Tantaki Oktatóprogram Vélemények és Eredmények


Nagy Erika

Ha kérdésed van, hívj a
+36/70-940-6326-os telefonszámon

 

Vélemények a Tantaki oktatóprogramokról

Tekintsd meg néhány tanulónk sikerét és a szülők véleményét, akik már használják a mindennapi tanulásban oktatóanyagainkat!
 

"A kisfiam aktívan használja a megvásárolt anyagokat, nagyon szereti őket, sokat segítenek neki. Sőt! Még a felsős tesó is örömmel ül le ismételni!
Az a jó az Önök anyagaiban, hogy öröm őket használni. Nagyon képesek, nagyon logikusak, nagyon lényegre törőek, sok sikerélményt biztosítanak,  vagyis  "egyszerűen nagyszerűek"! :-)

Ezen kívül nincsen " időkényszer". Akármikor megszakítható a gyakorlás, ha éppen csak kis idő van rá, és kicsit később ugyanonnan továbbfolytatható minden.

Köszönünk még egyszer minden segítséget!"

Üdvözlettel:

Baukó Krisztina
2017.03.06.
 

Kedves Erika,

"Már rendeltem tőletek egy Nyelvtan oktató szettet tavaly, bár a regisztrációmnak nyoma veszett.

A kisfiam -10éves- utálta a nyelvtant és alig érte el a 3-as osztályzatot, leginkább azért mert nem értette. tavaly a második félévben azon gyakorolt és minden alkalommal ujjongva ült le tanulni és örült mikor sikerélménye volt, év végére 4-es lett, és most a 4. osztályban a félévi jegye is 4-es nyelvtanból. Már szereti a nyelvtant.

Az angolt épp most gyorsították fel egy kicsit, és úgy érzem csak hasznára lehet ha örömmel gyakorol itthon, magabiztosabbá teszi. Mikor mondtam neki hogy rendelek egy tantaki angolt is, ujjongva fogadta az egyébként tanulni nyilván utáló gyerek :-)

Köszönöm hogy megkérdezték és hogy leírhattam. Én akkor vagyok boldog ha a gyerekem boldog, és látom az arcán az örömöt.

Szövegértést segítő gyakorlatokra szintén szükség lenne, ha esetleg lesz és kedvező áron, akkor örömmel venném.

Minden jót kívánok!"

Üdvözlettel:

Pocsai Tímea
egy elégedett anyuka :-)
2017.02.20.

 
 
Én is kipróbálom az oktatóanyagokat

 

Kedves Erika!

"Már szerettem volna referálni az anyagokra, hát most eljött az ideje. Mi nyáron ismerkedtünk meg a Tantakival, méghozzá az angol bukás miatt. Hetedikes lányomat megbuktatták angolból és kémiából tavaly. Persze a többi tantárgy is gyatra kettesre ment, így egész nyáron matekozott. Szó szerint értsd! Feldolgoztattam vele a hatodikos könyvet, az egészet. Csak az angolra nem találtam megoldást, míg felküldtem az égieknek, és azon a héten jött az email Tőletek.

Nagy menet volt egyszerre a 4 DVD+CD, de messzemenően megérte. Én is tanulgattam belőle, de Angi egyik augusztus reggel angolul beszélve jött ki a konyhába!!!! Hűha! Nos, még a nyár végéig befalta a 4 DVD-t, és szeptemberben kiderült, hogy az ő kiejtése a legszebb a csoportban. Aztán jöttek az ötösök, aztán elküldték iskolai angol versenyre, amit megnyert! És félévkor ötös lett angolból. Még augusztusban beruháztam a matek CD-ket, mértékegységek és szöveges feladatok témában. Azokat is kivégezte hamar. Egyedül a történelem lett mumus, sajna a gyerek tudja, hogy a törianyag hazugság, így ki se nyitotta a könyvet.

Szóval, február elején bevásároltam a történelem témájú DVD-t, és Angi boldogan meséli, hogy már jelentkezik órán. Itt is látjuk a fényt! Egyébként tudva a magyarság történelméről az igazat, meg úgy egyáltalán, mikor elkezdtem a DVD-t - mert én is nekimentem, jó példa -, éreztem, hogy ajaj, ez nem is igaz. De aztán úgy döntöttem, hogy félretolom az igazságérzetemet, és 95-100%-ra sikerültek a tesztek. Szóval én is büszke voltam.

A kicsi most kezdte a sulit, boldogan tanul - egyelőre. De már beújítottam neki az összes elsős tananyagot, sőt már elindítottam a következő sort is. Angi angol DVD-jét is elkezdte már, boldogan nyomkodta a gombokat. Látom, rengeteget segített nekünk a Tantaki. Már segítünk a másodikos unokatesóknak is, mert bent most megy nagyban a mértékegység téma.

Szívből kívánom, hogy még nagyon sok gyereknek tudjatok segíteni, örömet okozni a Tantaki DVD-kel, CD-kel és letölthető anyagokkal. További nagyon jó és sikeres munkát kívánok!"

Szeretettel:

Povjeszló Detti
2017.02.20.

 

Kedves Tantaki csapat!

Szeretném megosztani a tapasztalataimat az oktatóanyagokkal kapcsolatban.
Gyermekem 7.osztályos és tavaly igencsak küzdöttünk a törtélem tanulással. Az átláthatatlan tankönyvben óriási tananyag van, nehéz kiszűrni a lényeget, így bármennyit tanultunk a témazáróra, hármasnál jobb nem lett.
Aztán elkezdett a tantakival tanulni, együtt haladva az órai anyaggal. Ezután már 4-es, 5-ös dolgozatokat írt!

A másik jó tapasztalatom:
Barátnőm lánya esti gimnáziumba jár, és munka mellett nem sok ideje, ereje van tanulni, ezért év végén megbukott töriből. Panaszkodott, hogy fogalma sincs hogyan fog felkészülni a pótvizsgára. Eszembe jutott, hátha neki is segít a tantakis anyag. Láttuk, hogy a megadott tételekből sok benne van a hetedikes anyagban, ezért jól begyakorolta ezeket a feladatokat. Sikerült is a pótvizsgája!

Szeretném megköszönni, hogy ilyen jól használható tananyagokat készítenek! Nekünk nagyon megkönnyítik a tanulást.
Sok sikert és kitartást kívánok a további munkájukhoz!

Üdvözlettel:

Győrfy Tímea
2016.12.19.

 

Tisztelt Nagy Erika!

 "A feladatok elsősorban a logikus gondolkodást, a matematikai készséget, kompetenciát fejlesztik a gyakorlati életből vett feladatok segítségével. A tesztek szórakoztatóak, így a matematikát szerető gyerekeknek akár tartalmas és egyben élvezetes időtöltésül is szolgálhat, nekünk nevelőknek ötleteket nyújt a tantárgy tanításához és megszerettetéséhez. Nagyon fontos, hogy a tanuló egyéni tempóban haladhat. További sikereket kívánok."

Tisztelettel: Katona Istvánné pedagógus
2016.12.14.
 

A Tantaki számunkra egy csodálatos ajándék! Évfolyamonként tökéletesen feldolgozott tananyagot állít össze. A gyerek számára élvezetes formában adja meg a lehetőséget, folytatja vagy újrakezdi? A gyerek élvezi, hogy önállóan dolgozhat, megtanult önállóan tanulni. 5. osztályos unokánk "beszedett" pár kettes dolgozatot, egyes feleletet. Azt hitte magáról, ő sose tudna jó jegyeket szerezni. Nem volt önbizalma se. És akkor én beígértem neki "extra" zsebpénzt, amiért megdolgozhat, mégpedig sok gyakorlással és a jegyei kijavításával. És a gyerek rákapcsolt! Április óta önként bevállalt felelésekkel magyarból, töriből, matekból hozott 16 darab ötöst, 12 darab négyest! A tanárok el vannak képedve, mi lett ezzel a gyerekkel. Osztálytársa kérte, magyart tanuljon vele, segítsen neki..... örömmel tanul, többé nem idegeskedik. A kicsi is (2. osztályos) "tantakizik", és az ő előmenetelét is dicsérik. Vidáman mondja az anyunak: ma is jó napom volt!
Persze ehhez kell a tanárok jóindulata, hogy bárki-bármelyik nap fél nyolckor jelentkezhet felelni.
De a tantaki-anyagok nélkül nem lettek volna soha ilyen eredményesek!  Ilyen magabiztosak!


Köszönet érte!
Tribuszné Marika

 
 
 Kedves Erika!
 
"Szerintem nagyon jó a nyelvtan oktatóanyag. Nagy segítség ez a diszlexiás gyermekemnek, mivel érthetően van benne elmagyarázva minden. Ilyen jó dvd-t én még nem is láttam."

Nándoriné Terdik Mária
Szülő

 

 

"[*]Szerettem volna kihozni a gyerekemből a képességet,
ezért rendeltem a DVD-t, amivel ez sikerült is. Mindig újra meg lehet csinálni a feladatokat, így rögzült a gyerekemben. Előtte bukásra állt, most pedig már stabil hármas!"

Hegedüs Elizabeth


 
  "Matek dvd-t vásároltam,mert nem érek rá tanulni a gyerekkel.
Végre látom örömmel tanulni a fiamat,és még jó jegyeket is hoz haza."

Horváth Anita


 
Tegnap 11-körül jött a futár akit a két nagyobbik gyermekem már nagyon várt, (ők 11 és 8 évesek, 5és 2-dik osztályosok, most éppen betegek azért vannak itthon). Azonnal leültek a gép elé és kipróbálták a matekot és a nyelvtant. A nagyfiam aki eddig csak magolta a nyelvtant az első meghallgatás után megértette mit is tanult eddig, utánna megcsinálta a hozzá tartozó feladatsort nagy sikerélménnyel Nagyon örülök, hogy rátaláltam egy olyan módszerre, ami játékosan, érthetően magyarázza el a tananyagot minden korosztály részére. Sajnos a mai rohanó világba egyre több a követelmény minden felett csak átsiklanak nem hagynak időt, hogy berögzüljenek a tananyagok a kis fejükbe, így amikor visszatérnek egy-egy tananyaghoz csodálkoznak, hogy a gyermek azt már rég elfelejtette. Köszönöm, hogy kialakítottak egy ilyen fantasztikus programot, így már élmény lesz tanulni!

Kosztánné Kuti Erika


Én is kipróbálom az oktatóanyagokat


  "Kedves Anyukák! Szeretnék megosztani veletek egy csodálatos élményt! Kislányom ősszel kis gimnazista lett. Sajnos problémáink voltak a helyesírással. Azt hittem, vége a világnak, semmi érzéke a helyesíráshoz. Nagyon elkeseredtem a kettes témazáró láttán. A Tanulj meg Te is helyesen írni! DVD és könyv óriási segítség volt számunkra. Gréti egy négyes, majd egy ötös témazárót is írt. Szárnyakat kapott, és amennyire félt a nyelvtantól, most oly boldogan készül használja az oktató DVD-t dicsekszik az eredményeivel. Bátran, és szívből ajánlom mindenkinek ezt az anyagot!!! Nem fogtok csalódni. Érthető, érdekes, szórakoztató!


Simonné Visnyei Anett


A Tantaki nálunk sok mindenre varázsszer, most a „jutalomfalatok” közé betettük az új helyesírást is. Csak néhány feladatot oldottunk meg (egészen addig, amíg 100% lett!), Blanka különösen élvezte a mássalhangzó-összeolvadást. Nagyon tetszik a hangalámondás is. Én minden tőletek vett anyagot végig szoktam csinálni, alig várom, hogy szisztematikusan átnézzem az egészet én is és megtaksáljam helyesírásomat.

Köszönjük és gratulálunk! Még sok hasonló nagyszerű oktatóanyagot
várunk tőletek.

Sok üdvözlettel,
"szegedi nagymama"


 

További sikerek

Egy bizonyos tantárgyról szeretnél véleményeket olvasni?

Kattints a tantárgyra, és olvasd el a többi szülő és tanuló elért eredményeit!
Oktatóanyagaink közül itt válogathat>>

 

 

© Tantaki Kft.