Fizetés utánvéttel futártól


Miután leadta a megrendelését, telefonon felkeressük. Ha Ön másként nem kéri, akkor automatikusan utánvéttel futár segítségével küldjük a megrendelt termékeket. Ebben az esetben a futárnak kell fizetnie, amikor átveszi az csomagot. Utánvét esetén postaköltséget számolunk fel, ami 1250 Ft.
Fontos!
Ha Ön nem tartózkodik a megadott szállítási címen, amikor a kézbesítés történik, akkor a futár egy értesítőt fog bedobni a postaládájába, amivel a megjelölt postán átveheti a csomagot. Előfordulhat, hogy nem dobnak be értesítőt. Ebben az esetben egy személyi igazolvánnyal is átveheti a küldeményt.
Figyelem! A posta csak 10 napig tartja ott a küldeményeket, és ha addig nem veszi át, akkor visszaküldik a címünkre.
Ha Ön nem veszi át a megrendelt termékeket, abban az esetben legközelebb csak úgy rendelhet tőlünk, ha előre, banki átutalással vagy rózsaszín csekken kifizeti a termékeket.


Fizetés átutalássalHa Ön átutalással szeretne fizetni, akkor a megrendelésnél írja be a "Fizetés módja" rubrikába, hogy átutalás. Ebben az esetben a következő számlaszámra utalja el a megrendelt termékek összegét, plussz 300 Ft. postaköltséget:


Tantaki Kft.
Számlaszám:
11705998-21286959
OTP BankMiután megérkezett a számlánkra a pénz, mi postázzuk Önnek a termékeket. Általában az utalást követő napon megérkezik az összeg, így mi már másnap el tudjuk küldeni a csomagot.
Ha Ön el tudja küldeni e-mailben az utalásról szóló bizonylatot, akkor még aznap elküldjük a termékeket a címére.Fizetés banki befizetéssel


Ha Ön banki befizetéssel szeretné kifizetni a megrendelt termékek árát, akkor nincs más teendő, mint elmenni egy Cib bankba, és ott a következő számlaszámra befizetni az összeget:

Tantaki Kft.
Számlaszám:
10700024-48945208-51100005
Cib BankMiután befizette a számlánkra a pénz, mi postázzuk Önnek a termékeket, amit másnap már kézhez is kap.Fizetés rózsaszín csekkelVan lehetőség arra is, hogy a megrendelt termékek árát rózsaszín csekken fizesse ki. Ebben az esetben, miután leadta a megrendelését, és a megrendelésnél jelezte, hogy Ön rózsaszín csekken szeretné kifizetni az összeget, akkor el kell mennie egy postára, és ott feladni a termékek árát + 300 Ft postaköltségi díjat a következő címre:

Tantaki Kft.
1015 Budapest
Donáti u. 67. 3/13.


Amint megérkezik az összeg hozzánk (ez kb. 2-3 nap), akkor azonnal postázzuk a termékeket.


Ha Ön külföldről rendel


Ha Ön külföldről adja le a megrendelését, akkor csak banki átutalással tud fizetni, mivel nincs lehetőségünk postai utánvéttel elküldeni a csomagot külföldre.
Ekkor két lehetőség közül választhat:
  1. Megkaphatja a DVD-ket letölthető formátumban, ami azt jelenti, hogy mi nem postázzuk a DVD-t, csak a letölthető linket küldjük el e-mailben, és így Ön le tudja menteni a számítógépére az anyagot. Ez a formátum semmiben nem különbözik a Fizikai DVD-től, csak annyiban, hogy nem lesz egy kézzel fogható lemeze, amit a számítógépbe kell beraknia.
  2. A másik lehetőség, hogy miután elküldte a számlánkra a megrendelése árát és a postaköltséget (ami a rendelés darabszámától függ), akkor mi postázzuk Önnek a csomagot.

A következő számlaszámra küldheti a megrendelt termékek árát:

Tantaki Kft.
IBAN szám: HU63 1070 0024 4894 5208 5110 0005
SWIFT kód: CIBH HU HB
CIB Bank