Önök, vagyis a többi szülő is megtudhassa, milyen hatékonysággal bírnak a Tantaki oktatóanyagok.

Amikor Viktor édesanyja előzetesen beszámolt a kisfiú sikereiről,
mindenkinek tátva maradt
a szája, hiszen ilyen történetet nem mindennap hall az ember!


Most pedig tekintse meg a Viktorral és édesanyjával készült interjúnkat, amelyben beszámolnak az alsós tanuló felsősöket is megszégyenítő tudásáról és tehetségéről, valamint különféle iskolai sikereiről! :-)

  
  Ebből is láthatja, hogy a Tantaki oktatóanyagok akkor is kiváló segítséget jelentenek Gyermekének, ha ő nem a lemaradók táborához tartozik, hanem előrébb tart,
mint az osztálytársai!


1. Mivel nem minden szülő született tanárnak, ezért a tehetséges gyermekek olykor fejtörést okozhatnak a szülőknek, hiszen az ilyen gyerekek magasabb szintű témakörök iránt is érdeklődnek, ezért a szülők nem mindig tudnak számukra megfelelő segítséget nyújtani, és sokszor nem tudnak válaszolni az érdeklődő kisgyermek kérdéseire.
2. Akkor is kitűnő segítséget jelentenek az oktatóanyagok, ha a szülők úgy érzik, hogy Gyermekük már túllépett a hagyományos tankönyvek és egyéb segédanyagok szintjén, és nem találnak az érdeklődési szintjének megfelelő segítséget.
3. Ha gyorsabb tempóban halad, mint az osztálytársai, és ezért sokszor unatkozik az órákon, akkor különösen ajánljuk a Tantaki DVD-ket, amelyekkel a saját tempójában haladhat, és a kíváncsiságát is kielégítheti a sok újdonsággal, amit addig még nem tanultak az iskolában.
4. A tehetséges gyermekeknél megszokott, hogy gyakran járnak különféle tanulmányi versenyekre. Így van ez Viktornál is. Ahogy azt Viktor is elmondja a videóban, az oktatóprogramok nagy segítséget nyújtanak az iskolai, regionális és az országos versenyekre való felkészülésben is.
 

Bizonyítékként tekintsen meg néhányat Viktor okleveleiből,
amelyek a tanulmányi versenyeken elért eredményeiről tanúskodnak!

(A kinagyításhoz kattintson a képekre!)


       


       

Ugye Ön is szeretné, ha Gyermeke kitűnő év végi bizonyítvánnyal büszkélkedhetne? A Tantaki segítségével ő is elérheti, hogy olyan bizonyítványt szerezzen,
mint Viktor!


Íme, Viktor év végi bizonyítványa!

Viktor az eredményeiért dicséretben és év végi jutalmazásban
is részesül az iskolában:
Viktor kíváncsisága és érdeklődési köre sok területre kiterjed,
a Tantakival pedig rengeteg új dolgot megtanulhatott már
a felsőbb éves tananyagokból!
(Kinagyításhoz kattintson a képre!)

     

  


 Ha Ön is szeretné, hogy Gyermeke ilyen szép eredményeket érjen el, mint Viktor,
akkor látogassa rendszeresen oldalunkat, ahol kipróbálhatják az oktatóanyagok
demó verzióját, különféle tantárgyakból találnak segítséget az egyes témakörökben,
és folyamatosan hírt kaphatnak az újonnan elkészült oktatóanyagokról!

Kipróbálom az oktatóanyagokat>>

Ha az Ön gyermeke is sikerélményeket ért el a Tantaki oktatóprogramok segítségével, és szeretné megosztani velünk ezeket a sikereket, éppúgy, mint Mónika és Viktor, jelentkezzen az info@tantaki.hu e-mail címen, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot
a 06 1 788 60 47, vagy a 06 70 940 63 26-os telefonszámon!
Az interjúért cserébe egy szabadon választható oktatóprogramot adunk ajándékba!


Ha pedig elnyerte a tetszésüket valamelyik oktatóprogramunk,
akkor az oldalon kedvezményes áron vásárolhatja meg
bármelyik DVD-t!

Tovább a rendeléshez>>

Felhasználási feltételekKapcsolatRólunkGyakorlókÚjdonságokAdatvédelmi nyilatkozatBlogÁrlistaGY.I.K.Fizetési módokÁSZFTananyagokSzövegértés tanfolyamHogyan válassz oktatóprogramotingyenes gyakorlók Tantaki Kezdőlap Tantaki Blog Webáruház Adatvédelem Kapcsolat