Az Ön gyermeke sem tudja megérteni a tantárgyakat a bonyolult tankönyvekből?

Szeretné, hogy gyermeke olyan könyvekből tanuljon, amelyek nagyon egyszerűen magyarázzék el a különböző témaköröket?

Akkor tanuljon az Ön gyermeke is a Tantaki könyveiből!
A Tantaki könyvei nagyon egyszerűen magyarázzák el a tantárgyak minden témakörét. Magyarázó képek, példák segítik a megértést. Az egyes fejezetek végén gyakorló feladatok segítségével leellenőrizheti a tudását is.

 


Nyelvtanból Ötös könyv
10 éves kortól

Ebben a könyv megtalálhatja a teljes magyar nyelvtan alapjait. Az ábécétől van felépítve, így nem marad ki egy lépés sem, ami miatt ne érthetné meg az Ön gyermeke is a magyar nyelvtant.

A könyv végén található szójegyzék segítségére van abban, hogy a fontosabb szavak jelentését megtanulhassa, és megérthesse gyermeke.
Részletek>>

 
A termék már nem kapható!Matekból Ötös könyv
5. osztályosoknak

A teljes 5. osztályos matematika anyaga megtalálható ebben a könyvben. Rengeteg példa és kép segíti a megértést. A fejezetek végén található gyakorló feladatok segítségével leellenőrizheti a tanuló a tudását.

A könyv végén található szójegyzék segít abban, hogy minden fontos matek kifejezést megértsen a gyermeke.
Részletek>>

 
A termék már nem kapható!


Biológiából Ötös könyv
7. osztályosoknak
Ebben a könyvben megtalálja a teljes 7. osztályos anyagot. Az egyes témakörök nagyon egyszerűen vannak elmagyarázva. Rengeteg példa és kép segíti a tanulókat abban, hogy megértsék az anyagot.

A témakörök végén feladatok találhatóak, amik segítségével leellenőrizheti a tudását. A szójegyzék a fontosabb szavak megértéséhez nyújt segítséget.
Részletek>>

 
A termék már nem kapható!


Kémiából Ötös könyv
7. osztályosoknak
Ez a könyv nagyon egyszerűen magyarázza el a teljes 7. osztályos kémia anyagot. Rengeteg kép segít abban, hogy megértse a tanuló a kémiát.

Az egyes fejezetek végén ellenőrző feladatok találhatóak, amik segítségével le tudja ellenőrizni a diák az elméletben tanultakat. A szójegyzék a fontosabb szavakat tartalmazza, ami a megértést segíti.
Részletek>>

 
A termék már nem kapható!