VÁRJ MÉG!
ÓRIÁSI KEDVEZMÉNYEK VÁRNAK RÁD WEBÁRUHÁZUNKBAN!
2-t fizetsz, 3-at vihetsz!
Nézz körül és válogass a játékos oktatóprogramok között!


Kattints ide most>>

Rendeléssel és fizetéssel kapcsolatos kérdések


Rendeléssel és fizetéssel kapcsolatos kérdések 


1) Hogyan tudom megrendelni a weboldalon a termékeket? Lehet telefonon is rendelni?
A weboldalon a "Webshop" menüpontban tudsz belépni a Tantaki webáruházába, vagy a http://vasarlas.tantaki.hu/ oldalon is megtalálod áruházunkat.Telefonon nem tudod rendelésedet leadni.

2) Külföldön élek... Én is tudok rendelni?
Természetesen a külföldön élők is tudnak rendelni tőlünk. Ugyanúgy fizetés után a webshop személyes fiókodban találod a megvásárolt oktatóprogramot, amit azonnal le is tölthetsz.

3) Hogyan fizethetek?
Bankkártyás fizetéssel, PayPal fizetéssel, illetve átutalással tudod megvásárolni a letölthető oktatóprogramokat.
(Előre) átutalással: ebben az esetben az összeg (az oktatóanyag ára) beérkezése után tesszük webshop személyes fiókodban elérhetővé a megvásárolt tananyagot.

 4) Mit jelent a letölthető oktatóanyag?

A korábban DVD formában elérhető tananyagokat cseréltük letölthető oktatóprogrammá, amelyet bankkártyás fizetést követően azonnal elérhetőek a regisztrált fiókodban. Tehát onnan egyszerűen letölthetőek. Ugyanúgy az adott anyag teljes anyagát tartalmazza azzal a különbséggel, hogy szállítási díjat nem kell fizetni, és még (a teljes árhoz képest) 1000 Ft-tal olcsóbban juthatsz hozzá, azonban könyv nem jár a letölthető oktatóanyagokhoz. Fontos tudni, hogy a letölthető oktatóanyagokat 4 számítógépen tudjátok használni. 


5) Mi az a letölthető gyakorlóprogram?
Letölthető gyakorlóprogram  a CD-k olyan verziói, amelyet bankkártyás fizetést követően azonnal elérhetőek a regisztrált fiókodban. Tehát onnan egyszerűen letölthetőek. Ugyanúgy az adott CD teljes anyagát tartalmazza azzal a különbséggel, hogy nem kell szállítási díjat fizetni, és bizonyos gyakorlóknál árkedvezményben részesülsz, ha ezt a módot választod. Fontos tudni, hogy a letölthető gyakorlókat 2 számítógépen tudjátok használni. Amennyiben letölthető formátumban rendelsz, a szállítási módnál a "letölthető oktatóprogram - szállítás nélkül" opciót kell választanod.
 

Jelenleg itt vagyok:
Rendeléssel és fizetéssel kapcsolatos kérdések

Kapcsolat
Cím: 1015 Bp. Donáti utca 67. 3/13
Tel.: 06/70 940 6326
E-mail: info@tantaki.hu


TANTAKI BLOG


Facebook 
 

 
 
 
© Tantaki Kft.