Mi a Tantaki?


A Tantaki olyan oktatóprogram-család, amely segít a szülőknek, nagyszülőknek, hogy gyermekük vagy unokájuk valóban megértsék az iskolai tananyagot, hogy élvezzék a tanulást és sikerélményük legyen benne. Érthetően magyarázzuk el az iskolai tananyagot! Az interaktív tanulószoftverek tartalmazzák az adott év tananyagát (vagy egy adott témakört), minden oktatóanyag a nemzeti alaptantervre épül. A tananyag tömör, érthető és könnyen megjegyezhető összefoglalókban hallgathatja meg a gyermeked, majd rögtön ellenőrizheti tudását a gyakorlófeladatok segítségével.

Próbáld ki a tananyagok ingyenes demó változatait itt:

Tantaki demók


Miért hatékony a Tantaki?

A Tantaki játékossá és érthetővé teszi a tananyagot, és ez a kulcs. Ugyanis a legtöbb tanulási nehézség és rossz jegy mögött az áll, hogy a gyermek nem érti a tananyagot, vagy nem élvezi a tanulást. A meg nem értett tananyag először önbizalomhiányhoz vezet, később pedig gyermeked szorongani fog az iskolában, nehogy őt szólítsák fel. Legvégül pedig maradék tudásvágya is megszűnik. A Tantaki segít nektek abban, hogy mindezeket elkerüljétek.

Számos szülői visszajelzés alapján elmondhatjuk, hogy az oktatóanyagok használatával a gyerekek valóban megszeretik a tanulást, megértik a tananyagot. Így újra lesz önbizalma felszólalni az órákon, és az iskolai osztályzatok is javulnak.


Íme Szilvia története:

 
"...Hiába magyaráztam, semmi. Kértem Erika, illetve az Önök segítségét.
A szünetben a lányom végighallgatta az elméletet, aztán megcsinálta a gyakorlatokat, és a végén közölte: most már értem! Meglepődtem, de bíztam benne.
Ma, a szünet utáni első tanítási napon úgy jött haza, hogy az egész!!!! órai munkája hibátlan lett, kitörő örömmel mesélte, és végre nem szorongott matek órán, hogy nehogy felszólítsák, mert nem tudja a választ.
Nem mondom, hogy sejtettem. Tudtam!!!!, hogy az Önök anyaga segíteni fog. Nagyon köszönöm, nagyon sokat segítettek nekünk. Érthető az anyag, jók a magyarázatok.

Egy biztos: napi szinten 1,5 órát spóroltak nekem azzal, hogy vannak.
Gyerekeim szerint: - Majd Tantaki néni elmagyarázza, te csak csináld a dolgod, anya!

Üdvözlettel:
Szabó Szilvia
2015.04.08.


 


Mi is az a Tantaki? Nézd meg ezt a rövid összefoglaló videót!
 

 
Mit tehetsz, ha elfoglalt szülő vagy, és nincs időd minden délután együtt tanulni gyermekeddel?

Segít neked a Tantaki!

Hogyan?

A Tantaki  elvarázsolja a gyerekeket digitális oktatóprogramjaival, és egy teljesen más oldaláról mutatja be a tanulást.

Próbáld ki Te is a tananyagokat itt>>


Az oktatóprogramok előnye, hogy jobban felkelti és hosszabb távon meg is tartja a tanulók figyelmét, ezáltal gyereked nagyobb kedvvel ül le megtanulni a „nemszeretem” tantárgyakat is.


Tananyagaink megfogalmazása könnyen érthető, egyszerre hatnak a verbális és a vizuális ingerekre. Ezáltal hatékonyan és gyorsan segítenek az összefüggések átlátásában. Az oktatóprogramokon rengeteg változatos feladat található, amiket a tanuló többször megoldhat, az ismétlés pedig biztos és hosszú távú tudást eredményez.Termékeink már több ezer családnak segítettek egy kiegyensúlyozottabb gyermekkor megteremtésében.

Ha előfordult már veled, hogy a munkából fáradtan hazaérkezve gyermeked segítséget kért a házi megoldásában, de hiába magyaráztad neki a feladatot, csak jobban összezavartad, vagy esetleg Te magad se értetted, hogyan kellene megoldani a példát, akkor a Tantaki Neked való!

Érthetően magyaráz
Önállóan is tud vele tanulni gyermeked
Játékosan tanít
Leellenőrzi a feladatokat
Hangalámondással készült
Dicséretet ad, ha jól végezte el a feladatokat
Újra és újra meg lehet oldani a feladatokat és hallgatni az elméletet
A teljes éves tananyagot tartalmazza a program, a Nemzeti alaptanterv alapján


Hogyan használjátok a Tantakit a tanulásban?Megkértem Sárosdi virág logopédus szakértőnket, a Gyereketető oldal szerkesztőjét, aki gyermekei tanítása során használta a Tantaki oktatóprogramokat, hogy mesélje el, és adjon tanácsot a szülőtársainak, hogy hogyan érdemes használni a Tantaki oktatóprogramokat a tanulás során.


Hallgasd meg a Virággal készült interjút ITT!>>
 


Ha Te is szeretnéd, hogy gyermeked élvezze a tanulást és sikerélményhez jusson, akkor ismerd meg a Tantaki oktatóprogramok tanítási módszerét!
Kérd a tanulási tippjeimet és tanácsaimat, amelyek segítenek Neked és Gyermekednek abban, hogy könnyebb legyen a tanulás.

Tanulási Tippek Szülőknek