Március a matek hónapja!
Csupa érdekesség és humor

Tantárgy Kampányunk következő hónapjában a matek izgalmas világát mutatjuk be. Minden egyes napon különböző érdekességgel, hírekkel, követelményekkel találkozhat, így végigjárjuk a matek minden fontosabb részletét - amelyeket a tankönyvek esetlegesen meg sem említenek, mégis fontos a tantárgy szeretetéhez!<< Katt ide a matek oktatóanyagokhoz >>


A hétköznapokban szinte mindenhol jelen van a számolás, ha csak a leegyszerűbb példára, a vásárlásra gondolunk. Az alapokat az általános iskolában kell elsajátítani, azonban gyakran rögös az út, és nem is biztos a megfelelő tudás elsajátítása.

Egy kis érdekességgel, humorral és ezáltal megfelelő hangsúllyal más megvilágításba kerülhet a matek tanulása. A hónap célja egyrészt, hogy a gyermek játékosan és ezáltal befogadhatóbban szemlélje a tárgyat, másrészt a szülőknek és pedagógusoknak is nyújtunk olyan többlet információt, amely bennük is ugyanúgy felébreszti a tüzet, vagy még inkább hagyja lángolni a matematika ismeretét és szeretetét.

Miről is lesz szó?

A hónap során Facebook oldalunk, blogbejegyzéseink és oldalaink mind-mind a matek különböző oldalát és érdekességét mutatják be.

Olvass bele blogbejegyzéseinkbe!Facebook oldalunkon napról napra újdonságokkal rukkolunk elő: játékos tesztek kitöltése mellett olyan nagy képviselőkről is olvashatsz, akik valami igazán fontosat tettek a matematika tudományának világában! Ráadásul a fontos információk és tények mellett a humoros, vicces bejegyzések és képek sem maradhatnak el!


További információk és érdekességek, melyekkel megismerheti a matek színes oldalát!
Idézetek

Képviselők

Érdekességek

Humor

Kérdezz a hónap tanárától: Baglyos Natáliától!

 
Március hónapban a szülők rendelkezésére fog állni a matematika egy oktatója, akinek Te is felteheted a tantárggyal kapcsolatos bármely kérdésed, jelezheted aggályaid, vagy épp észrevételeid.

Ehhez nem kell mást tenned, mint összegyűjtened felmerülő kérdéseit, majd elküldeni az info@tantaki.hu e-mail címre!

Csatlakozz
facebook oldalunkhoz, és legyél Te is részese a kampánynak!

 
<< Katt ide a matek oktatóanyagokhoz >>

Jelenleg itt vagyok:
A matek hónapja

Kapcsolat
Cím: 1015 Bp. Donáti utca 67. 3/13
Tel.: 06/70 940 6326
E-mail: info@tantaki.hu


TANTAKI BLOG
Facebook