Nagy Erika

Ha kérdésed van, hívj a
+36/70-940-6326-os telefonszámon

 

Tanuljon a Te gyermeked is játékos és érthető matematika oktatóanyagokból!

Kedvcsináló interaktív programokkal könnyebben megy

a matematika feladatok megoldása!


Ha jobban belegondolsz, akkor szerintem Téged is felháborít a matek.

Lehet, hogy a Te gyermeked is matematikából szorul segítségre. És bár segítenél neki, mégis van, amikor nem tudsz. Nagyon régen tanultad már a matekot, és biztos megkopott a tudás, mert nem használod.
Leülsz segíteni a gyermekednek, majd azon kapod magad, hogy először Neked is meg kell értened a matek feladatot.

Pedig milyen jó lenne, ha gyermeked is értené, és jól begyakorolna minden egyes matek feladatot!

Képzeld el, hogy a munkából hazaérve az a hír vár, hogy készen van a mateklecke, és Neked nem kell a „Tanító nénit” játszanod egész este. Hiszen a matek feladatokat egyedül is megtudja oldani gyermeked. Helyette azt csinálhatod, amihez kedved támad. Olvashatod a kedvenc regényed vagy megnézhetsz egy jó filmet.


Kidolgoztam Neked a legjobb megoldást!


A Tantaki oktatóanyagok segítségével játékos tanulást biztosítok Gyermekednek!
A módszer egyedülálló, változatos tanulási formát jelent, hiszen az interaktív oktatóanyagokkal önállóan és nagy kedvvel fogja elsajátítani gyermeked is még a legbonyolultabb matematika szabályokat és műveleteket is megérti! Nem lesz olyan matek típusfeladat, ami nehézséget okozna számára.

Neked csak annyi a dolgod, hogy megvásárolod az oktatóanyagot... utána hátradőlhetsz a székben, és nézheted, ahogy gyermekednek a megértés és a lelkesedés csillog majd a szemében.


Tisztelt Tantaki csapat!

Nagyon hálásak vagyunk az önök munkájáért. A Játék a számokkal című oktatóprogram nagyon hasznos a gyerekünk számára. Valóban úgy, ahogyan olvassuk a DVD borítóján, a matematika egyszerűen és érthetően van elmagyarázva.

Ezért tetszik ez nemcsak nekünk, hanem a gyerekünknek is, aki élvezettel hallgatja a leckéket és oldja meg a feladatokat.

Tisztelettel, a Kovács-család Erdélyből

Mit kell tenned, hogy gyermeked okosabb legyen matekból?

  1. Első lépésben válaszd ki a gyermekednek megfelelő évfolyamot!
  2. Kattints ide és próbáljátok ki az oktatóprogramok demóját.
  3. Harmadik lépésben add le rendelésed, majd töltsd le a számítógépedre!
  4. Add oda gyermekednek a tananyagot, és dőlj hátra! :-)


Bátran ismételhet!
Az oktatóprogramok interaktívak, így az elméleti részeket a tanuló annyiszor hallgathatja meg újra és újra, amennyiszer csak kedve tartja. Valamint a matematika feladatokat többször is megoldhatja.

A tananyagokat a nemzeti alaptanterv előírásai alapján építettük fel, azonban a tudásanyag átadásának módja, valamint a matematika feladatok játékossága és interaktivitása emészthetővé, megjegyezhetővé és könnyedén elsajátíthatóvá teszi azokat.

Az eredményeink meggyőzőek. Nézd meg az alábbi interjút Vittivel és édesanyjával! Vitti megbukott a tantárgyból, majd oktatóprogramunk segítségével újra sikerélményei lettek.


Válaszd ki a gyermekednek megfelelő csoportot!Játék a számokkal oktatóprogram-sorozat


Alsósoknak készült, mind a 4 évfolyam számára. A matematika alapjait az alsó tagozatosoknak játékosan, nagyon egyszerűen és alaposan vesszük át mind az elméleti részben, mind az elméleti részeket követő matematika feladatok során.

Fontos! Nem egy vásárlónk jelezte, hogy felsőbb osztályos gyermekének megvette az alsó tagozatos Játék a számokkal 1-2., 3. és 4. osztályos anyagát, és kiderült, hogy az abban lévő alapok hiánya okozta a nehézséget a felsőbb osztályokban. Amint helyre kerültek ezek az alapok, egyből könnyebben megértette a saját évfolyamának anyagát.

Tovább a webshophoz
Mókás Matek gyakorlóprogramok

Ez a program a játékos gyakorlás kapuit nyitja meg gyermeked előtt, és lehetővé teszi számára, hogy könnyedén, kínszenvedés nélkül gyakorolja be az iskolában tanultakat.

A gyakorlóprogram 1000 játékos gyakorlófeladatot tartalmaz, és minden témakört felölel, amit gyermeked 1-2., 3. ill. 4. osztályban tanul matekból.
A témakörök végén matematika feladatok is találhatók, amelyek vegyesen tartalmaznak gyakorlófeladatokat az 1-2.-os, 3.-os és 4.-es témakörökből.

Minden matek feladat alatt hangalámondás van, hogy gyermekednek ne okozzon gondot a feladat elolvasása, és hogy teljes mértékben a gyakorlásra tudjon koncentrálni! Ugyanakkor a hangalámondás fejlesztheti gyermeked olvasási képességét is, hiszen egyszerre látja és hallja is a szöveget.

Tovább a webshophoz 
Matekból Ötös
oktatóprogram-sorozat
általános iskolásoknak


Ezek az oktatóanyagok felsős tagozatosoknak készültek, vagyis 5-8. évfolyamos tanulók számára. A matematika oktatóprogramok a szokásos módon, fejezetenként tartalmazzák az elméleti részeket, hangalámondással, majd minden fejezet végén 10-20 matematika feladat segítségével a gyerekek valóban elsajátítják az adott témakört.
Az egyes feladatsorok végén eredménytábla mutatja gyermeked tudását, ami egyben motiválja őt a 100%-os teljesítményre.

A játékos matek feladatoknak és az egyszerű megfogalmazásoknak köszönhetően a gyerekek nem unják meg, hanem inkább játéknak tekintik a tanulást.

Tovább a webshophoz 
Matekból Ötös
oktatóprogram-sorozat
középiskolásoknak


Ezek az oktatóanyagok középiskolás diákoknak készültek. A matematika oktatóprogramok a szokásos módon, fejezetenként tartalmazzák az elméleti részeket, hangalámondással, majd minden fejezet végén 10-20 matematika feladat segítségével a gyerekek valóban elsajátítják az adott témakört.

Az egyes feladatsorok végén eredménytábla mutatja gyermeked tudását, ami egyben motiválja őt a 100%-os teljesítményre.

A játékos matek feladatoknak és az egyszerű megfogalmazásoknak köszönhetően a gyerekek nem unják meg, hanem inkább játéknak tekintik a tanulást.

Tovább a webshophoz
 


 
Matekozz Ezerrel!
oktatóprogram-sorozat

Ezt a sorozatot azoknak a tanulóknak készítettük, akik szeretnének még többet gyakorolni. Ez az 5-8. osztályosoknak összeállított program kizárólag matek feladatokat tartalmaz, évfolyamonként 1000 feladatot, témakörökre bontva, az adott évfolyam tananyagához igazodóan.

Akik ezeket a gyakorlóprogramokat használják, még nagyobb eséllyel biztosítják be tudásukat, és javítanak osztályzataikon. A témakörök végén a programok megmutatják, milyen eredményt ért el a tanuló, és mely matek feladatokat rontotta el. Így mindenki újra és újra át tudja ismételni, amíg már menni fog az adott feladat. Sőt!

A témakörök végén jó néhány matematika feladatsort is összeállítottunk, amely a teljes éves tananyagból áll össze, mintegy évzáró feladatsorként gyakoroltatva azt a gyerekekkel.

Tovább a webshophoz
 

 
 
Matek oktatócsomag sorozat

Ezt a sorozatot azoknak a tanulóknak készítettük, akik a legnagyobb tudásra szeretnének szert tenni. Ez az 5-8. osztályosoknak összeállított program 2 oktatóprogramot tartalmaz: a Matekból Ötös és a Matekozz Ezerrel programokat.

Az oktatócsomag tehát nem csak elméletet, de rengeteg matek feladatot is tartalmaz, hogy minél biztosabb tudást érjen el a tanuló.

A Matekból Ötös interaktív oktatóprogramból megértheti az elméleti részeket és megoldhat néány feladatot, majd a Matekozz ezerrel gyakorlóprogram segítségével alaposan begyakorolhatja az elméleti tudását, hiszen 1000 feladat áll a rendelkezésére.

Tovább a webshophoz
 
 
 Felvételire fel! oktatóprogram

Ezt az oktatóprogramot azoknak a 8. osztályosoknak szántuk, akik szeretnék tudásukat bebiztosítani a felvételi előtt, és begyakorolni a tipikusan felvételi vizsgákon előforduló témákat és gyakorlatokat. Az oktatóprogram felvételiben előforduló feladattípusonként több matek feladatot vezet le a megoldással együtt. Így a tanuló követni tudja, mi történik a megoldás közben.

Sőt, a program arra is felkészíti a tanulót, hogy a kapott megoldást hogyan tudja leellenőrizni. Így ezzel együtt a gyerek saját számítását le tudja ellenőrizni, és elkerülheti, hogy figyelmetlenségből rontson el egy-egy jól elvégzett feladatot és rosszabb pontszámot kapjon a felvételin. Az oktatóprogram minden témakört követően gyakorlófeladatokat is tartalmaz.

Tovább a webshophoz
 
 

Gyakorlóprogramok


 
200 feladatos gyakorlók

Gyakorlóprogramjaink 200 játékos feladatot tartal-maznak, és minden program egy-egy témakört emel ki a matematika tananyagából. Így például gyermeked külön oktatóprogramon gyakorolhatja a szöveges feladatokat, a szorzótáblát, a törteket, és ha óvodás, akkor felkészülhet az iskolai életre is!

Mindezt rendkívül kedvező áron szerezheted meg gyermekednek! A gyakorlóprogramok már bizonyítottak!

Számos pozitív visszajelzés mutatja, hogy a 200 feladatos gyakorlók rendkívül hatékony módjai a tudás otthoni elmélyítésének és fejlesztésének.

Tovább a webshophoz
 

Oktatócsomagok olcsóbban!

Összeállítottunk különböző, matematikával kapcsolatos csomagokat:

Mókás Matek Csomag

Sokkal kevesebbet kell fizetned, ha az elméletet és a matek feladatokat is tartalmazó Játék a számokkal oktatóprogramot az 1000 feladatos Mókás Matek oktatóprogrammal együtt vásárolod meg. Sőt, még egy Szorzótábla gyakorlóprogramot is kapsz teljesen ingyen!

Ezzel a csomaggal teljes mértékben bebiztosíthatod gyermeked matekból az 1. és 2. évfolyamra!

Tovább a webshophoz
Játék a számokkal 1-2-3-4. csomag

Jobban jársz, ha megvásárolod együtt a Játék a számokkal oktatóprogramokat. Így egyszerre biztosítod be gyermekednek az első négy évfolyam oktatóanyagait, és még pénzt is spórolhatsz. Sőt!

A csomaghoz egy ajándék oktatóprogram is jár, amelyet Te választhatsz ki aszerint, hogy gyermekednek milyen tantárgyból van még szüksége segítségre.

Tovább a webshophoz
 
 
 Matekból Ötös csomag

Spórolhatsz, ha együtt vásárolod meg a Matekból Ötös oktatóprogramokat 5-6-7. évfolyam számára, plusz egy AJÁNDÉK oktatóprogramot is választhatsz mellé.

Így legalább 3 évre bebiztosítod gyermekednek, hogy ne maradjon le és fejlődjön matematikából.

Tovább a webshophoz
 

 A csomagok kedvezményes árát, valamint más akciónkat a
webshopunkban olvashatod részletesen.


Kattints ide a webshophoz >>

Segítsük együtt gyermekeinket a valódi tanulás útján!

 
100%-os pénzvisszafizetési garancia!

Ha úgy gondolod, hogy a megvásárolt oktatóanyag egyáltalán nem segített gyermekednek a tanulásban, akkor visszafizetjük az árát, amennyiben a megrendeléstől számított 30 napon belül jelzed ezt felénk.
 

Jelenleg itt vagyok:
Matematika főoldal

Kapcsolat
Cím: 1015 Bp. Donáti utca 67. 3/13
Tel.: 06/70 940 6326
E-mail: info@tantaki.hu


TANTAKI BLOG
Facebook