A szülők és a tanulók eredményei
a kémia oktatóanyagokkal kapcsolatban


 
További infó Viktorral kapcsolatban itt
 
 
 Tisztelt Nagy Erika!

"Nagyon szeretjük a DVD-jüket. Elő lehet venni este is, amikor már fáradt a gyermek. Könyvből már nem lenne hajlandó tanulni, de így, játékos formában minden újdonságra nyitott. A fiunk egyébként rajong a kémiáért évek óta, célunk ezzel a Tantaki DVD-vel is az volt, hogy versenyre készülésében segítse. Remélem, néhány hónap múlva már jó versenyeredményekről is beszámolhatunk."

Köszönettel és üdvözlettel,
Némethné Schöff Dóra


 

 
 Kedves Tantaki!

"A gyermekemnek csak ötösei vannak kémiából. Nagyon tetszik az anyag. Jól összeszedett. Logikus. Lényeget kiemelő. Másnak is javasoltam már, hogy nézze meg az Önök honlapját. Több kazettát is rendeltem, és mindegyik kielégítette a hozzáfűzött reményeimet. Gyorsabban megtanulja az anyagot, mint a könyvből. Kedvvel is tanul. Sajnos, vagy nem, a számítógép annyira az életünk része lett. Nálunk az is az Önök DVD-jével kezdődik, hogy hozzászokik, hogy a számítógéppel nem csak játszani és kapcsolatot tartani, hanem tanulni és később majd dolgozni is lehet. Nagyon köszönöm a DVD-t."

Váczyné dr. Földi Ágnes


Tisztelt Tantaki Csapat!

"A KÉMIÁBÓL ÖTÖS 7. OSZTÁLY c. oktató DVD az én gyermekemnek nagyon sokat segített. A 7. osztály év elején kicsit megijedtünk, mert az addig kitűnő lányom 3-ast, 4-est hozott kémiából. Nem értettük a problémát. Külön tanárt kerestünk Neki, de ez sem segített, félévkor 4-es lett.

Ekkor találkoztam az interneten ezzel a kiadvánnyal, megrendeltem, a külön tanárt lemondtam. Azt vettem észre, hogy az oktatóprogram nagyon lekötötte a gyermekem figyelmét. Minden alkalommal használta a felkészülés során. Ha valamit elsőre nem értett meg, újrakezdte, amíg meg nem értette. A feladatokat is többször végigcsinálta, amíg hibátlan nem lett. Az eredmény fantasztikus volt. Az első felismerések ('Ja, most már értem!') után jöttek az ötösök. A második félévben 6 vagy 7 ötöst produkált, majd a Hevesy György kémia versenyen bejutott a megyei döntőbe, ahol a középmezőnyben végzett. Óriási sikerélménye lett és visszatért az önbizalma is. Köszönjük szépen. Szeretnénk majd megrendelni a nyolcadikos programot is. "

Üdvözlettel: Daróczi Erzsébet
 
 Kedves Erika!

"Gratulálunk az újabb nagyszerű kémiai DVD-hez! Ebben a témában szakemberek vagyunk. Férjem is és én is 40 éven át a BorsodChem Rt.-ben dolgoztunk (sikeres) vegyész technikusként.

Nem azért választottuk ezt a pályát, mert a kémiát szerettük vagy értettük, hanem mert biztos munkahelyi kilátásaink voltak ebben a szakmában.
A kémia tudása nélkül nem létezhetne pl.a gyógyszeripar, az olajipar, a vegyipar, a műanyagfeldolgozás illetve a kozmetikai ipar sem.

Az Irinyi János Vegyipari Technikumban a vegyészképzés az érdektelenség miatt megszűnt. Mára órási hiány van szerves és szervetlen vegyészekből.
Ahhoz, hogy a legszükségesebb munkaerőigényeket kielégítsék munkanélkülieket képeznek át 6-8 hónap alatt. (Akik ugyancsak nem azért kerülnek erre a pályára, mert szeretik a kémiát)

Az így megszerzett tudás csak a legszükségesebb - alapszintű tudást igénylő- munkakörnek felel meg. Ezzel még nem oldódik meg a középszintű csoportvezetői, művezetői munkaköröi igény.

Életem során nem találkoztam még olyan gyerekkel, aki azt mondta volna "szeretem a kémiát". Úgy gondoljuk, hogy ezzel a DVD-vel sikerülhet a fiatalokkal megértetni és megszerettetni ezt a tantárgyat.

A mindennapi életünket körülvevő jelenségek egyszerű, világos magyarázataival felkeltik a fiatalok érdeklődését. Az igazi nagy siker ebben van, mert megnő az érdeklődés a kémiai területek irányába is.

A vegyipari cégek csúcsvezetői még nem is tudják, hogy talán most indul el valami, ami az Ő sikereihez nélkülözhetetlen. Erről jut eszembe, hogy ha tudnának a kémiai DVD-ről talán még szponzorálnák is.

További sok sikert kívánunk!"

Üdvözlettel,
Molnár Jánosné

 

 
További sikerek más tantárgyakból:


Kémia oktatóanyagaink között itt válogathat>>