ANGOL NYELVTANULÁS KÖNNYEN ÉS JÁTÉKOSAN

Ezzel az oktatóprogrammal biztosan élvezni fogja gyermeked az angol nyelv tanulását, ráadásul tényleg megtanul beszélni, a helyes angol kiejtést használva.Szerezd meg most 29.750 Ft helyett
25.750 Ft-ért!


26 témakör, 600 feladat, 1042 szó, ebből 455 szó mondatokkal is!

A magabiztos idegen nyelvtudás elengedhetetlen. Nem titok, hogy a következő években a nyelvtudás egyre fontosabb és fontosabb lesz. Láthatod te is ezt a folyamatot, hiszen egyre több nyelviskola születik meg, és próbálkoznak a legkülönbözőbb módszerekkel. Kis túlzással mondhatnám, hogy mindent megígérnek, csak a kedves tanulónak egyvalamit ne kelljen: tanulni.
 

Rossz hírem van, tanulás nélkül SENKI sem tud megtanulni még egy idegen nyelvet sem! (kivéve, ha kisgyermekként angolul beszélnek hozzá)
 

Az angoltudásnak sincs más titka: Beszélj! Csináld! Gyakorolj!


 
Hidd el nekem, a nyelvtudásnak tényleg nincs titka. Sokat, mit sokat, nagyon sokat kell gyakorolni. Sokan nyelvtanártól nyelvtanárig bukdácsolnak (több százezer forintot elköltve)...  egyik „forradalmi” módszert próbálják ki a másik után... de valahogy mégsem megy az a fránya angol. Azt vettem észre, hogy nincsenek kerülőutak, forradalmi agymasszírozó módszerek és nyelvtanbogyók. A sikeres nyelvtanulás „titka” mindössze annyi, hogy lekössön az a módszer ahogy tanulsz, tudd ellenőrizni a megszerzett tudást.

Ezt felismerve készült el az Angol kezdőknek oktatóanyag, amely megjelenése óta több száz nyelvtanulni vágyónak segített már az angolban.
 
Ezzel a szuper anyaggal a fiam a legjobb angolos az osztályban, ő, aki amúgy nagyon visszahúzódó és önbizalomhiányos, ez olyan magabiztosságot ad neki, ami mással nem pótolható!
Dr. Tóth-Berényi Rita


Ennek hatására készítettük el a folytatást, a Tanulj velünk újra angolul! című oktatóprogramot, amit most Te is megszerezhetsz gyermekednek, vagy akár magadnak!
 

Kinek való?

Minden angolt tanulónak, akinek már vannak minimális alapjai, illetve minden újrakezdő angolosnak. Ha iskolai osztályokat kellene nézni, akkor ha gyermeked 3. - 4. osztályban kezdte az angol nyelvet, akkor 5. - 6. osztályos tananyagnak felel meg.

Ha csak hallgatja a tananyagot, már akkor is tanul! Főleg, ha játszik is az oktatóanyaggal. Gyermekednek így nem lesz probléma, ha angolul kell megszólalni a suliban, vagy egy mindennapi szituáció során.

Nézd csak, ilyen változatos, játékos feladatok segítik a tanulást!


 

Egy ilyen oktatóanyagból akár gyerek, akár felnőtt örömmel fog tanulni! Hiszen szórakoztató és élvezetes tanulást tesz lehetővé!

Kedves Erika!
 
"Angoltanárnőm ezt használja és nagyon jónak tartom. Amikor kölcsönadta, sokkal magabiztosabban alkottam mondatokat pl. igékkel, mert a szótár által pontosan tudtam a szó jelentését / jelentéseit."

Üdvözlettel,
J. Szilvia, Miskolc

 
Az oktatóprogramban található elméleti rész és a feladatok is hangalámondással készültek, így gyermeked a lehető leghatékonyabban tudja megtanulni az angol nyelvet. Természetesen az angol szavakat, mondatokat és párbeszédeket egy brit anyanyelvű tanártól hallhatod, így a helyes kiejtéssel sem lesz probléma. :-)
 

Nekem is kell ez az oktatóprogram >>


Mit tanulhattok belőle?

A nyelv húsa a szókincs. Sokkal fontosabb, mint a nyelvtani szabályok. Hiába a nyelvtani keret, ha nem tudjátok szavakkal megtölteni, csak egy váz marad, és gyermeked nem fog tudni angolul megszólalni. Hiszen nem az a legfontosabb, hogy tudja-e, hogy Simple Present vagy Present Continuous, hanem az, hogy beszéli-e az adott nyelvet vagy sem. Na, pont ezeket az elveket gyúrtuk bele az oktatóprogramba. Megtanulható a nyelvtan, hiszen az iskolában arra kapja az osztályzatot, mindezt úgy, hogy fejlődik a szókincse.


 

 

Ezzel az oktatóprogrammal olyan tudásra tehet szert, amellyel szilárd alapokra állíthatja az alapfokú angol nyelvtudását, és ezzel együtt akár a középfokú nyelvvizsga letétele felé is elindulhat! Az oktatóanyagot úgy készítettük el, hogy nemcsak az érthető, egyszerű nyelvezettel megfogalmazott magyarázatok, és nem is csak a rengeteg ábra és játékos gyakorlófeladat, hanem a tökéletes kiejtéssel (angol anyanyelvű tanár által) történő hangalámondás is segít, hogy a nyelvtani szabályokon és a szókincsfejlesztésen túl az igazi angolos beszédet is elsajátíthassa gyeremeked! Sőt, mindezt olyan témakörökön keresztül mutatjuk be, amelyekkel a mindennapi életben is találkozhattok!

 


Milyen témakörök találhatóak az oktatóprogramban?


Everyday objects (Mindennapi tárgyak)   Housework (Házimunka)
Free time activities (Szabadidős tevékenységek) Cooking (Főzés)
Days, school subjects (Napok, tantárgyak) Health and diseases (Egészség és betegségek)
To be… (was, were) (Létige múlt időben) Future plans (Jövőbeli tervek)
Past Simple (Egyszerű múlt) Travelling (Utazás)
Story telling (Történetmesélés) City life and village life (Városi és vidéki élet)
Countries and Adjectives (Országok és melléknevek) Generations (Generációk)
Talking on the phone (Telefonálás) Times and places (Időpontok és helyek)
Clothes and numbers (Ruhák és számok) Experiences (Élmények, tapasztalatok)
Sightseeing (Városnézés) Writing letters (Levélírás)
At a restaurant (Étteremben) Hungary (Magyarország)
Feelings (Érzelmek kifejezése) The United Kingdom (Egyesült Királyság)
Ordinal numbers, Festivals (Sorszámok, ünnepek) Entertainment, invitation (Szórakozás, meghívás)Láthatod Te is, hogy rengeteg tudást gyűjtöttünk össze ebben az oktatóanyagban. Így nemcsak általános iskolások, hanem kortól függetlenül bárki használhatja, aki szeretne végre egyszerűen és hatékonyan megtanulni angolul. Újrakezdő angolosoknak kifejezetten ajánlom az oktatóanyagot! Ha nem hiszel nekem, próbáld ki az oktatóanyag demó változatát. Kattints a demó elindítása gombra! 


És ez még nem minden! Az oktatóanyagban találkozhatsz még egyedülálló szógyakorlókkal is. Hiszen a szavak bemagolásának nincs nagy értelme, nemde? A szógyakorlók segítenek megtanulni a szavakat, ugyanis az elrontott szavak esetén a program átugrik egy olyan részre, ahol mondatot kell alkotni az adott szóval. Tehát sokkal alaposabban tud így gyakorolni gyermeked.
  


 

Rendelni szeretnék >>


 

100%-os Pénzvisszafizetési garancia!

Most kockázatmentesen kipróbálhatjátok a Tanulj velünk újra angolul! oktatóanyagot. Ha úgy látod, hogy nem segít a program, akkor nyugodtan küldj egy e-mailt  30 napon belül, és mi visszafizetjük a vételárat!Ha bármilyen segítségre van szükséged a rendeléssel kapcsolatban, hívd ügyfélszolgálatunkat minden hétköznap 8:00-tól 16:00-ig a következő telefonszámon: +36/70-940-6326Jelenleg itt vagyok:
tanulj újra angolul

Kapcsolat
Cím: 1015 Bp. Donáti utca 67. 3/13
Tel.: 06/70 940 6326
E-mail: info@tantaki.hu


TANTAKI BLOG