Te beszélsz angolul?

Sokszor próbálkoztál már az angol tanulásával, de valahogy sohasem sikerült?

Itt az ideje, hogy most tényleg megtanulj angolul!

Remek tanárunk, Boskovitz Dóra és Csordás Norbert angol nyelvkönyve segítségével
most Te is megtanulhatsz angolul!

Ne késlekedjen! Hívja Dórát most!


Boskovitz Dóra vagyok, 12 éve tanítom az angol nyelvet magántanárként, előtte rendszeresen fordítottam angol nyelvről magyarra, tolmácsoltam és két évet töltöttem angol nyelvterületen Koppenhágában, Dél-Afrikában és Los Angelesben.
Olyan hatékony tanulási módszerrel tanítom az angol nyelvet, mint ahogy az anyanyelvét is megtanulta az ember és amelyre Csordás Norbert - Angol nyelvkönyve is épül.

Ezt a tanulási technológiát 20 éve ismerem és ezzel öröm tanítani bármely korosztályt. Többször előfordult már, hogy a tanulóim elmondták, hogy kevés idejük volt otthon tanulni, belenézni otthon a füzetbe, könyvbe, de mégis emlékeztek azokra a szavakra, nyelvtani fordulatokra, amiket korábbi órákon tanultunk és ezen meg is voltak lepődve.

Ez leginkább a fokozatos tanulás betartása, a meg nem értett szavak kiszűrése miatt volt lehetséges, és a sok-sok gyakorlás miatt, amiket folyamatosan csinálunk.
Az, hogy én látom a tanítás során, hogy mi zajlik le a tanulóban, ha nem ért valamit, melyik tanulási akadályba ütközött, nagyon sokat számít.
Több mint 50 tanulóval foglalkoztam a 12 év alatt és sokuk sikeresen letette a nyelvvizsgát vagy külföldre tudott menni dolgozni, élni.

Az angol oktatás helyszíne Kispest, XIX. kerület.
Óradíj: 5000 Ft/60 perc

Várok minden angolul tanulni vágyó felnőttet és gyereket.

Elérhetőség:
e-mail: dori@dlux.hu
mobil: 06/30-224-3038

Jelenleg itt vagyok:
Angol tanár

Kapcsolat
Cím: 1015 Bp. Donáti utca 67. 3/13
Tel.: 06/70 940 6326
E-mail: info@tantaki.hu


TANTAKI BLOG
Facebook