A szülők és a tanulók eredményei
az angol oktatóanyagokkal kapcsolatban

 

Már szerettem volna referálni az anyagokra, hát most eljött az ideje. Mi nyáron ismerkedtünk meg a Tantakival, méghozzá az angol bukás miatt. Hetedikes lányomat megbuktatták angolból és kémiából tavaly. Persze a többi tantárgy is gyatra kettesre ment, így egész nyáron matekozott. Szó szerint értsd! Feldolgoztattam vele a hatodikos könyvet, az egészet. Csak az angolra nem találtam megoldást, míg felküldtem az égieknek, és azon a héten jött az email Tőletek. Nagy menet volt egyszerre a 4 DVD+CD, de messzemenően megérte. Én is tanulgattam belőle, de Angi egyik augusztus reggel angolul beszélve jött ki a konyhába!!!! Hűha! Nos, még a nyár végéig befalta a 4 DVD-t, és szeptemberben kiderült, hogy az ő kiejtése a legszebb a csoportban. Aztán jöttek az ötösök, aztán elküldték iskolai angol versenyre, amit megnyert! És félévkor ötös lett angolból.

Szívből kívánom, hogy még nagyon sok gyereknek tudjatok segíteni, örömet okozni a Tantaki DVD-kel, CD-kel és letölthető anyagokkal. További nagyon jó és sikeres munkát kívánok!

Povjeszló Detti ☺


 

Ezzel a szuper anyaggal a fiam a legjobb angolos az osztályban, ő, aki amúgy nagyon visszahúzódó és önbizalomhiányos, ez olyan magabiztosságot ad neki, ami mással nem pótolható!

Dr. Tóth-Berényi Rita

 

 További sikerek más tantárgyakból:

 

 

Angol oktatóanyagaink között itt válogathatsz>>